Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@00:04:49 GMT

 احداث ۴ پروژه مخزن ذخیره آب در مناطق عشایری نهاوند

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۴۵۵۴

ایسنا/همدان رئیس امور عشایری نهاوند از احداث چهار مخزن ذخیره آب در سامانه عشایری نهاوند خبر داد و گفت: این مخازن در روستاهای اسدآباد، خشکاخوره، هفت چشمه تازناب و گنبدکبود احداث می شوند.

سیدابوالقاسم بنی‌هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: مخزن روستای اسدآباد دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده و مخزن روستای خشکاخوره تکمیل شده است، عملیات اجرایی احداث مخازن دو روستای هفت چشمه تازناب و گنبدکبود هم هنوز آغاز نشده و طرح در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر احداث چهار مخزن ذخیره آب ۵۰ مترمکعبی در دست احداث بوده و طرح شبکه آبرسانی تا محل چادرهای عشایری اجرا شده است، ادامه داد: اجرای شبکه آبرسانی به مناطق عشایری خوشکاخوره و هفت چشمه تازناب با اعتبار ۲۹۰ میلیون تومان تکمیل شد و به بهره برداری رسید و اجرای این طرح در منطقه اسدآباد با اعتبار ۲۵۰ میلیون تومان در حال انجام است.

بنی‌هاشمی تصریح کرد: هدف از اجرای پروژه آبرسانی به روستای خوشکاخوره و احداث سه مخزن دیگر که در دست انجام است، استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی و سلامت خانوار عشایر و دسترسی آسان به آب از مخزن آبی است.

وی بیان کرد: پروژه آبرسانی به روستای خشکاخوره توسط اداره امور عشایری شهرستان نهاوند به بهره برداری رسید که در این سامانه عشایری ۳۵ خانوار از عشایر کوچ‌رو شهرستان مستقر هستند.

رئیس امور عشایری نهاوند در ادامه مطرح کرد: تیغ زنی و مرمت جاده های عشایری به طول ۳۲ کیلومتر با اعتبار ۹۰ میلیون تومان و راهگشایی راه ورازانه به طول ۳۵ کیلومتر نیز در حال انجام و تکمیل است.

وی خاطرنشان کرد: در بدو ورود عشایر به سامانه عشایری دره مهدی واقع در روستای اسدآباد با هماهنگی دهیار روستا و اداره امور عشایری نهاوند منطقه اسکان عشایری با هدف جلوگیری از شیوع کروناویروس ضدعفونی و گندزدایی شد.

رئیس امور عشایری نهاوند اظهار کرد: با توجه به شرایط زندگی عشایر و ارتباط کمتر آنها با نقاط شهری خوشبختانه تاکنون موردی از ابتلای عشایر به کروناویروس گزارش نشده است.

وی با اشاره به اینکه تست تب سنجی و آموزش مراقبت سلامت از خانوار عشایر در بدو ورود به شهرستان انجام می شود، گفت: با هماهنگی اداره امور عشایری و شبکه بهداشت و درمان، تیم پزشکی برای آموزش مقابله با کرونا، تست تب سنجی، ویزیت و داروی رایگان خانوار عشایر به محل ورود عشایر به شهرستان اعزام شد.

بنی‌هاشمی در پایان بیان کرد: برای پیشگیری از انتشار و گسترش کروناویروس تعداد ۱۰۰۰ عدد ماسک و ۲۰۰۰ جفت دستکش بین عشایر توسط اداره امور عشایری نهاوند توزیع شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عشاير مخزن کروناویروس آب اداره امور عشایری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۴۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام