Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مصطفی آذرکیش روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره آموزش دانش آموزان کاردانش در شرایط بحرانی تعطیلی هنرستان‌ها و شیوع  ویروس کرونا اظهار داشت: دروس و عناوین شاخه های فنی  حرفه ای و کاردانش از تنوع و تعدد برخوردار است، از  این رو برخی از این دسته بندی‌ها  امکان آموزش تلویزیونی و مجازی در پیام رسان‌ها را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در واقع مدت زمانی پس از تعطیلی رسمی واحدهای آموزشی و مدارس، آموزش ها در هنرستان‌ها به صورت مجازی آغاز شد.  این آموزش‌ها در سه مرحله پیش برده شد. مرحله اول از زمان تعطیلی مدارس تا پایان اسفند ماه، مرحله  دوم از اول تا ۲۱ فروردین ماه و مرحله سوم هم در حال اجراست.

وی عنوان کرد: همچنین گزارش ها نشان می دهد که علاوه بر برنامه ریزی‌های آموزش  و پرورش برای  آموزش دانش‌آموزان از  طریق صدا و سیما و سامانه‌های مجازی مانند شاد، هنرآموزان هم از ابتدای تعطیلی مدارس کمک‌های مادی و معنوی را با هنرجویان حفظ کردند و ارتباطات آموزشی برقرار بود.

به گفته مدیرکل دفتر آموزش متوسطه فنی حرفه‌ای و کاردانش، هنرستان ها با بیش از هزار عنوان کتاب پودمانی یا استاندارد شغلی تنوع مباحث بسیاری دارند، از این رو  دروس عمومی مانند دینی، زبان و ادبیات، دروس پایه مانند ریاضی، شیمی و فیزیک و دروس شایستگی‌های غیرفنی مانند مدیریت تولید، اخلاق تولید، کارگاه فناوری‌های نوین و الزامات محیط کار به  گونه‌ای است که امکان آموزش در مدرسه تلویزیونی و پیام رسان‌های مجاز را دارد.

آذرکیش خاطرنشان کرد: آموزش دروس عمومی، پایه و شایستگی‌های غیرفنی که مشترک میان شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش است، از همان ابتدای تعطیلی مدارس تا کنون در مدرسه تلویزیونی و پیام‌رسان‌های مجاز تداوم داشته است و مراحل پایانی آموزش را می‌گذرانند.

وی ادامه داد: بخش دیگری از دروس هنرستانی‌ها به شایستگی‌های فنی در شاخه فنی حرفه‌ای و استانداردهای آموزش مهارت در شاخه کاردانش مربوط می‌شود که نیمی از دروس این بخش مانند کامپیوتر نیز امکان آموزش از راه دور را دارد، اما  بخش دیگری از دروس این بخش را که جنبه کارگاهی دارد،  نمی توان به صورت  مجازی برگزار  کرد.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه فنی حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش افزود: در واقع بخش کارگاهی در شرایط عادی حدود ۱۰ هفته آموزشی از  ابتدای اسفند ماه نیاز دارد، یعنی حدود ۴ هفته در اسفند ماه، ۲ هفته در فروردین و  چهار هفته در اردیبهشت ماه که از این میان به برگزاری ۲۰ جلسه  می‌توان اشاره کرد.

آذرکیش خاطرنشان کرد: در حال حاضر اگر ستاد ملی مبارزه با کرونا امکان برگزاری کلاس‌های حضوری را به دانش‌آموزان بدهد، در مدت سه هفته می‌توان تمام مباحث باقی مانده کارگاهی را به دانش آموزان آموزش داد.

وی با بیان اینکه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ۲۰۱ رشته تحلیلی و مهارتی دارد، یادآور شد: تنوع  و تعدد رشته‌های هنرستان‌ها بسیار بالاست.  ۴۱ رشته شاخه فنی و حرفه‌ای  و ۱۶۰ رشته در شاخه کاردانش وجود دارد که تا کنون از طریق پیام رسان‌ها به ویژه شبکه شاد، بسیاری از دورس به جز کارگاهی صرف به دانش آموزان آموزش داده شده است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه فنی حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش اظهار داشت: برگزاری کلاس‌های حضوری دانش‌آموزان به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا بستگی دارد.  پس از  عادی شدن شرایط و امکان برگزاری کلاس در تابستان، آموزش و پرورش براساس مصوبات و مقررات اجازه دارد در تابستان یا سال تحصیلی آینده بخشی از این عقب‌ماندگی را برای دانش  آموزان پایه دهم و یازدهم جبران کند، اما وضعیت آموزشی پایه دوازدهم که خروجی‌های نظام آموزشی کشور هستند، متفاوت است.

آذرکیش خاطرنشان کرد: دانش آموزان پایه دوازدهم در واقع  باید برای کنکور آماده شوند، از این رو باید منتظر تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا ماند.

برچسب‌ها مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان حرفه ای و کاردانش مبارزه با کرونا آموزش و پرورش فنی حرفه ای پیام رسان ها دانش آموزان هنرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۸۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • برپایی نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) صالح آباد + تصاویر
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد