Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه بالغ بر ۹۰۰ دستگاه کمک تنفسی تولید داخل بین دانشگاه‌‌ها توزیع کردیم، گفت: تمام استان‌‌های کشور در مرحله خودکفایی اقلام حفاظتی هستند و توانایی صادرات آن نیز وجود دارد. نیمی از تخت‌‌های بیمارستانی خالی است. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر قاسم جان بابایی در گفت‌وگوی ویدئویی با خبرنگاران با اشاره به دستاوردهای فناوری در نتیجه شیوع کرونا اظهار کرد: امروز با افتخار می‌‌توانیم بگوییم در اوج کرونا توانستیم تمام لوازم حفاظتی و دستگاه‌‌های کمک‌‌تنفسی را با کمک شرکت‌‌های دانش‌‌بنیان تولید کنیم؛ بالغ بر 900 دستگاه کمک تنفسی تهاجمی و غیرتهاجمی تولید داخل بین دانشگاه‌‌ها توزیع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

450 تخت ویژه را در همین مدت توسعه دادیم که برای بیماران بدحال مورد استفاده قرار گرفت. تمام استان‌‌های کشور در مرحله خودکفایی اقلام حفاظتی هستند و توانایی صادرات آن نیز وجود دارد.

وی افزود: در این مدت علوم مجازی گسترش یافت و در حال آموزش برای پزشکان و پرستاران هستیم به خصوص در استان‌‌هایی که کم‌‌برخوردارند آموزش‌‌هایی از طریق وبینار داریم که بتوانند از تجارب بیمارستان‌‌های بزرگتر استفاده کنند. تدوین راهنماهای بالینی برای بیماران کرونا انجام شد و این راهنماها قابلیت استفاده برای تمام کشورهای جهان را دارد.

علائم کرونا

وی درباره علائم بالینی کرونا تصریح کرد: برخی علامت‌‌ها، علائم همراهند که ازجمله این علائم شایع، عوارض گوارشی و خستگی است. برخی عوارض پوستی کرونا به دلیل مصرف برخی آنتی بیوتیک‌‌ها ایجاد می‌‌شود و برخی دیگر از این عوارض پوستی نیز به دلیل خود بیماری کروناست. این علائم و عوارض در پرونده بیماران ثبت می‌‌شود و می‌‌توانیم سایر علائم را بررسی کنیم.

نیمی از تخت‌‌های بیمارستانی خالی است

وی در پاسخ به سوالی درباره ظرفیت تخت‌‌های بیمارستانی تصریح کرد: 50 درصد ظرفیت تخت‌‌های بیمارستانی در حال حاضر خالی است.

در حال تکمیل...

R7573/P/S2,24/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در نشست خود با اعضای جامعه بسیج مهندسین خراسان شمالی که با حضور اعضای شورای شهر و شهردار بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: اگر شهر و شهرداری بجنورد به این نتیجه برسد که ه اتوبوس‌های برنامه نیاز دارند از ظرفیت‌های موجود برای تهیه این اتوبوس‌ها و بهره‌مندی مردم بجنورد از آن‌ها استفاده می‌کنیم. وی تاکید کرد: این موضوع باید مطالعه و مورد بررسی قرار گیرد که آیا وجود اتوبوس‌های برقی در شهر بجنورد می‌تواند در موضوعات مختلف موثر واقع شود یا خیر. وی بیان کرد: اتوبوس‌های برقی نیازمند نگهداری‌های خاص است که حدوداً یک و نیم برابر هزینه نگهداری بیشتری خواهد داشت اما ز سوی دیگر هیچگونه آلودگی تولید نمی‌کند. چمران گفت: با تحقیقات انجام‌شده به این نتیجه رسیدیم که ۲ هزار دستگاه از این اتوبوس ها را برای کلانشهر تهران سفارش دادیم و حدود ۵۰۰ دستگاه نیز توسط شرکت مپنا در داخل کشور تولید و بخشی از ان‌ها امسال تحویل می شود. به گفته وی، از آنجایی که امکان ساخت این اتوبوس های برقی در کشور وجود دارد، می‌توان برای بجنورد از این ظرفیت بهره گرفت. رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر در شهر تهران به ۹ هزار و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۱ هزار اتوبوس نیاز داریم. وی به معماری شهری نیز اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از معماری وارداتی و همچنین نماهای آتش‌زا ایجاد کنیم که این موضوع می‌تواند در بجنورد و سایر شهرهای کشور مورد توجه قرار گیرد. / خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • «طرح نور» بر اساس تکالیف قانونی است
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است