Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حسن‌زاده با بیان اینکه امروزه بیشتر از هرچیزی در میان سران قوا و مدیران ارشد کشوری نیازمند زهد امیرالمومنین (ع) هستیم گفت: یکی از مکان‌هایی که عدالت علوی را توسعه می‌دهد کانون‌های فرهنگی مساجد هستند.

«حجت‌الاسلام ابوالحسن حسن‌زاده» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، در خصوص شخصیت امام علی (ع) اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های امیرالمومنین (ع) که بسیاری از روشنفکران و پژوهشگران تاریخی به آن تاکید دارند جامع بودن شخصیت این امام والامقام بعد از پیامبر اکرم (ص) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه موقت اهواز ادامه داد: امام علی (ع) یک انسان تک‌بعدی یا دوبعدی نبود بلکه شخصیت والای این بزگورار در همه زمینه‌ها به‌طور متوازن رشد کرده بود؛ کمال انسانی در امام علی (ع) متجلی می‌شود و به تعبیر شهید مطهری این امام والامقام همان انسان کامل است.

 

وی با بیان اینکه امام علی (ع) حتی در میدان‌های نبرد انسانیت خود را فراموش نمی‌کرد افزود: عطوفت و احساس مظهر جامعه شخصیت امیرالمومنین (ع) است که حتی در جنگ‌ها نیز در کمال صلابت و شجاعت دشمنان خود را عفو می‌کرد و یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک انسان بزرگ است.

 

حجت‌الاسلام حسن‌زاده با اشاره به پیام امام خمینی (ره) در سال 60 به کنگره نهج‌البلاغه تصریح کرد: امام (ره) در پیامی عنوان داشتند «اگر همه دانشمندان، متفکران و پژوهشگران تاریخ گردهم جمع شوند نمی‌توانند به عمق یک جمله از جملات امام علی (ع) پی ببرند».

 

وی با بیان اینکه نگاه و شخصیت متفاوت امام علی (ع) در خطبه اول نهج‌البلاغه کاملا مشخص می‌شود، یکی‌دیگر از ویژگی‌های امام علی (ع) را عدالت اجتماعی دانست و اضافه کرد: آنچه که امروز بیش از پیش جامعه به آن نیازمند است این بوده که نباید هیچ شخصی استثنا باشد؛ رانت‌خواری‌ها و تبعیض‌ها که امروزه درگیر آن هستیم باعث شده که مردم تشنه عدالت شوند.

 

امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه تقوا و زهد امام علی (ع) در دوران خلافت اسلامی بسیار بیشتر از زمان قبل از خلافت بود ابراز کرد: امروزه بیشتر از هر چیزی در میان سران قوا و مدیران ارشد کشوری نیازمند زهد امیرالمومنین (ع) هستیم؛ هنگامی که مردم تقوا را در میان مسئولان مشاهده کردند قطعا در برابر سختی‌ها بیشتر ایستادگی می‌کنند.

 

وی با اشاره به اقدامات جهادی در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بیان کرد: یکی از مکان‌هایی که عدالت علوی را توسعه می‌دهد کانون‌های فرهنگی مساجد است؛ اقدامات جهادی که جوانان در مساجد به‌عنوان یک کانون فرهنگی در روزهای دشوار انجام دادند بسیار ارزشمند است.

 

حجت‌الاسلام حسن‌زاده یاد آور شد: امیدوار هستیم که همبستگی میان مردم و مسئولان بیشتر شود و بتوانیم زیرساخت‌های توسعه اجتماعی را افزایش دهیم؛ صحنه‌های زیبایی که در کانون‌های مساجد به وقوع پیوست کمتر اتفاقی بی‌نظیر در میان سایر کشورها است.

 

پایان پیام/690

منبع: شبستان

کلیدواژه: اقدامات جهادی شهادت امام علی ع حجت الاسلام حسن زاده کانون های فرهنگی هنری مساجد حجت الاسلام امام علی حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۷۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • رسانه های غربی می خواهند پیروان اهل‌بیت را خشونت‌طلب معرفی کنند
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده