Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از پژوهشگران کشور با بکارگیری هوش مصنوعی سامانه اتوماسیون اداری را کدنویسی کردند که از طریق آن می‌توان شرکت‌ها و سازمان‌ها را به صورت هوشمند کنترل کرد ضمن آنکه در شرایط دورکاری شرایط بهینه‌ای را برای اداره امور اداری فراهم می‌کند.

فرخ ابراهیمی نژاد طراح این سامانه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به پیاده سازی سامانه اتوماسیون اداری، گفت: این سامانه ظرفیت سرویس دهی به بیش از یک میلیون شرکت را به طور همزمان دارد و می‌تواند به عنوان یک کارمند هوشمند تمامی خدمات اتوماسیون اداری و نظارت را کنترل و ساماندهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه نرم افزار این سامانه با هدف تسهیل ابزارهای مدیریتی برای رونق کسب و کارهای کوچک و بزرگ کدنویسی شده است، اظهار کرد: در این سامانه هوشمند بیش از ۳۰ خدمت اداری نظیر "ورود و خروج"، "منشی"، "اندیکاتور"، "آمار"، "بایگانی"، "حسابداری"، "میزان بازدهی کارمندان" به صورت رایگان در اختیار صاحبان شرکت‌ها قرار گرفته است.

ابراهیمی‌نژاد امنیت این سامانه را در سطح امنیت سامانه‌های بانکی دانست که در آن امکان هک و یا نفوذ در آن امکانپذیر نیست، خاطرنشان کرد: بر همین اساس برای بالاتر بردن ضریب امنیت، مدیران شرکت‌ها و کارخانجات، ابتدا باید در بستر وب و تنها از طریق سیستم رایانه‌ای، در این سامانه ثبت نام و پس از تکمیل ثبت شرکت تمام فرایندهای شرکت خودکار خواهد شد.

به گفته وی آموزش استفاده فقط در چند دقیقه به صورت رایگان و از طریق این سامانه قابل دسترسی است پس از آن مدیران می‌توانند اپلیکیشن همراه را روی گوشی‌های خود نصب کنند.

مجری طرح ادامه داد: از این پس نظارت در شرکت‌ها کاملا هوشمند خواهد شد به گونه‌ای که اگر کارمندی تاخیر داشته باشد بلافاصله سامانه برای مدیر  پیامکی را ارسال می‌کند و زمان ورود نام کارمند را برای مدیر شرح خواهد داد.

وی پیاده سازی این سامانه را در راستای نامگذاری سال جهش تولید و رونق اقتصادی، به منظور حذف کامل کاغذ در اماکن اداری، سرعت بخشیدن به فعالیت روزانه شرکت‌ها و همچنین مدیریت هوشمند از راه دور با ضریب خطای صفر، عنوان کرد.

ابراهیمی‌نژاد با اشاره به شرایط شیوع ویروس کرونا و لزوم دورکاری کارمندان، این سیستم شرایط دور کاری را برای شرکت‌ها فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه اتوماسیون هوش مصنوعی شیوع کرونا ویروس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایران با استفاده از تکنولوژی پیشرفته هسته‌ای برای تشخیص بیماری‌های مختلف موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت (یکی از روش‌های غیر تهاجمی در پزشکی) شده‌اند.

این دستگاه جهت ثبت و آشکارسازی تجمع مواد رادیو اکتیو در بافت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش تصویربرداری، براساس وضعیت بیمار، رادیودارو در ارگان‌های مختلف جذب و کسری از فوتون‌ها ازمیان بافت نرم احاطه شده عبور کرده و نهایتا توسط دوربین گاما آشکارسازی می‌شوند.

اخیراً پژوهشگران این مجموعه با ارائه ایده صنعتی سازی دستگاه تصویربرداری اسپکت از تمام بدن توانسته‌اند رتبه نخست بخش اتصال پذیری و میکروالکترونیک نخستین رویداد نکست را از آن خود کنند.

بهنوش تیموریان فرد، قائم مقام این شرکت دانش بنیان به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت در حوزه تولید تجهیزات پزشکی هسته‌ای فعالیت می‌کند و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته  پزشکی هسته‌ای موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت شده است. اخیرا نیز به دنبال صنعتی سازی این دستگاه از تمام بدن هستیم.

قائم مقام این شرکت دانش بنیان درباره این دستگاه عنوان کرد: این دستگاه قابلیت تصویربرداری از عملکرد تمامی بافت‌ها و ارگان‌های مختلف بدن را دارد و برای تشخیص بیماری‌ها به خصوص سرطان می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

وی افزود: رادیو دارو، اشعه گاما از خود ساطع می‌کند. در این روش غیر تهاجمی، رادیو دارو به بیمار تزریق می‌شود. سپس رادیو دارو بنابر ویژگی‌هایش در یکی از بافت‌های بدن تجمع بیشتری پیدا کرده و اشعه گاما پخش می‌کند. در نهایت اشعه گاما حاصل از خروجی بدن بیمار دریافت شده و تبدیل به تصاویر دو بعدی و سه بعدی می‌شود بدین طریق پزشک معالج می‌تواند گزارشی از نحوه عملکرد ارگان‌های خاص بدن مانند قلب، کلیه، کبد و حتی استخوان‌ها بدست آورد.

تیموریان تصریح کرد: این دستگاه در ایران نمونه مشابه داخلی ندارد و تولید این فناوری «های‌تک» در دنیا تنها در انحصار چند کشور پیشرفته مانند هلند، آمریکا و آلمان است. هرچند پژوهشگران این مجموعه توانسته‌اند به چنین فناوری دست پیدا کنند، اما برای اجرای این طرح با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل ما این است که ارگان‌ها و نهاد‌های دولتی همچنان از دستگاه‌های وارداتی استفاده می‌کنند. همچنین شرکت‌های وارد کننده نیز برای واردات این دستگاه‌ها ارز دولتی دریافت می‌کنند؛ این شرکت‌ها با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و گاهی با ارز نیمایی ۲۸ هزار و پانصد تومانی این دستگاه‌ها را از کشور‌های رقیب خریداری و وارد می‌کنند. این مساله رقابت ما با شرکت‌های وارد کننده این دستگاه‌ها را سخت کرده است. ما از دولت و مسئولان توقع داریم با شرکت‌های وارد کننده در فضایی برابر رقابت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • تولید و اجرای انواع پارتیشن اداری مدرن
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • نظارت بر حریم تهران هوشمند می شود
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد و ابلاغ دیجیتال سردفتری عملیاتی می‌شود
  • راهنمای خرید پارتیشن اداری و کاربرد های آن
  • ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند