Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@10:27:55 GMT

۱۹۰ مسجد همدان میزبان روزه‌داران در شب‌های قدر

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۷۶۷۳

۱۹۰ مسجد همدان میزبان روزه‌داران در شب‌های قدر

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام محمدهادی نظیری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان از برگزاری مراسم شب قدر در ۱۹۰ مسجد استان همدان خبر داد و گفت: مساجد باید پروتکل‌های بهداشتی را طبق دستورالعمل ستاد کرونا اجرا کنند.

وی گفت: پس از ابلاغ موضوع بازگشایی مساجد برای برگزاری مراسم شب‌های قدر جلسه‌ای به‌صورت ویدئو کنفرانس با مدیران ادارات تبلیغات اسلامی در شهرستان‌های استان همدان برگزار و وضعیت مساجدی که توان مهیاکردن شرایط برای بازگشایی رادارند بررسی شد،

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان بیان کرد: تاکنون اسامی ۱۹۰ مسجد شهری در نقاط مختلف استان همدان برای استفاده مؤمنان به استانداری همدان اعلام‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظیری گفت: به دنبال آنیم تعداد مساجد افزایش پیدا کند چراکه هرچه تعداد مساجد بیشتر شود توجه و تمرکز جمعیتی شکسته خواهد شد.

آشنایی با آداب و رسوم ماه رمضان در استان همدان مجله سنت‌های رمضان

وی بیان کرد: با این اقدام مساجد از غربتی که چند ماه درگیر آن بودند خارج می‌شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان بیان کرد: این آمار تنها مساجد شهری را شامل می‌شود، در حال حاضر تعداد مساجد شهری استان همدان یک هزار و ۳۰۰ مورد است که البته برخی از آن‌ها فعال نیستند.

نظیری تأکید کرد: احتمال افزایش تعداد مساجد برای برگزاری برنامه‌های شب‌های قدر وجود دارد و باید شرایط لازم مهیا شود،

او گفت: مساجد باید تیم اجرایی قوی داشته و مقدمات کار را به‌درستی فراهم کنند ضمن اینکه امکان فاصله‌گذاری اجتماعی و پیش‌بینی تهویه مناسب مدنظر قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان بیان کرد: شاید بسیاری از مساجد استان همدان این ویژگی‌ها را نداشته باشند و فراهم کردن شرایط در آن‌ها دشوار باشد، نماینده شبکه بهداشت باید شرایط را برای بازگشایی مساجد تائید کند.

نظیری افزود: وظیفه بازرسی و تایید وضعیت مساجد به دانشگاه علوم پزشکی سپرده‌ شده است.

کد خبر 510915 برچسب‌ها استان همدان كرونا در ايران سازمان تبلیغات اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان همدان كرونا در ايران سازمان تبلیغات اسلامی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان تعداد مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد

مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، احمد پهلوانیان در جلسه شورای عشایری استان اظهارداشت: تنوع در موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا‌های سنتی و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس در بهمن‌ ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • طرح «نور» آرامش را به خانواده‌ها برمی‌گرداند
  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه (س) در دهه کرامت
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه(س) در دهه کرامت