Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد اشعری روز پنجشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ظرفیت‌های زیاد هیات‌های مذهبی و وجود جوانان فعال، ولایتی و جهادی در این هیات‌ها در سطح استان افزود: بلافاصله پس از اعلام شیوع کرونا، هیات‌های مذهبی با بسیج ظرفیت‌های خود برای خدمت رسانی به مردم وارد میدان شدند.

وی گفت: علاوه بر مشارکت بیش از ۳ هزار نیروی هیاتی در ضدعفونی کردن معابر، مساجد، تکیه‌ها، محله‌ها و منازل، در حوزه کارهای فرهنگی و آموزشی اقدام‌های گسترده‌ای توسط این هیات‌ها به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ۱۴ موکب سلامت در این ایام در قم تشکیل و هیات‌های عزاداری به قرارگاه‌های بهداشتی و مرکزی برای جمع آوری کمک‌های مردمی به منظور تهیه بسته های معیشتی تبدیل شد.

اشعری ادامه داد: با توجه به تصمیم ستاد مرکزی کرونا برای تعطیلی مساجد، حسینیه‌ها و مراکز تجمع افراد، هیات های عزاداری در قالب فعالیت های بهداشتی و خیریه  وارد میدان شدند که شناسایی خانواده های نیازمند و آسیب دیده از کرونا در محلات به منظور ساماندهی کمک به این خانواده ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اجرای طرح «ضیافت کریمانه» در این استان گفت: درقالب این طرح ۱۲ هزار پرس غذای گرم و بسته‌های افطاری تا پایان ماه مبارک رمضان میان خانواده های نیازمند شناسایی شده که بیشتر آنها تحت پوشش هیچ نهادی نیستند، توزیع می‌شود.

وی گفت: برخی از هیات‌های عزاداری قم نیز متناسب با ایام مذهبی، اقدام به برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در بستر فضای مجازی نمودند که حجم تولیدات فرهنگ صورت گرفته در این زمینه قابل توجه است.

اشعری با تاکید بر اقدام‌های گسترده هیات‌های مذهبی قم، از پوشش ندادن این اقدام ها توسط رسانه‌های استان انتقاد کرد.

کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سهم_من_در_مهارکرونا قم گروه های جهادی سازمان تبلیغات اسلامی پروندهٔ خبری ماه مبارک رمضان؛ روزگار کرونایی رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قم گروه های جهادی سازمان تبلیغات اسلامی ویروس کرونا قم گروه های جهادی سازمان تبلیغات اسلامی هیات های مذهبی ویروس کرونا هیات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد

کامیار جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مناسبت گرامیداشت روز روانشناس و مشاور، اظهار کرد: ارائه خدمات مشاوره‌ای تأثیر بسزایی در کاهش ناهنجاری‌های موجود و افزایش سطح آگاهی مددجویان در عرصه‌های مختلف دارد.

وی با اشاره ارائه خدمات مشاوره گسترده و رایگان به مددجویان کمیته امداد کرمانشاه، افزود: فرآیند مشاوره به‌صورت فردی و گروهی در زمینه‌های زوج درمانی، خانواده درمانی، مشاوره قبل و بعد از ازدواج، مشاوره طلاق، مشاوره تحصیلی و کنکوری، مشاوره شغلی، کودک و نوجوان، تشخیص و درمان اختلالات روانشناختی در سطح استان انجام می‌شود.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه ادامه داد: این فعالیت توسط ۲۴ نفر مشاور و روانشناس در مقاطع ارشد و دکتری صورت می‌گیرد.

به گفته جمشیدی، این خدمات مشاوره‌ای بر اساس نیازسنجی و شناسایی موارد مختلف برای خانواده‌های زیر پوشش کمیته امداد این استان در سطح کیفی مطلوب و قابل قبولی انجام شده و تلاش می‌شود که در سطح گسترده‌تری پیرامون رفع مشکلات و معضلات اجتماعی مددجویان ارائه شود.

وی خاطر نشان کرد: طی سال گذشته ۲۴ هزار خدمت مشاوره‌ای به مددجویان این نهاد مقدس در استان کرمانشاه ارائه شده است که همه این فعالیت‌ها به صورت رایگان و با حضور کارشناسان مجرب و با تجربه بوده است.

جمشیدی تاکید کرد: بر اساس بازخورد دریافتی اداره فرهنگی کمیته امداد، این مشاوره‌ها تأثیر بسزایی در کاهش ناهنجاری‌های موجود و افزایش سطح آگاهی این مددجویان در عرصه‌های مختلف داشته است و امیدواریم شاهد نتایج بهتری در سنوات آینده باشیم.

کد خبر 6091474

دیگر خبرها

  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • حمل بار عجیب توسط یک تاکسی/ معرفی تاکسیران به هیات انضباطی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود