Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-29@06:48:38 GMT

زیان یک تریلیون دلاری کرونا به درآمدهای تولید نفت

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۶۴۱۸

زیان یک تریلیون دلاری کرونا به درآمدهای تولید نفت

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، این شرکت تحقیقات انرژی اعلام کرد که درآمد شرکت‌های اکتشاف و تولید نفت و گاز در سال ۲۰۲۰ حدود یک تریلیون دلار معادل ۴۰ درصد در مقایسه با ۲.۴۷ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۹ کاهش خواهد یافت و به ۱.۴۷ تریلیون دلار خواهد رسید.

ریستاد انرژی پیش از این پاندمی، درآمد شرکت‌های اکتشاف و تولید نفت و گاز در سال ۲۰۲۰ را ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۵ تریلیون دلار و در سال ۲۰۲۱ را ۲.۵۲ تریلیون دلار پیش‌بینی کرده بود. این شرکت تحقیقاتی همچنین پیش‌بینی خود از درآمد شرکت‌های اکتشاف و تولید نفت و گاز در سال ۲۰۲۱ را به ۱.۷۹ تریلیون دلار کاهش داد.

بحران بی سابقه‌ای که اکنون صنعت نفت تجربه می‌کند، باعث کاهش جریان نقدی برای شرکت‌های اکتشاف و تولید خواهد شد و مجموع نقدینگی آزاد برای سال ۲۰۲۰ اکنون ۱۴۱ میلیارد دلار پیش‌بینی می‌شود که معادل یک سوم جریان نقدی آزادی است که شرکت‌های اکتشاف و تولید نفت و گاز در سال ۲۰۱۹ تولید کردند.

برآورد ریستاد از جریان نقدی بر مبنای سناریوی قیمت ۳۴ دلار هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۰ و قیمت ۴۴ دلار در سال ۲۰۲۱ است. بنابراین اگر قیمت اندک فعلی نفت استمرار پیدا کرد، برآوردهای صورت گرفته ریسک نزولی قابل توجهی پیدا خواهند کرد.

اولگا ساونکووا، تحلیلگر بخش بالادستی نفت شرکت ریستاد انرژی در این باره گفت: این کاهش نه تنها استحکام شرکت‌ها را تضعیف کرده و پول موجود برای سرمایه‌گذاری و پرداخت سود نقدی به سهامداران را کاهش می‌دهد بلکه درآمدهای مالیاتی دولت‌ها را نیز کمتر خواهد کرد و برای کشورهای نفتی مانند روسیه و بسیاری از کشورهای خاورمیانه چالش قابل توجهی را در خصوص بودجه شان به وجود می‌آورد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، این پاندمی در حال حاضر آسیب‌های سنگینی به فاینانس عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، وارد کرده است. غول‌های نفتی که انتشار گزارش درآمد سه ماهه نخست ۲۰۲۰ را در هفته جاری آغاز کردند، از افت تقاضا و قیمت‌ها به شدت لطمه دیده‌اند، به طوری که شرکت شل برای نخستین بار از زمان جنگ جهانی دوم، کاهش پرداخت سود نقدی به سهامدارانش را اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: درآمد نفتی کرونا در جهان قيمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۶۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی