Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سیدعلی آقازاده در نشست صمیمی با نمایندگان جامعه کار و تولید استان مرکزی به مناسبت هفته جهانی کارگر، اظهار کرد: در اواخر آذر ماه سال گذشته ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شرکت هپکو و آذرآب با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و تصمیم‌های خوبی گرفته شد، اما هنوز در اجرای آن مشکل وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همیشه دست‌های نامرئی در سیستم‌های اداری نمی‌گذارد که این تصمیمات اجرایی شود و ما اجازه این کار را نمی‌دهیم به‌طوری که با پیگیری‌های به‌عمل آمده مجموعه مدیریت استان مشکلات حل شده و هپکو ظرف چند هفته آینده به ایمیدرو واگذار می‌شود.

استانداری مرکزی در خصوص واگذاری واگن پارس گفت: در دی ماه سال گذشته توافق نامه بین مپنا و ایدرو منعقد شد و شخصاً خبر واگذاری واگن پارس به مپنا را اعلام کردم و حتماً واگن پارس به مپنا واگذار می‌شود.

آقازاده بیان کرد: شرکت واگن پارس سال گذشته توانسته ۵۲۲ دستگاه واگن را تولید کند و امسال در صورت برطرف شدن مشکلات این واحد صنعتی می‌توان قرارداد ۷۰۰ واگنی را عملیاتی کرد.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر فعالیت مدیرعامل مستعفی شرکت هپکو، عنوان کرد: مدیرعامل ۶ ماه است استعفا کرده و بلاتکلیف است و باید تا مشخص شدن واگذاری در شرکت حضور داشته باشد.

استاندار مرکزی در ارتباط با شرکت آلومینیوم نیز اظهار داشت: پودر آلومینا که ماده اولیه خط تولید ایرالکو است تا پایان تیر ماه امسال تأمین شده است و تا یک‌سال دیگر نیز بر اساس انعقاد قرارداد شرکت‌های خارجی مشکلی در تأمین مواد اولیه این واحد تولیدی وجود ندارد.

به گفته آقازاده، برای آندسازی بیش از ۲۸ میلیون دلار ماشین‌آلات خریداری شده است و باید در کارخانه جانمایی شود و امسال باید تلاشی در راستای پیشرفت کارخانه کربن صنعت صورت بگیرد که می‌تواند آند تولید کند.

استاندار مرکزی بیان کرد: سال گذشته با وجود بیماری کرونا در اسفند ماه کارنامه اقتصادی، تولیدی و صنعتی استان بهتر از (مدت مشابه) سال ۹۷ بوده است.

به گفته وی، سال گذشته با وجود اعمال تحریم‌ها حجم صادرات غیرنفتی استان مرکزی یک میلیارد دلار بوده و نزدیک به ۲۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.

آقازاده گفت: کارگران با وجود تحریم‌ها در جبهه‌های تولید استان را در بخش‌های صنعتی و فرآیندهای اقتصادی روسفید کردند و اگر پیگیری و تلاش کارگران و کارفرمایان استان نبود، قطعاً شرایط امروز استان به‌گونه‌ی دیگر رقم می‌خورد.

وی عنوان کرد: سال گذشته بیش از یک‌صد میلیون شغل در دنیا از بین رفت و صدها میلیارد دلار به بخش تولید و کارگران شرکت‌ها خسارت وارد شده است و تنها در آمریکا بین ۳۰ تا ۳۲ میلیون شغل از بین رفته است، یک سوم مبتلایان به کرونا مربوط به این کشور است و بیش از ۵۴ هزار نفر بر اثر این ویروس جان خود را از دست داده‌اند و میزان خسارت وارد شده بیش از تاریخ جنگ جهانی دوم است، آمریکا کشوری که از هر جهت به خود می‌بالید امروز نتوانسته با این ویروس مقابله کند و این انتقام خدا به دلیل خون‌های به ناحق ریخته توسط این کشور است.

استاندار مرکزی گفت: در این مدت قیمت نفت آمریکا به پایین‌ترین حد خود رسیده است و در طول چهل سال گذشته جمهوری اسلامی پیوسته در فشار و تحریم و محدودیت بوده است، اما کمترین خسارت را در این مدت متحمل شد، اما این خسارت قابل جبران است و باید با همین امکانات و آورده‌های دولتی بخشی از زیان وارد شده به کارگران را که در این مدت متحمل شدند را جبران کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان مرکزی استاندار اراک هفته کارگر هپکو آلومینیوم اراک واگن پارس آذر آب سال گذشته واگن پارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،گزارش‌ها حاکی از آن است که با بازگشت مصرف کنندگان به خودرو‌های بنزینی، فروش خودرو‌های الکتریکی فولکس واگن در سه ماه اول سال میلادی در اروپا تقریباً یک چهارم کاهش یافته است.

براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی شرکت فولکس واگن، فروش خودرو‌های تمام الکتریکی این شرکت در اروپا ۲۴ درصد کاهش و در چین ۹۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

این شرکت همچنین اعلام کرد که تولید خودرو‌های خود را ۳ درصد افزایش داده و به ۲.۱۰ میلیون خودرو رسانده است. به گفته آن‌ها چین، آمریکای جنوبی و آمریکای شمالی بیشترین متقاضی خرید این خودرو‌ها هستند.

این شرکت همچنین می‌گوید که از ماه ژانویه تا مارس تعداد متقاضیان خودرو الکتریک فولکس واگن در اروپای غربی بیش از دو برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.


هیلدگارد ورتمن، یکی از اعضای کمیته اجرایی توسعه فروش در این شرکت گفت: «در شرایط بازار کنونی، گروه فولکس واگن عملکرد خوبی در سه ماهه اول سال داشته است».


چرا اروپایی‌ها بار دیگر به خودرو‌های بنزین روی آوردند؟
پارلمان اروپا در ماه فوریه، قانون جدیدی مبنی بر ممنوعیت فروش خودرو‌های بنزینی و دیزلی از سال ۲۰۳۵ را به تصویب رساند.

این قانون، بخشی از تلاش‌های اتحادیه اروپا در راستای مبارزه با تغییرات آب و هوایی است. هرچند انتظار می‌رفت با تصویب این قانون فروش خودرو‌های الکتریکی در اروپا سرعت بیشتری بگیرد، اما آمار‌ها چیز دیگری را نشان می‌دهند.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارش اخیر خود تاکید کرد که فروش خودرو‌های برقی در اروپا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به دلیل هزینه بالا و کمبود زیرساخت برای شارژ این خودروها، کاهش یافته است.


براساس این گزارش با وجود یارانه‌ها اتخاذ شده برای خودرو‌های الکتریکی در اروپا، هزینه بالا این خودرو‌ها یکی از بزرگترین موانع بر سر راه خریداران است.


مجمع جهانی اقتصاد در این گزارش نوشت: «خودرو‌های برقی به طور متوسط حدود یک چهارم گران‌تر از مدل‌های احتراق داخلی (ICE) هستند».

این مجمع همچنین تاکید کرد تاخیر در ایجاد زیرساخت شارژ این خودرو‌ها بر بازار آنها تاثیر منفی گذاشته است.


ارنست اند یانگ نویسنده این گزارش می‌گوید که بدون افزایش ایستگاه شارژر خودرو‌های الکتریکی، کسانی که نمی‌توانند در خانه خودروهایشان را شارژ کنند یا رانندگانی که با این خودرو‌ها به سفر‌های طولانی می‌روند دچار مشکل خواهند شد و استفاده از این خودرو‌ها را متوقف خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • خطا روی کریستیانو رونالدو توسط بازیکن نامرئی! / فیلم
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟