Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@00:34:08 GMT

فردا برای بازگشایی مدارس تصمیم‌گیری می‌‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۸۱۲۱

به گزارش تسنیم؛ محسن حاجی میرزایی با اشاره به اینکه نگرانیم در پاییز آینده باز هم با کرونا مواجه شویم و این احتمال حتی اگر اندک هم باشد باید راه حل‌های متنوعی را برای پاسخگویی به نیاز آموزشی دانش‌آموزان طراحی کنیم، گفت: یکی از راه‌حل‌های مهم ما استفاده از پیام‌رسان "شاد" است که البته مسائل و مشکلاتی هم دارد و به سرعت آنها را حل می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ از مدارای معلمان، خانواده‌ها و دانش‌آموزان سپاسگزارم و اعلام می‌کنم هر روز وضعیت بهتری را در "شاد" خواهند داشت.

اصل در بازگشایی مدارس حفظ سلامت دانش‌آموزان است

حاجی میرزایی درباره مهمترین نگرانی‌های خانواده‌ها گفت: یکی از نگرانی‌های اصلی خانواده‌ها بازگشایی مدارس است، به آنها اطمینان می‌دهم، اصل برای ما سلامت دانش‌آموزان است و کاری نمی‌کنیم که با پروتکل‌های بهداشتی سازگار نباشد، فردا جلسه‌ای در ستاد ملی کرونا داریم و درباره وضعیت مدارس تصمیم‌گیری می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نگرانی دیگر خانواده‌ها درباره امتحانات است، ادامه‌ داد: تأکید ما این است از همه محتوای آموزشی آزمون بگیریم، به معلمان و دانش‌آموزان  فرصت دادیم کار آموزش را تمام کنند و تا هر زمان لازم باشد روند آموزش استمرار می‌یابد درباره امتحانات هم اگر بتوانیم آن را به صورت حضوری برگزاری می‌کنیم و اگر نتوانیم امتحانات غیرحضوری خواهد بود.

وی بیان کرد: مهمترین سوال و نگرانی درباره کنکور است، امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه 12 به صورت حضوری از 17 خرداد آغاز می‌شود و تا هفته اول تیر ادامه دارد پس از آن سه هفته فرصت دارند برای کنکور و برای دهه اول مرداد ماه باید منتظر برگزاری کنکور باشند.

حاجی میرزایی افزود: در 17 خرداد که امتحانات نهایی برگزار می‌شود با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی  و افزایش تعداد حوزه‌های امتحان است، به این دلیل اصرار به برگزاری امتحانات به صورت حضوری داریم چون به نفع دانش‌آموزان است و نمرات امتحانات نهایی در کنکور آنها سهیم است.

وی متذکر شد: مجموعه افرادی که در آموزش و پرورش حضور دارند، تلاش می‌کنند پایان شیرینی برای سال تحصیلی رقم بخورد و نه به اعتبار سال تحصیلی و نه به سلامت دانش‌آموزان لطمه بخورد.

هر دانش‌آموز یک مهارت

حاجی میرزایی افزود: در سال تحصیلی آینده طرح هر دانش آموز یک مهارت را اجرا می‌کنیم. هر دانش آموز باید یک مهارت متناسب با محل زندگی خود را کسب کند. طرح مدرسه خوانا در دوره ابتدایی نیز برای تقویت مهارت خواندن، نوشتن و حساب کردن از سال آینده در دوره ابتدایی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت، ماموریت خانواده است و با شکل‌گیری آموزش رسمی، خانواده امر تربیت را به نظام رسمی واگذار کرد و خودش کنار نشست، افزود: در ایام خانه‌نشینی کرونا این پیوند بین اعضای خانواده برقرار شد و باید در دوران بعد از کرونا نیز تداوم یابد. معلمان هم کاری کارستان کردند. آنها کارهای بزرگی انجام دادند، از امکانات شخصی خود برای آموزش استفاده کردند، از روی تخت بیمارستان تدریس کردند. در این ایام پیوند دانش‌آموز با آموزش قطع نشد.

آغاز اجرای طرح "آجر به آجر"

وزیر آموزش‌وپرورش در ادامه با اشاره به اینکه قبل از حادثه کرونا در اجتماع خیران مدرسه‌ساز در مشهد مقدس بودم، به یقین در چند نوبت در این جلسه غبطه خوردم که این افراد عاشقانه درباره کارشان صحبت می‌کردند، عنوان کرد: حدود 30 هزار خیر حقیقی و حقوقی داریم، افزود: در خصوص مدرسه‌سازی با اشتیاق ملی و کمک‌های خرد روبرو هستیم و در این راستا طرح «آجر به آجر» را طراحی کردیم که هرکسی که سرمایه خرد دارد، مشارکت کند یعنی حتی هر کسی با یک آجر در ساخت مدرسه مشارکت کند و برای ما بیش از ساخت مدرسه، این فرهنگ اهمیت دارد.

حاجی میرزایی با تأکید بر اینکه 30 درصد فضای آموزشی را خیرین تأمین کردند، گفت: کشور گسترده‌ای داریم و جابه‌جایی نیز زیاد داریم بر همین دلیل برخی مدارس خالی از دانش آموز و در جایی کلاس با 35 تا 40 دانش آموز است و دولت تمام تلاش خود را می‌کند؛ هر خیری که 50 درصد سرمایه ساخت پروژه را بگذارد، دولت مابقی را تأمین می کند و اختصاص اعتبار در این راستا 4 برابر شده است؛ البته حتی اگر مدرسه کافی داشته باشیم خریدار مشارکت خیرین هستیم و منت دار این حضور گرم هستیم.

وی درباره مرحوم حافظی اظهار کرد: مرحوم حافظی در سال 77 بنیان این کار را گذاشتند و نهال کوچک به درخت تناوری تبدیل شده است چون با فرهنگ و علایق جامعه ما هماهنگ است و پیش می‌رود؛ در حالی که مرحوم حافظی در بستر بیماری بود، در کار خیر حاضر می شد و وقت می‌گذاشت؛ هر سفری که بنده برای مدرسه‌سازی داشتم، جمعی از خیرین همکاری می‌کنند؛ یاد خیر برای مرحوم حافظی می‌کنم و آرزوی علو درجات دارم و امیدوارم این راه پرثمرتر شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: حاجی میرزایی دانش آموزان مرحوم حافظی خانواده ها دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۸۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه رویداد دختران ایران با هدف تبیین الگوی سوم زن اسلامی و هویت بخشی به دختران ایران زمین در عرصه کنشگری و جریان‌سازی  با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش، حجت‌الاسلام محمدجواد علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و نماینده رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان و حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش اظهار کرد: اردیبهشت ۱۴۰۳ در حال زیست هستیم و برخی دانش‌آموزان در مدرسه سال‌ها از ما جلوترند. ارتباط دانش‌آموز با مربی، معلم، امام جماعت محل و کنشگران در فضای تربیتی مهم است.

به گفته پورثانی، وقتی در مدرسه حاضر میشیم فضای دانش اموزان با ما خیلی متفاوت است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش ادامه داد:  ۱۶۰ سوال از دانش‌آموزان پرسیده شد که نتیجه آن میتواند به ما کمک بزرگی کند.

پورثانی در پاسخ به سوال دانش‌آموزان مبتثنی بر اینکه اگر مشکلی براتون پیش بیاد از چه کسی کمک می‌گیرید، ابراز کرد: آن چیزی که بیشتر از همه دانش‌آموزان پاسخ دادند، مادر بود پس از مادر، گروه همسال و سپس پدر بود.

وی با بیان اینکه مادر در جامعه نسل جدید را خلق می‌کند، اظهار کرد: دختر امروز در دییرستان، مادر فردای ماست.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با اشاره به اینکه ساخت نسل توانمند و تمدن‌ساز در دست دانش‌آموزان است، ابراز کرد: مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد، دختری که بسیار اثرپذیر است، یار و یاوری ندارد. دانش‌آموزان ما در جنگ بزرگ روایت‌ها بر سر سفره روایت‌های جمهوری اسلامی ننشسته است.

وی افزود: دختری که بسیار اثرپذیر است، اثر خود را از جای دیگر می‌گیرد.در ۱۴۰۱ دانش‌آموزان بازی‌های کامپیوتری را بازآفرینی می‌کردند.

پورثانی با بیان اینکه ۵ میلیون و چهارصد گیمر در کل کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان و جوانان هیچ فضایی برای تخلیه احساسات ناشی از هیجان خود را ندارند، در واقع، ۷۰ درصد نوجوانان برای تخلیه هیجانات دانش‌آموزان و نوجوانان بود و دختران سهم بسیار زیادی داشتند، دختری که کسی پای درد و دل آن ننشسته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با بیان اینکه فضای دانش‌آموزان به‌ویژه دختران بسیار شکننده است، ادامه داد: مسئله دانش‌آموزان و دختران ما مسیله بسیار عمیقی است. امروز روز جنگ روایت‌هاست؛ آورده و نقطه قوت انقلاب اسلامی عزت و احترام و عنصر تمدن‌ساز به دختران سرزمین است.

وی اضافه کرد: مسئولیت رویداد دختر ایران روایت صحیح از یک دختر ایرانی است که رسالت بسیار مهمی اسا. اگر یک دختر تغییر کند، تمام بشریت دستخوش تغییرات می‌شود. در ۶۰۰ هزار کلاس درس دختران، همه پای این روایت صحیح بنشینند. ۱۶ طرح در قانون عفاف و حجاب در حال انجام است.

به گزارش آنا، رویداد دختران ایران با حضور روایتگران نوجوانی ۶ تا ۷ ازدیبهشت در اردوگاه بین‌المللی باهنر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان