Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@03:12:06 GMT

فعالیت ۵ شرکت صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در بورس

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۶۸۵۳

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمیدرضا شیران از حضور فعال 5 شرکت از 8 شرکت هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در بورس خبر داد و گفت: در حال حاضر از مجموعه شرکت های هلدینگ صنایع غذایی، 2 کارخانه فعال در حوزه نوشیدنی و یک کارخانه فعال در حوزه لبنیات در بورس حضور دارند و اطلاعات مالی آن‌ها به صورت شفاف در سایت کدال درج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از برنامه ویژه بنیاد مستضعفان برای سرمایه گذاری برای افزایش امنیت و سلامت غذایی مردم خبر داد و افزود: در این برنامه بنیاد مستضعفان توجه ویژه‌ای به کارخانجات لبنیاتی بنیاد دارد به طوری که جذب شیر آن‌ها از سال گذشته تاکنون حدود 30 درصد افزایش پیدا کرده است و تا پایان سال 99 تولید مستقیم شرکت به حدود 700 تن خواهد رسید که با عملیاتی شدن این برنامه، ظرفیت تولید شرکت نزدیک به 90 درصد رشد خواهد کرد.

مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان با تاکید بر وضعیت مناسب شرکت‌های قندی این بنیاد در بورس تصریح کرد: 2 شرکت قندی بنیاد، حجم قابل قبولی شکر را خریداری کردند به طوری که برخلاف بسیاری از کارخانجات مشابه که صرفا تولید فصلی دارند، این 2 شرکت تا پایان سال، روزِ بدون کار نخواهند داشت.

شیران از برنامه کارخانه قند شیروان برای کشت پاییزه چغندرقند خبر داد و افزود: این کارخانه طی 2 بازه زمانی 2 ماهه به تولید شکر از چغندر کشت شده در داخل مشغول است و در سایر ماه‌ها نیز شکر‌های وارداتی خریداری شده را تسویه خواهد کرد. این در حالی است که قند شیروان حدود 18 هزار تن یعنی 3 برابر سال گذشته اقدام به واردات شکر تسویه نشده کرده است که تاثیر بسزایی در تامین نیاز مردم به شکر و سوددهی کارخانه دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره پرداخت مالیات توسط شرکت‌های غذایی بنیاد مستضعفان گفت: وقتی این شرکت‌ها در بورس حضور دارند یعنی تمام دارایی‌های آن‌ها شفاف است، مالیات پرداخت می‌کنند و هیچ نقطه تاریک و پنهانی ندارند.

وی از برنامه‌ریزی بنیاد مستضعفان برای بورسی شدن 2 شرکت دیگر هلدینگ صنایع غذایی سینا خبر داد و گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته 2  شرکت در حوزه تولید نوشیدنی و محصولات پروتئینی تا پایان سال 99 بورسی می‌شوند و احتمال می‌دهیم با توجه به وضعیت خوب تولیدی این 2 شرکت، با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شوند. تجدید ارزیابی تمام شرکت‌های هلدینگ با توجه به قوانین بورس در دستور کار قرار گرفته است نقش بسزایی در معرفی ظرفیت‌های آن‌ها به مردم دارد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: غذایی بنیاد مستضعفان هلدینگ صنایع غذایی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مس پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان موسسه صندوق بازنشستگی مس اظهار کرد: موضوع مولد سازی اموال و دارایی‌های صندوق با تشکیل بانک اطلاعاتی و پیگیری موضوعات آن‌ها منجر به سودآوری و اطمینان از تحقق اهداف و برنامه‌ها در آینده خواهد شد.
وی بر ضرورت استقرار حاکمیت شرکتی و ایجاد انسجام و یکپارچگی در سیاست‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی و سیاست‌های کلان شرکت ملی صنایع مس ایران تاکید کرد و ادامه داد: ساماندهی امور شرکت‌های تابعه می‌تواند به افزایش سودآوری و ارزش آفرینی آن‌ها از طریق ارتقای کارایی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها، بهبود مدیریت ریسک و استفاده از فرصت‌های جدید برای رشد منجر شود.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به اهمیت سودآوری شرکت‌های زیرمجموعه صندوق، بر لزوم رعایت الزامات کمیسیون معاملات، تدوین آیین‌نامه‌های مرتبط و نظام‌مند شدن فرآیندهای این شرکت‌ها در چارچوب بودجه ابلاغی به عنوان راهکارهایی برای دستیابی به این هدف تاکید کرد.
وی بیان کرد: باید به طور مستمر عملکرد شرکت‌های تابعه را رصد و ارزیابی کرد و در صورت نیاز، در برنامه‌ها و فرآیندها تجدید نظر شود.

دیگر خبرها

  • علی‌عسکری: استقلال گوهری برای هلدینگ خلیج فارس است
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند