Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@01:14:33 GMT

پیگیری وضعیت مادران باردار مبتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۵۷۶۰

پیگیری وضعیت مادران باردار مبتلا به کرونا

به گزارش خبرنگار مهر، شهلا خسروی، روز یکشنبه در نشست خبری ویدئو کنفرانس، به سوالات خبرنگاران پیرامون مسائل و مشکلات ماماهای کشور، پاسخ داد.

وی در ابتدا ضمن ارائه گزارشی از جایگاه مامایی در کشور، بر نقش ارزنده و حساس ماماها در نظام سلامت تاکید و تصریح کرد: با شیوع کرونا، ماماها مراقبت از بیماران کرونایی را داوطلبانه انجام دادند و بیمارستان‌هایی که برای زایمان مشخص شده بودند بار کاری بیشتری به آنها تحمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروی ادامه داد: بزرگ‌ترین نقش ماما در بحران کرونا، تریاژ مادران باردار بود و مادران مشکوک جداسازی می‌شدند و به بیمارستان‌های دیگر ارجاع داده می‌شدند.

مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی، افزود: ماماها با افراد مبتلا به کرونا سروکار داشتند و در اوایل کار با مشکلاتی مواجه بودند که به مرور این مشکل برطرف شد، نیروهای طرحی ماما که می‌توانستند ترخیص طرح بگیرند باقی ماندند تا به بیماران کمک کنند.

وی گفت: فرسودگی شغلی ماماها در حالت طبیعی بالا است به دلیل اینکه باید نگرانی و استرس مادر را کنترل کنند و مراقب سلامت مادر باشد در وضعیت بحران کرونا باید این افراد استرس خود را مدیریت می‌کردند و از استرس مادران نیز بکاهند. ماما باید طوری با بیمار برخورد می‌کرد که مادر علائم خود را بگوید.

خسروی با اشاره به اینکه تا کنون ۵۰۰ مادر باردار مبتلا به کرونا داشته ایم که بستری شده بودند، افزود: ۲۰۰ مادر باردار نیز به صورت سرپایی بهبود یافتند.

مشاور وزیر با تاکید بر اینکه وضعیت مادران باردار مبتلا به کرونا پس از ترخیص و بهبودی نیز پیگیری می‌شود، گفت: در حدود ۱۲ هزار ماما در حال ارائه خدمت هستند.

کد خبر 4915754

منبع: مهر

کلیدواژه: مامایی ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی روزه داری کیانوش جهانپور علیرضا زالی سازمان نظام پزشکی شیوع کرونا سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت بیمارستان سعید نمکی تغذیه در ماه رمضان ایرج حریرچی مبتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۵۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد