Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:29:09 GMT

بغض فرخورده والدین از شهریه مدارس در فصل کرونا

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۳۶۱۸

بغض فرخورده والدین از شهریه مدارس در فصل کرونا

شیوع ویروس کرونا در کشور ما بیش از هر جای دیگر جهان نظام آموزشی را با چالش های متعدد مواجه کرده است ؛ چالش هایی که هر یک برای برون رفت نیازمند سال ها کار تخصصی و کارشناسانه است. 

گذشته از مباحث درسی ، آموزشی و تربیتی ، برخی مسائل جاری نیز اکنون با ابهامات و چالش هایی رو به رو شده است که با وجود اعتراض والدین ، هنوز پاسخی برای آن ارائه نشده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 یکی از این مسائل شهریه مدارس غیر انتفاعی است که به دلیل کاهش هزینه های جاری مدارس به خاطر تعطیلی حضوری کلاس‌های درس ، انتظار می رفت کاهش یابد یا حداقل مدارس برای والدین تخفیفی قائل شوند ولی ظاهرا چنین اتفاقی نیفتاد.

والدین این دسته از دانش آموزان استدلال می کنند که مدارس از اسنفد ماه به بعد بجز دستمزد معلمان که آن هم با اما و اگرهایی همراه است ، هزینه دیگری نداشته اند و تا حدود ۷۰ درصد هزینه آنها کاهش داشته ولی در مقابل شهریه دانش آموزان را با وجود آموزش ناقص و ارائه ندادن خدماتی که انتظار می رفت به صورت کامل دریافت کرده اند و اکنون باید بخشی از این شهریه را برگردانند.

مرضیه درزی مادر یکی از والدین دانش آموز بابلی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : برای پسرم که امسال پایه سوم ابتدایی است مدرسه غیر انتفاعی هشت میلیون تومان شهریه دریافت کرد که شامل تدریس عادی و برخی خدمات جانبی بود.

وی افزود : مهم تر از همه این که مدرسه تمامی شهریه را در سه ماه نخست سال تحصیلی از ما دریافت کرد و طبق قرارداد قرار بود علاوه بر آموزش مصوب آموزش و پرورش ، خدماتی شامل کلاس‌های تقویتی ، اردوی علمی ، کلاس رباتیک، صبحانه ، کلاس ورزشی فوق برنامه در رشته ژیمناستیک و چند برنامه دیگر هم داشته باشد که با توجه به تعطیلی مدارس از اسفند ماه دیگر هیچ یک از این موارد محقق نشد.

این مادر دانش آموز بابلی گفت : با توجه به این که بسیاری از برنامه های مدرسه در این مدت قابل اجرا نبوده ، چندین بار من و شورهرم با مدیر مدرسه درباره هزینه اضافه شهریه صحبت کردیم اما به ما گفتند که شیوع ویروس کرونا اتفاقی غیر مترقبه بوده و مربوط به قرارداد مدرسه نمی شود و بازگشتی در وجوه وجود ندارد. 

مصطفی یوسفی ، پدر یک دانش آموز آملی هم گفت : امسال برای پسرم که به دوم راهنمایی رفته است سه میلییون و ۷۰۰ هزار تومان شهریه مصوب مدرسه غیر انتفاعی به علاوه یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کلاس فوق برنامه پرداخت کردم. 

وی با انتقاد از برگزاری کلاس های مجازی از سوی مدارس غیر انتفاعی ، افزود : اکنون نه تنها آن کلاس های فوق برنامه برگزار نمی شود ، بلکه کلاس های معمول پسرم نیز یکی در میان به بهانه های مختلف توسط معلم لغو می‌شود، در حالی که شهریه را مدرسه به صورت کامل از ما دریافت کرده است. 

وی با اظهار این که تکلیف اضافه پرداختی دانش آموزان مدارس غیر انتفاعی بابت خدمات اضافی مانندکلاس های فوق برنامه باید مشخص شود ، گفت : با وجود اینکه مدرسه عملا بیش از ۲ ماه هیچ هزینه ای نداشته است ، اما زیر بار برگرداندن حتی بخش کوچکی از شهریه ها نمی رود. 

مدارس غیرانتفاعی متضرر هستند 

مدیر یکی از مدارس غیر انتفاعی مازندران هم به خبرنگار ایرنا گفت : مدارس و معلمان غیر انتفاعی از زمان شیوع ویروس کرونا بیش از زمان عادی ضرر کرده اند. 

وی که خواست نامش در گزارش ذکر نشود ، در پاسخ به این پرسش خبرنگار ما با وجود بسته بودن مدارس و آموزش از راه دور چه زیانی به مدارس و معلمان غیر انتفاعی وارد شده است ، پاسخ داد: هزینه های مدارس چندین برابر شده است و شهریه که ابتدای سال گرفیتم حتی کفاف نیمی از سال تحصیلی را نداد. 

این مدیر مدرسه غیر انتفاعی توضیح داد : حتی در آموزش از راه دور هم معلمان در خانه باید از طریق اینترنت هزینه پرداخت کنند و با دانش آموزان ارتباط بگیرند و مدرسه باید این هزینه ها را پرداخت کند. 

وزارت آموزش و پرورش در حال تصمیم گیری است

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران هم در باره تعیین تکلیف شهریه مدارس غیر انتفاعی گفت : این مموضوع باید در سطح وزارت آموزش و پرورش تصمیم گیری و تعیین و تکلیف شود. 

علیرضا سعدی پور افزود: ما نیز با این مساله مواجه شدیم و در حال پیگیری هستیم اما با توجه به مشغله کل آموزش و پرورش با شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از عقب افتادگی درسی ، نیاز است والدین صبوری بیشتری به خرج دهند. 

وی تاکید کرد: احقاق حقوق والدین و دانش آموزان هم مانند حقوق مجموعه آموزشی بر آموزش و پرورش واجب است و این قول را می دهیم که تمام تلاشمان را برای حل این مسئله به کار ببندیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت : باید بررسی درستی در مورد میزان و نحوه بازگشت هزینه شهریه مدارس غیر انتفاعی انجام شود و آنچه که پیش بینی می کنیم این است که تا یکی دو هفته آینده این موضوع هم حل و فصل خواهد شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران مدارس غیر انتفاعی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران مدارس غیر انتفاعی ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران مدارس غیر انتفاعی مدارس غیر انتفاعی شیوع ویروس کرونا آموزش و پرورش دانش آموزان شهریه مدارس فوق برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم