Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@03:14:16 GMT

افزایش هجوم ملخ‌های صحرایی در نیمه دوم اردیبهشت

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۷۳۶۹

افزایش هجوم ملخ‌های صحرایی در نیمه دوم اردیبهشت

کرمان- رئیس سازمان جهادکشاورزی جنوب استان کرمان گفت: هنوز به پیک حمله ملخ‌های صحرایی نرسیده‌ایم؛ ولی براساس گزارش سازمان فائو احتمالاً در نیمه دوم اردیبهشت ماه سال جاری شاهد افزایش هجوم این ملخ ها به استان کرمان باشیم که پیش بینی می شود تعداد این ملخ ها نسبت به سال گذشته بیشتر باشد.

به گزارش قدس آنلاین،رئیس سازمان جهادکشاورزی جنوب استان کرمان گفت: هنوز به پیک حمله ملخ‌های صحرایی نرسیده‌ایم؛ ولی براساس گزارش سازمان فائو احتمالاً در نیمه دوم اردیبهشت ماه سال جاری شاهد افزایش هجوم این ملخ ها به استان کرمان باشیم که پیش بینی می شود تعداد این ملخ ها نسبت به سال گذشته بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"سعید برخوری" اظهار داشت:در برخی از مناطق شهرستان های قلعه‌گنج و حاشیه جازموریان شاهد حضور ملخ‌های صحرایی هستیم که در حال مقابله با آنها می‌باشیم و خوشبختانه تا این لحظه خسارتی به مزارع کشاورزی این منطقه وارد نشده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هجوم ملخ ها اردیبهشت ملخ های صحرایی استان کرمان ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، احد وظیفه نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور، گفت: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده است که پیامدهای زیادی داشته است. با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در پایان عنوان کرد: سازمان هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش دادند.

کد خبر 6097913 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • افزایش محسوس دما در مازندران