Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از مشهد، محمد سنجری در دومین جلسه گروه کارشناسی کارگروه تخصصی اشتغال استان گفت: سال گذشته علیرغم محدویت‌های مالی و مشکلات در حوزه اقتصادی، خوشبختانه در استان با تدبیر استاندار محترم و در نتیجه طرح مثلث توسعه اقتصادی، هدف گذاری خوبی انجام شد و یک همگرایی، هم‌افزایی و همراهی بین مسئو‌لان بوجود آمد و باعث شد در خروجی استان و همه حوزه‌ها اتفاق‌های خوبی را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود: امسال نیز با توجه به شرایط موجود و تاثیر شیوع کرونا بر چرخه اقتصادی تلاش خواهیم کرد تا منابع و تسهیلات ارزان قیمت و قرض الحسنه با نظارت بیشتر، اولویت بندی و مدیریت شده پرداخت شود و در این مسیر از ظرفیت معین‌های اقتصادی در استان به خوبی استفاده خواهد شد.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز در این جلسه اظهار کرد: ما در استان تلاش می‌کنیم تا یک همراهی و هم افزایی خوبی ایجاد شود و در سایه این هم افزایی امیدواریم بسترهای لازم را با کمک معین‌های اقتصادی برای توسعه سرمایه‌گذاری، و توانمندسازی مردم در روستاها و اشتغال‌زایی فراهم آوریم چرا که معین‌های اقتصادی عامل حفظ و پایداری بنگاه‌های اقتصادی هستند.

علی اکبر لبافی افزود: یکی از راهکارهای موثر در پایداری اشتغال در روستاها این است که حلقه اطراف افراد را توانمند کنیم و در این مسیر نقش معین‌های اقتصادی در روستاها در جهت توانمند سازی مردم از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی تصریح کرد: ما کار را با رویکرد احیاء، مشارکت مردم و سرمایه‌گذاری‌ها دنبال کردیم و در این مسیر بسیاری از معین‌های اقتصادی موفق عمل کردند.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ضمن اشاره به مصادیقی از عملکرد‌های موفق معین‌های اقتصادی در استان گفت: یکی از مشکلات موجود این است که در برخی از روستاها چندین دستگاه و نهاد اجتماعی فعالیت دارند و در برخی از مناطق هیچ نهاد و سازمانی وجود ندارد و یک عدم توازن منطقه‌ای بوجود آمده است که در این چرخه همه باید تلاش کنیم و خراسان را بسازیم.

لبافی در خاتمه بیان کرد: ما کار را از روستاها شروع کردیم و در این مدل بدنبال هم افزایی بیشتر و جلوگیری از پراکندگی منابع و تسهیلات هستیم و امیدواریم با منابع و تسهیلاتی که در اختیار دستگاه‌های اجرایی و نهادها در استان قرار دارد این تسهیلات با نظارت و انسجام و با رعایت تمامی دستورالعمل ها و مقررات و با همفکری در جهت توسعه روستاها قرار گرفته شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت خراسان رضوی قرض الحسنه کار و رفاه اجتماعی مشهد معین های اقتصادی خراسان رضوی هم افزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی

استاندار خراسان رضوی گفت: چاه‌های کشاورزی این استان برای رفع چالش کم آبی در ایام تابستان به پنل‌های خورشیدی مجهز می شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، یعقوبعلی نظری امروز در مراسم سالروز تاسیس شورای اسلامی و روز شوراها اظهارداشت: در خراسان رضوی  نیاز به احیای 3هزار قنات داریم و اگر منتظر کمک دولت باشیم، برای احیای قنات ها سالها طول می‌کشد؛ لذا شوراها ظرفیت روستاها را پای کار بیاورند تا از ظرفیت مردمی برای لایروبی قنات ها و رفع چالش آب بهره مند شویم.

وی افزود: برای تثبیت جمعیت در روستاها، باید موضوع تامین معیشت و مسکن روستایی فراهم شود و یکی از نکات تاثیر گذار نیز تامین آب شرب و کشاورزی است.

نظری تصریح کرد: چاههای کشاورزی این استان برای رفع چالش کم آبی در ایام تابستان به پنلهای خورشیدی مجهز می شوند که این اقدام برای چاههای کشاورزی که شرایط تامین مالی دارند، در مدت یک ماه نصب خواهد شد؛ پس از گذر از اوج مصرف برق، تولیدات پنل نیز خریداری می‌شود و این موضوع در بلند مدت به نفع کشاورزان است.

استاندار خراسان رضوی گفت: برای تامین نیاز انرژی برقیف ایجاد و فعال سازی چهار نیروگاه تولید برق در استان برنامه ریزی شده و مجوز ایجاد 300 مگاوات برق خورشیدی نیز صادر شده است.

وی ادامه داد: شوراهای روستایی، ظرفیت ها، مسایل و راهکار برون رفت از مشکلات منطقه خود را به خوبی می‌دانند و مسئولان نیز با اتکا به این ظرفیت‌ها می‌توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند؛ در هیمن راستا مسکن و اشتغال روستایی با کمک اعضای شوراها و دهیاران در دستور کار قرار دارد تا امکان تثبیت جمعیت در روستاها فراهم شود.

نظری تصریح کرد:شوراها نماد حضور مردم در مدیریت کشور است و مصداق حضور مردم در امور مختلف تصمیم سازی به شمار می‌رود؛ قانون اساسی برای استفاده از حداکثر مشارکت مردم در انجام امور، نهاد شوراها را در نظر گرفته است و باید از نظر حقوقی و تشکیلاتی، با نگاهی بلند و مردمی، شرایطی ایجاد شود تا محصول آن رفع مشکلات مردمی باشد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران