Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینا آزموده دست گفت: هدف کادر مامایی ارایه بهترین خدمات در جهت کاهش مرگ ومیر مادران باردار وتولد یک نوزاد سالم می باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مینا آزموده دست کارشناس مامایی و سوپر وایزر مامایی در گفت و گو با عصرهامون، بیان کرد:  با توجه به علاقه وآگاهی کافی  رشته وشغل مامایی را انتخاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی با بیان اینکه در سال ۱۳۷۹ وارد   دانشکده پرستاری مامایی زاهدان شده است، ادامه داد: با توجه به علاقه زیادی که به این حرفه دارد تمام سختی های این حرفه با تولد یک نوزاد سالم وسلامت کامل یک مادر که نه ماه  در انتظار این روز بوده به پایان می رسد.

این کارشناس مامایی و سوپر وایزر مامایی در بلوک زایمان بیمارستان رازی در خصوص ویژیگی های یک ماما خوب، گفت: یک ماما باید بتواند یک ارتباط تنگاتنگ  با بیمار برقرارکند وبهترین مراقبت را جهت برقراری یک خاطره خوش از زایمان طبیعی برای مادر را انجام دهد.

آزموده دست در رابطه با اهمیت و برتری زایمان طبیعی با سزارین، خاطر نشان کرد: زایمان طبیعی یک پدیده طبیعی است که کمترین خطر را برای مادر ونوزاد دارد وهمچنین مدت زمان بستری شدن د رزایمان طبیعی کمتر از سزارین است.

وی در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: حجم خونی که مادر در یک عمل سزارین از دست می دهد تقریبا دوبرابر زایمان طبیعی است وهمچنین خطر ابتلا به عفونت در بین مادرانی که عمل سزازین انجام می دهند بسیار زیاد است. 

این کارشناس مامایی تصریح کرد: در زایمان طبیعی مادران در دادن آغوز که به عنوان اولین واکسن برای نوزاد محسوب می شود ودر امر شیر دهی به نوزاد به مراتب موفق تر عمل  می کنند.

همچنین آزموده دست در خصوص اولین تجربه به دنیا آوردن نوزاد، گفت:اولین تجربه در سال دوم دانشگاه بود که یک زایمان طبیعی را انجام داده  که در آن زمان 21 سال سن داشته است.

وی با بیان اینکه انجام زایمان طبیعی برایش خیلی پرهیجان وپر استرس بوده، تصریح کرد:هدف کادر مامایی ارایه بهترین خدمات در جهت کاهش مرگ ومیر مادران باردار وتولد یک نوزاد سالم می باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زایمان طبیعی آزموده دست یک نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم