Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی قم گفت: در حال حاضر تولیدکنندگان در شرایط سختی برای تأمین نقدینگی و مواد اولیه قرار دارند که امیدواریم حمایت‌های بیشتری انجام پذیرد. ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

ابوالفضل خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به تبعات شیوع ویروس کرونا در مسائل اقتصادی اظهار داشت: با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی کسب‌وکارها، بسیاری از اصناف، تولیدکنندگان و اقشار ضعیف دچار مشکلات اقتصادی شدند که در این زمینه جلساتی را با خیرین سلامت برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی قم افزود: در حوزه درمان و بهداشت، اقداماتی در تأمین اقلام بهداشتی از جمله انواع ماسک و گان و مواد ضدعفونی‌کننده انجام شد و همچنین در جهت رسیدگی به معیشت اقشار ضعیف، اقداماتی صورت گرفت و خیرین تا 3 میلیارد تومان برای کمک در این بخش جمع‌آوری کردند.

وی با بیان اینکه تلاش شده با شناسایی افراد نیازمند، در توزیع عادلانه کمک‌ها بتوانیم قدمی برداریم و از موازی‌کاری نیز جلوگیری شود، از برنامه‌های حوزه اقتصادی در استان قم خبر داد و عنوان کرد: یکی از اقدامات مهم برگزاری 8 جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با 55 مصوبه برای رفع مشکلات تولید بود که 16 مصوبه انجام نشد و 9 مصوبه در حال عملیاتی شدن است.

خاکی خاطرنشان کرد: از جمله مطالبات تولیدکنندگان، بسته‌های حمایتی برای شش ماه به جای سه ماه است، چراکه با تداوم کرونا، حمایت در جهت پرداخت معوقات تا سه ماه تنها بخشی از مشکلات تولید را رفع می‌کند.

یک ماه از سال گذشت؛ مواد اولیه به دست تولیدکنندگان نرسیدبسته حمایتی از واحدهای تولیدی در قم به‌زودی در اختیار تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت

رئیس اتاق بازرگانی قم گفت: دولت 10 بسته حمایتی برای تولیدکنندگان تعریف کرده است، اما تولیدکنندگان انتظاراتی از مسئولان در جهت حمایت‌های بیشتر دارند، از جمله آزادسازی سپرده‌های تولیدکنندگان تا 20 درصد که برای دریافت تسهیلات مسدود است یکی از این مطالبات است.

وی با  تأکید بر اینکه ارائه اعتبارات برای واحدهایی که نیروهای خود را در این شرایط اقتصادی، حفظ کرده‌اند از دیگر مطالبات است، افزود: در حال حاضر تولیدکنندگان در شرایط سختی برای تأمین نقدینگی و مواد اولیه قرار دارند و امیدواریم حمایت‌های بیشتری انجام پذیرد.

خاکی تصریح کرد: باید بسته حمایتی مناسبی از کسب‌وکارها تدوین شود تا گرفتاری‌ها و مشکلات تولید را پشت سر بگذارند، به‌ویژه بانک‌ها حمایت‌های لازم را در تأمین اعتبارات داشته باشند.

انتهای پیام/457/ش

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه تفکیک میان فعالان اقتصادی واقعی و غیرواقعی با حضورشان در سامانه الکترونیک شناسه یکتا امکانپذیراست گفت: از فعالان اقتصادی واقعی در راستای تحقق شعار سال حمایت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان عصر امروز در جلسه وبیناری با فرمانداران با محوریت حذف مجوزهای کاغذی و جایگزینی مجوز الکترونیکی شناسه یکتا اظهار داشت: در نظام بروکراتیک ارتباطات انسانی و کاغذ منشأ فساد هستند که با حذف آ‌ن‌ها و توسعه سامانه‌های الکترونیک گلایه مهم مردم از فساد نیز رفع می‌شود. 

وی با تأکید بر لزوم شفاف سازی در تمام ابعاد تجاری، مالی و تخصیص یارانه‌های دولتی افزود: تاکید دارم نباید محدودیت‌ها باعث زیان فعالان واقعی حوزه بازار و اقتصاد شود و یکی از موارد ساماندهی شناسایی ایشان از طریق درگاه‌های الکترونیک و شناسه یکتاست.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه هرمزگان اولین استان ایجاد کننده واحد مبارزه با پولشویی در کشور بوده است، گفت:سال گذشته باجدیت شفاف سازی را آغاز کرده‌ایم در حوزه های مختلف، از انتقال پروانه‌های مالیاتی، کارت‌های بازرگانی و حساب‌های بانکی مجهول تا بازپس‌گیری چندصد قطعه زمین واگذارشده برای انجام فعالیت اقتصادی که هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده بودند و این مسیر را ادامه می دهیم. 

دوستی ضمن بررسی آخرین آمار ثبت نام صنوف مختلف در درگاه ملی مجوزها در تمام شهرستان‌های استان، اظهار داشت: فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی تکلیف دارند وقت بگذارند تا جایگزینی پروانه کسب الکترونیک بطور کامل انجام و تا فرصت 25 اردیبهشت ماه همه اصناف شناسه یکتا دریافت کنند.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، افزود: باید میان فعالین اقتصادی واقعی و غیر واقعی تفکیک ایجاد شود و حمایت‌ها بویژه در راستای تحقق شعار سال به فعالان واقعی اختصاص داده شود که این مسئله با ثبت نام صنوف در درگاه ملی مجوزها تسریع خواهدشد. 

 انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • کارگران سربازان جنگ اقتصادی و معلمان سربازان جنگ فرهنگی هستند