Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه خبری سی ان ان، به دنبال تشدید تنش‌های میان پکن و واشنگتن در روز‌های اخیر، بازار‌های جهانی و معاملات آتی سهام آمریکا از روز گذشته دچار سیر نزولی شد.

شاخص هنگ کنگ هانگ سنگ (اچ اس آی) با کاهش شدید، بیش از ۴ درصد سقوط کرد. شاخص «کی او اس پی آی» کره جنوبی نیز افت ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ درصدی را تجربه کرد. میزان افت ارزش سهام دیگر بازار‌های مهم آسیا، به دلیل تعطیلات پایان هفته نیز قابل ارزیابی نبود.

شاخص سهام کشور‌های اروپایی برغم کاهش محدودیت‌های اجتماعی و از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی کاهش شدیدی از خود نشان داد. شاخص DAX، مهمترین شاخص در آلمان، در معاملات اولیه روز گذشته ۲.۸ درصد کاهش نشان داد که قابل توجه است. این در حالی است که شاخص مهم CAC ۴۰ فرانسه نیز افت ۳.۲ درصدی را تجربه کرد. در انگلیس شاخص FTSE ۱۰۰، ۲.۳ درصد کاهش از خود نشان داد.

شاخص معاملاتی Dow (INDU) futures نیز با کاهش ۰.۷ درصدی روبرو شد. شاخص‌های S&P ۵۰۰ و Nasdaq نیز هر دو ۰.۶ درصد دچار کاهش شدند.

کاهش ارزش سهام و ضرر و زیان‌های قیمتی در آمریکا در آخر هفته در حالی بوقوع پیوست، که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر سلاح همیشگی خود را رو کرد و چین را به اعمال تعرفه‌های تجاری جدید به دلیل شیوع ویروس کرونا تهدید کرد.

از سوی دیگر، بر اساس گزارش یک نهاد امنیتی و دولتی در چین، جنگ لفظی اخیر واشنگتن علیه پکن می‌تواند به یک درگیری مستقیم منجر شود.این نهاد دولتی چینی تصریح کرده که لفاظی‌های خصمانه اخیر آمریکا علیه پکن در پی شیوع ویروس کرونا، می‌تواند منجر به یک درگیری نظامی بین آمریکا و چین شود.

مقاماتی از چین که نامی از آن‌ها برده نشده، مدعی شدند که گزارش احتمال تقابل نظامی آمریکا و چین به دست وزارت امنیت چین تدوین شده و اوایل ماه گذشته میلادی در اختیار شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین قرار داده شده است.

در گزارش وزارت امنیت چین تاکید شده که احساسات چین‌ستیزانه در دنیا به بالاترین سطح خود بعد از حادثه میدان «تیان‌آمن» در سال ۱۹۸۹ رسیده است. علت این موضوع هم اتهام‌زنی به چین در ارتباط با ویروس کرونا بیان شده است، اتهام‌زنی‌هایی که عموما از سوی آمریکا طی ماه‌های اخیر مطرح شده است.

مقامات آمریکایی از جمله وزیر خارجه این کشور، چین را به مخفی‌کاری در رابطه با ویروس کرونا متهم می‌کند، در مقابل پکن تمام اتهامات مطرح شده را بی‌اساس می‌خواند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تنش آمریکا و چین ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • کاهش تورم نقطه به نقطه فروردین ماه در آذربایجان شرقی
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن