Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@23:47:16 GMT

رنج‌های غزه در یک سریال

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۴۵۱۷

رنج‌های غزه در یک سریال

پناهنده شدن گروهی از مردم در یکی از شهرهای غزه به مطب یک پزشک در خلال محاصره غزه، موضوع یک سریال فلسطینی شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، در یکی از روزهای محاصره غزه توسط نیروهای اشغالگر اسراییل که ۵۱ روز به طول انجامید، نیروهای اشغالگر شهر خزاعه را محاصره کردند. صهیونیست‌ها در این شهر دست به کشتار وحشتناکی زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی از ساکنان شهر موفق شدند از شهر فرار کنند اما گروهی دیگر که نتوانسته بودند فرار کنند به ناچار به مطب پزشکی به نام کمال قدیح پناه بردند. آن ها مجبور شدند شش روز را در آن مطب به‌سختی بگذرانند.

این داستان جرقه‌ای بود در ذهن حسام أبو دان کارگردان جوان و ۲۹ ساله فلسطینی تا بر اساس آن سریال «خوشه» را برای ماه رمضان امسال بسازد. این سریال از چهار شبکه فلسطین پخش می‌شود.

دیانا ایوبی نقش  زنی را ایفا می‌کند که در روز حمله و بمباران نه‌ماهه باردار است و شوهرش از نیروهای مقاومت فلسطین است. نقش او آمیخته با امید و درد است. او نقش یک زن فلسطینی را که در اوج بمباران و جنگ فرزندی را به دنیا می‌آورد بازی کرده است. این زن در یک مطب کوچک با چندین نفر دیگر گرفتار می‌شود. مرگ از هر طرف محاصره‌شان کرده و زن باردار از شوهرش دور است.

دیانا ایوبی بازیگر تئاتر بوده و این سریال اولین تجربه تلویزیونی او محسوب می‌شود.

بر اساس این خبر، این سریال سعی کرده تا چهره جنگ را به دور از هیج زیاده‌گویی و دروغی به تصویر بکشد.

جواد حروده بازیگری است که نقش پزشک قهرمان را بر عهده دارد. او ناچار است با امکانات کمی که در مطبش در اختیار دارد نوزاد را به دنیا آورد و نیز مجروحان جنگی را مداوا کند.

برای این پزشک در خلال محاصره اتفاقات ناگواری روی می‌دهد. وقتی او به دنبال آوردن آب آشامیدنی برای پناهندگان مطبش است اشغالگران حیاط مطب را هدف قرار می‌دهند و برادر او شهید می‌شود.

جواد حروده به الجزیره می‌گوید: اتفاقاتی که در مطب این پزشک فلسطینی روی داده واقعی است و ما واقعیت را به تصویر کشیده‌ایم.

تصویربرداری سریال دسامبر سال گذشته آغاز شده است. گروه در ابتدا با خود پزشک صحبت کردند تا خط داستان را به درستی دنبال و تصویربرداری کنند.

این سریال داستان این پزشک و نیز به طور کلی اوضاع غزه در ۱۴ سال اشغال را نشان می‌دهد.

أبو دان کارگردان سریال «خوشه» می‌گوید:  این سریال در ۱۵ قسمت ساخته شده و داستان‌های حقیقی را از جنگ و محاصره غزه به نمایش می‌گذارد.

او می‌گوید: با وجود ترسیم چهره جنگ و خونریزی  اما داستان از عشق و صلح هم خالی نیست.

أبو دان بازیگران را از میان هنرمندان محلی برگزیده  و خیلی از آن‌ها برای  اولین‌بار تجربه بازی در یک درام‌ تلویزیونی را به‌دست آورده‌اند.

این کارگردان جوان هدف از ساخت این سریال را نشان دادن دشواری‌هایی که بر مردم غزه می‌گذرد و نیز سهیم بودن  در حرکتی جهانی برای پایان دادن به محاصره نوار غزه عنوان می‌کند و می گوید: مردم فلسطین به دنبال زندگی هستند و تسلیم ظلم و اشغال نمی‌شوند.

کارگردان سریال فلسطینی «خوشه» هدف از نام‌گذاری این مجموعه را این‌گونه بیان می‌کند: خوشه یعنی اجزای کوچکی که کنار هم جمع می‌شوند؛ درست مثل دانه‌های انگور. مردمی که به مطب پزشک پناه بردند چندین روز  با تمام تفاوت‌های‌شان در کنار هم بودند.

گروه در طی تصویربرداری با موانع زیادی مواجه بوده‌اند که مهم‌تر از همه نبود شهرک های سینمایی در نوار غزه است، از این‌رو مجبور بودند در کوچه خیابان‌ها و میان مردم سریال را تصویربرداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: غزه سريال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: نتانیاهو در محاصره ۳ میدان مین است
  • دانشجوی دانشگاه سوربن: پلیس ما را محاصره کرد و کتک زد
  • اسیر فلسطینی صهیونیست‌ها برنده بوکر عربی ۲۰۲۴ شد
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • جزئیات طرح آمریکایی - اسرائیلی برای مدیریت محاصره نوار غزه
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد