Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@21:27:54 GMT

تکنیک سروسامان دادن به کابینت‌های آشپزخانه

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۲۳۶۹

تکنیک سروسامان دادن به کابینت‌های آشپزخانه


آشپزخانه یکی از مهم‌ترین قسمت‌های خانه است که نظم و ترتیب آن از تمام بخش‌های خانه مهم‌تر است، اما متاسفانه این قسمت از خانه خیلی زود به هم می‌ریزد و به یکی از معضلات خانم‌ها تبدیل می‌شود.
اگر آشپزخانه خود را هر روز تمیز کنید، اما به نامرتب بودن کابینت‌ها توجه نکنید، آشپزخانه مرتبی نخواهید داشت. چند راهکار ساده‌ی نظم دهی و مرتب کردن کابینت می‌تواند هر چیزی را در جای خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش از دنیای مد نمناک راهکار‌هایی برای شما آورده ایم تا بتوانید به کابینت آشپزخانه خود نظم ببخشید.

مرتب کردن مواد غذایی باز

اگر مواد غذایی تان را همانطور درون کابینت رها کرده اید بهتر است کمی به کابینت خود نظم دهید و مواد غذایی باز خود را مانند کلوچه‎ها و بیسکویت‌های بازو غلات و خشکبار را که در کیسه‌های مخصوصی که درآن‌ها به خوبی بسته می‌شود نگه دارید. مواد غذایی را که می‌خواهید زودتر مصرف کنید و مدت زمان کمی به تاریخ انقضای آن‌ها مانده در قسمت جلویی بچینید تا زودتر مصرف شوند.

برای اینکه مواد غذایی شما سالم بماند و ماندگاری بالایی داشته باشد، از وکیوم و هواگیری استفاده نمایید، زیرا هوا عامل اصلی فساد مواد غذایی است.


استفاده از سبد‌های پلاستیکی برای نگهداری لوازم

برای نظم دادن به کابینت خود قوطی‌های کوچک را در ظروف بزرگ یا سبد چهارگوش دسته دار بگذارید فقط دقت کنید خوارکی‌هایی که احتمال ریختن شان وجود دارد را به شکل عمودی قرار دهید.

هنگام خرید ظروف نگهداری مواد خوراکی توجه کنید که این ظرف‌ها چهارگوش باشند تا فضای کابینت را کمتر اشغال نمایند و جای کمتری بگیرند.

همه ما در کابینت هایمان مواد غذایی خشک مانند ماکارونی‌ها و رشته ها، مواد پخت کیک و شیرینی و... نگهداری می‌کنیم. برای نظم دادن به این اقلام از سبد‌های پلاستیکی و یا حصیری برچسب دار استفاده نمایید.

نصب تخته فیبر به دیواره کابینت

برای نظم دهی به ابزار و ادوات موردنیاز می‌توانید یک تخته فیبر به دیواره کابینت، نصب کنید.

نظم دهی به شوینده‌ها

برای نظم دادن به شوینده، کیسه زباله، پاک کننده‌ها و لوازم این چنینی که در کابینت زیر سینک آشپزخانه نگهداری می‌شوند، می‌توانید از سبد‌های قلاب دار مخصوص آویزان کردن در پشت درب، قفسه‌های فلزی و میله‌های فلزی استفاده نمایید تا از فضای خالی زیر سینک استفاده بهینه داشته باشید.

نگهداری سفره و حوله درون سبد

اگر می‌خواهید کشو کابینت تان که در آن سفره و حوله، پارچه نگه داری می‌کنید به هم ریخته نباشد، بهتر است این وسایل را درون چندین عدد سبد پلاستیکی کوچک جداگانه قرار دهید.

استفاده از طبقات و میله‌های فلزی

شما می‌توانید با استفاده از طبقات و میله‌های فلزی به ظروف متنوع داخل کابینت مانند بشقاب ها، ظروف پیرکس، لیوان ها، فنجان‌ها و نظم دهید و آن‌ها را طبقه بندی نمایید تا هنگام برداشتن یکی از ظروف، ظرف‌های دیگر سقوط نکند و نشکند.

نظم بخشیدن به ادویه‌ها

برای نظم بخشیدن به ادویه‌ها که شلوغ‌ترین قسمت آشپزخانه است، پلاستیک‌های سازمان دهنده جوراب را تهیه کنید و پشت در کابینت آویزان نمایید و درون هریک، یک شیشه ادویه بگذارید.

یک شلف زیر کابینت برای قرار دادن ادویه جات بزنید و ادویه‌ها را درون آن قرار دهید.

نظم دادن به سینی‌ها و تخت گوشت

برای تفکیک سینی‌های پذیرایی کوچک و بزرگی که روی سطح کانتر به هم تکیه داده اید، از یک فایل سیمی که برای سازمان دهی کاغذ‌های اداری هستند، استفاده کنید. یک راه دیگر نظم دادن به سینی‌ها و تخت گوشت نصب میله‌های فلزی به صورت عمودی می‌باشد.

نظم بخشیدن به کابینت قابلمه‌ها

برای نظم بخشیدن به کابینت قابلمه‌ها می‌توانید راهکار‌های زیر را به کار ببرید:

تمامی درب‌ها را به صورت جداگانه نگاه دارید واگر کشوی کابینت شما عریض است در یک طرف درب قابلمه‌ها و در یک طرف ظروفشان را قرار دهید.
در صورت داشتن کشو‌های متعدد در یک طبقه قابلمه و در کشوی بالائی آن درب اش را بگذارید.
یک آویز مناسب تهیه کنید و ماهیتابه، قابلمه‌هایی که دسته دار هستند را آویزان کنید.‌
می‌توانید از دیوایدر‌های فلزی برای نظم بخشیدن به کابینت قابلمه‌ها استفاده نمایید.‌
می‌توانید به دیواره داخلی درب کابینت گیره‌های قلابی و یا نگهدارنده حوله نصب نمایید و درب قابلمه‌ها را نظم دهید.

نظم بخشیدن به وسایل و ابزار آشپزی

به پیشنهاد دنیای مد نمناک برای نظم بخشیدن به وسایل و ابزار آشپزی و آشپزخانه مثل قاشق‌های چوبی، ملاقه، کفگیر، انبر‌ها می‌توانید از جداکننده‌های کشو استفاده نمایید. اگر کشوی شما عمق دارد از یک مدل دو طبقه برای نظم بخشیدن به این وسایل استفاده کنید.

طریقه نگهداری از وسایل کوچک

وسایل کوچک مانند کش‌های پلاستیکی، گیره‌های کاغذ، بست‌ها، سوزن‌های ته گرد، سس‌ها و ادویه‌های یکنفره و ... را که به راحتی گم می‌شوند در یک کیسه کوچک یا ظروف درب دار شفاف قرار دهید.

به این نکات مهم توجه کنید:

اگر وسایلی دارید که از آن‌ها استفاده نمی‌کنید و غیر ضروری هستند و تنها فضای کابینت شما را اشغال نموده اند را کنار بگذارید و این اقلام را در یک جعبه قرار دهید و آن‌ها را به خیریه یا یک دوست ببخشید.
اگر کابینت‌های شما کوچک، کم تعداد است شما نباید تمام وسایل خود را در کابینت‌ها قرار دهید و می‌توانید برخی از وسایل را بر روی کانتر، روی یخچال، روی قفسه‌های دیوار قرار دهید.           منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نکات خانه داری پارسی خبر کابینت سازی برای نظم بخشیدن استفاده نمایید نظم دادن مواد غذایی قابلمه ها قرار دهید کابینت ها ادویه ها نظم دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!

ایسنا/همدان یک کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی از شادی و نشاط ایجاد شده بعد از خوردن فست‌فودها و در نهایت عوارض بی‌شمار استفاده از این خوشمزه‌های مضر سخن گفت.

آرزو کاوه‌ئی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه فست‌فودها گروهی از غذاها هستند که مشخصات خاصی دارند که متأسفانه اکثراً دارای ویژگی‌هایی به ضرر انسان است، اظهار کرد: معمولاً به علت قند و چربی بسیار زیاد، فست‌فودها کالری زیادی دارند و این امر سبب چاقی و اضافه‌وزن خواهد شد.

وی با اشاره بیماری فشارخون که به علت زیاد بودن سدیم و نمک بالای فست‌فودها در فرد ایجاد می‌شود، مطرح کرد: متأسفانه فست‌فودها فیبر بسیار کمی دارند در حالی‌که فیبر برای دستگاه مفید بوده و از چاقی و اضافه‌وزن پیشگیری می‌کند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فست‌فودها به نسبت غذاهای سنتی و خانگی حجم بیشتری دارند و این امر سبب می‌شود انرژی بیشتری به نسبت نیاز شخص دریافت شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه معمولاً فست‌فودها به علت کالری زیادی که دارند و در کنار نوشابه و سس مورد استفاده قرار می‌گیرند، سبب چاقی و اضافه‌وزن می‌شوند.

وی تصریح کرد: چهار ماده غذایی نمک، شکر، کافئین و چربی که در فست‌فودها مورد استفاده قرار می‌گیرد، باعث ترشح دوپامین شده و همین امر سبب خوشحالی و رضایت در فرد می‌شود؛ در واقع شخص بعد از خوردن فست‌فود لذت و رضایتی کسب می‌کند که این امر سبب افزایش تمایل استفاده از این نوع موادغذایی می‌شود.

کاوه‌ئی با بیان اینکه استفاده بیش از اندازه از فست‌فودها سبب بیماری‌های گوارشی می‌شود، مطرح کرد: نوشابه‌ای که در کنار فست‌فود استفاده می‌شود به علت داشتن گاز، موجب تشدید بیماری گوارشی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف بیش از اندازه از فست‌فود موجب افزایش احتمال ابتلا به بیماری دیابت و کبد چرب به علت نبود فیبر و سبوس و زیاد بودن قند و کالری می‌شود، مشکلات قلبی- عروقی را از دیگر مضرات استفاده بیش از اندازه از فست‌فودها دانست و یادآور شد: به مرور کمبود مواد مغذی در بدن به علت افزایش بیش از اندازه فست‌فودها ایجاد می‌شود.

این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی بیان کرد: مصرف بیش از اندازه فست‌فودها سبب می‌شود تا ذائقه افراد به شوری عادت کند و در دیگر وعده‌های غذایی خود نیز نمک بیشتری مصرف کنند و همین زیاده‌روی در مصرف نمک، فشارخون افراد را افزایش می‌دهد و در نتیجه زمینه ابتلا به امراض قلبی- عروقی را فراهم می‌آورد.

وی با بیان اینکه در غذاهای آماده و فست‌فودها اغلب کلسیم و املاح معدنی اندکی وجود دارد که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد، اظهار کرد: کمبود املاح در کودکان، رشد آنها را مختل می‌کند، از طرفی نوشابه‌ای مصرفی در کنار فست‌فود، سبب کمبود کلسیم می‌شود.

کاوه‌ئی با اشاره به اینکه به علت آن‌که اغلب از مواد نگهدارنده در مواد اصلی فست‌فودها استفاده می‌شود، ویتامین C نمی‌تواند جذب بدن شود، گفت: برای جلوگیری از رشد کپک در سوسیس، کالباس و سایر مواد غذایی موجود در فست‌فودها، از مواد نگهدارنده و مواد افزودنی استفاده می‌شود که این امر موجب ایجاد حساسیت و ابتلا به انواع سرطان‌ها خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فست‌فودی که در منزل تهیه و طبخ می‌شود نیز به اندازه فست‌فودهای رستورانی مضر است؟ خاطرنشان کرد: این امر بستگی به نوع مواد مصرفی در تهیه فست‌فود خانگی دارد؛ به عنوان مثال اگر از مواد گیاهی، نان سبوس‌دار، گوشت سفید، گوشت کبابی و سیب‌زمینی تنوری استفاده شود، مضرات کمتری خواهد داشت.

این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی در پایان توصیه کرد: افراد بهتر است در کنار فست‌فودها از آبمیوه طبیعی، سالاد کاهو  و کلم، سبزیجات و ... استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از سرگیری فعالیت‌های «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه
  • دستگیری دو باند توزيع مواد مخدر در کرمانشاه
  • یک فعال هلال احمری در هوراند، رکورد تکنیک‌های رزمی کیسه بوکس را شکست
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!
  • «نمی‌توانم نفس بکشم»٢ در خیابان‌های آمریکا + فیلم | وقتی تکنیک مرگبار گذاشتن زانو پشت گردن جان تایسون را گرفت
  • یک بازیکن کامل از دید فرشاد پیوس؛ تکنیک مارادونای ایران و سرزنی علی دایی!
  • چشم عقاب: فخرفروشی لیگ روشن به لالیگا!
  • (ویدئو) ثبت رقص و حرکات پروتئین-لیپید برای اولین بار
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند