Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم:سیدتقی کبیری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور، گفت: دولت و دستگاه‌های اجرایی می‌بایست از تمامی ظرفیت‌ها برای حمایت از اقشار ضعیف و کم‌درآمد در این شرایط استفاده کنند.

وی با تأکید بر اینکه کارگران روزمزد در معرض بیشترین آسیب‌ها در شرایط بحران کرونا قرار دارند، اظهار داشت: نهاد‌های حمایتی و دستگاه‌های اجرایی شرایطی را فراهم کنند تا اقشار آسیب‌پذیر کمترین آسیب را از شرایط بحران کرونا متحمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: در شرایط امروز که کادر درمانی به همگان توصیه می‌کند که برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در خانه بمانند، دولت و نهاد‌های حمایتی نیز می‌بایست چاره‌ای برای دستمزد و امرار معاش کارگران روزمرد بیاندیشند.

کبیری اضافه کرد: مشاغلی در کشور داریم که معیشت روزانه‌شان وابسته به کار و فعالیتی است که در همان روز انجام می‌دهند، اگر مجبور به قرنطینه هستند، باید برای وضعیت معیشت آن‌ها تمهیدات لازم اندیشیده شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: حمایت‌هایی که تاکنون از اقشار ضعیف و کم‌درآمد در شرایط بحران کرونا صورت گرفته کافی نیست و باید از ظرفیت‌های بیشتری برای این قشر، به خصوص کارگران استفاده شود، امروز در شرایطی قرار گرفته‌ایم که برخی مشاغل در حال نابودی هستند که ضرر‌های جبران ناپذیری در آینده بر اقتصاد کشور وارد خواهد کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: بحران کرونا اقشار آسیب پذیر نماینده مجلس بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۷۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند