Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان بهداشت جهانی در واکنش به کاهش محدودیت‌های کرونایی در اروپا درباره وقوع موج دوم مرگبار در این اتحادیه هشدارداده و صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه هم از ارائه طرح مشترک کرونایی خبر داده‌اند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کرونا در اروپا همچون اسب افسار گسیخته‌ای جولان داده و خرابی‌های بیشتری به بار می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرکل و ماکرون طرح مشترک کرونایی ارائه می‌دهند
جدیدترین اخبار کرونایی از این اتحادیه حاکی از آن است که "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان و امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه می‌خواهند در یک ویدئو کنفرانس با یکدیگر مذاکره کنند. بر اساس اطلاعات دفتر ریاست جمهوری فرانسه قرار است یک طرح مشترک آلمانی- فرانسوی درباره موضوعات بهداشتی و بهبود اوضاع اقتصادی با توجه به بحران کرونا ارائه شود.
اروپا برای لغو محدودیت‌های سفر آماده می‌شود
"هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان هم قرار است امروز با همتایان اروپایی خود درباره اقدامات هماهنگ برای کاهش محدودیت‌های سفر در دوران بحران کرونا مشاوره کند.

یونان هم در همین راستا اعلام کرده است که هتل‌های ما برای بازگشایی مجدد آماده می‌شوند.
شرکت هواپیمایی رایان ایر برخی شعبه‌های خود در اروپا را تعطیل می‌کند
رایان ایر، بزرگترین شرکت هواپیمایی ارزان قیمت اروپا هم انتظار دارد که مسافران به دلیل همه گیری بحران کرونا به تقریبا نصف و کم‌تر از ۸۰ میلیون نفر کاهش یابد.

رئیس این شرکت هواپیمایی اعلام کرده است که در حال حاضر این امکان وجود ندارد که با توجه به بحران کرونا برای ۱۲ ماه آینده چشم اندازی را تعریف کنیم. این شرکت هواپیمایی به دلیل کاهش مبادلات تجاری در دوران کرونا تصمیم دارد برخی شعبه‌های خود در کشور‌های اروپایی را تعطیل کند.
کاهش شمار قربانیان کرونایی در بسیاری کشور‌های اروپایی
خبر‌ها همچنین حاکی از آن است که شمار قربانیان کرونا در بسیاری کشور‌های اروپایی به پایین‌ترین حالت خود از زمان شیوع این بحران می‌رسد. در ایتالیا روز یکشنبه ۱۴۵ مرگ کرونایی در عرض ۲۴ ساعت گزارش شده که پایین‌ترین میزان مرگ کرونایی در عرض ۲۴ ساعت از ۹ ماه مارس محسوب می‌شد.

در اسپانیا هم ۸۷ مرگ کرونایی در عرض ۲۴ ساعت ثبت شده که برای اولین بار در عرض دو ماه گذشته شمار قربانیان به زیر ۱۰۰ کاهش یافت.

در انگلیس هم ۱۷۰ مرگ کرونایی در عرض ۲۴ ساعت گزارش شده که پایین‌ترین آمار مرگ کرونایی از اواخر ماه مارس محسوب می‌شود.

با توجه به کند شدن شیوع ویروس کرونا دولت یونان برای پذیرفتن توریست از آلمان در تعطیلات تابستانی پیش رو تبلیغ می‌کند.

وزیر امور خارجه یونان در گفتگو با یک رسانه آلمانی در این باره گفته است که یونان به صورت تدریجی از این بحران خارج می‌شود و به روال عادی باز می‌گردد. آزادی تردد در این کشور دوباره ایجاد می‌شود.
ابراز نگرانی کمیسیون اروپایی درباره کندی روند بهبود اوضاع اقتصادی
"مارگرت وستاگر"، معاون رئیس کمیسیون اروپایی هم درباره تفاوت‌های زیاد در کمک‌های دولتی کرونایی بین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرده است. به گفته این مقام اروپایی بر اساس آمار‌ها آلمان به تنهایی نیمی از کمک‌های کرونایی را به خود اختصاص داده است.

وی تاکید کرد که در این شرایط این خطر وجود دارد که این امر باعث تحریف رقابت در بازار داخلی و کندی بهبود اوضاع اقتصادی شود و این امر تا حدودی اتفاق افتاده است.

دولت آلمان هم اعلام کرده است که با وجود بحران کرونا در بخش‌های وسیعی از اروپا امکان مرخصی‌های تابستانی وجود دارد.

هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان با توجه به بهبود اوضاع و پیشرفت‌ها در مقابله با شیوع کرونا اعلام کرده بعد از ۱۵ ژوئن (۲۶ خرداد ماه) دیگر هیچ هشدار سفر کرونایی نباید وجود داشته باشد.

بسیاری از کشور‌های اروپایی هم محدودیت‌های کرونایی خود را کاهش می‌دهند.

در ایتالیا دوباره شهروندان اجازه دارند در منطقه محل سکونت خود به راحتی تردد کنند. همچنین رستوران ها، سالن‌های آرایش، کسب و کار‌ها و موزه‌ها در این کشور دوباره باز می‌شود.
باز شدن مدارس در یونان و بلژیک
در بلژیک هم مدارس دوباره باز می‌شود، در یونان هم مدارس متوسطه کار خود را آغاز می‌کنند.

سران کشور‌های انگلیس و ایتالیا که به شدت از عواقب بحران کرونا آسیب دیده اند هموطنان خود را به دوران طولانی بحران کرونا و عمل به تعهدات در این دوره فراخوانده اند.
جانسون: شاید هرگز واکسنی برای کرونا تولید نشود
نخست وزیر انگلیس در مقاله‌ای در یک رسانه چاپ این کشور نوشته است که این را ممکن می‌داند که هرگز واکسنی برای کرونا به وجود نیاید. وی همچنان راهی طولانی را برای مقابله با کرونا در پیش رو دانست.

وی با اشاره به کمک‌های کشورش برای تولید دارو و واکسنی علیه کرونا در عین حال گفت که انسان‌ها باید این را بپذیرند که احتمالاً یک دوران طولانی باید با این ویروس زندگی کنند.
مخالفت اسلواکی با کاهش محدودیت‌های سفر
اسلواکی هم اعلام کرده است که حتی اگر دیگر کشور‌های اروپایی بخواهند به صورت تدریجی کنترل‌های مرزی خود را کاهش دهند، اما این کشور همچنان به محدودیت‌های سفر پایبند خواهد ماند.
نارضایتی بالای انگلیسی‌ها از مدیریت بحران دولت در دوران کرونا
یک نظر سنجی هم نشان می‌دهد که بسیاری از انگلیسی‌ها از نحوه برخورد دولت با بحران کرونا راضی نیستند.

این نظر سنجی که از طرف موسسه اوپینیوم انجام شده است نشان می‌دهد که ۴۲ درصد شهروندان انگلیسی از واکنش دولت محافظه کار جانسون روی شیوع کرونا راضی نیستند و تنها ۳۹ درصد از اقدامات دولت رضایت دارند.
تدارم اعتراضات ضد محدودیت‌های کرونایی در برلین
همچنین رسانه‌های آلمانی از برگزاری اعتراضات ضد محدودیت‌های کرونایی در بسیاری مناطق برلین و درگیری‌ها بین پلیس و معترضان خبر داده اند که طی آن چندین نیروی پلیس زخمی شدند.

در اتریش هم دانش آموزان می‌توانند با رعایت برخی قوانین کرونایی به مدرسه بروند.
نفوذ و گسترش کرونا در صنایع تولید گوشت آلمان
بعد از ایالت نوردراین- وست فالن حالا همچنین ایالت نیدرزاکسن آلمان هم شیوع گسترده کرونا در صنعت تولید گوشت خود را تجربه می‌کند. در یک کارخانه تولید گوشت در این ایالت ۹۲ مورد ابتلا به ویروس کرونا در بین کارکنان ثبت شده است.

در نوردراین وست فالن هم پیش از این در یک کشتارگاه شیوع کرونا با ۱۳۲ مبتلا گزارش شده بود.
کرونا همچنان در اروپا قربانی می‌گیرد
نتیجه جدیدترین آمار‌ها نشان می‌دهد که در اسپانیا تا به حال ۲۷۷۷۱۹ نفر به کرونا مبتلا شده و ۲۷۶۵۰ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

انگلیس هم به شدت تحت تاثیر شیوع این بیماری قرار گرفته و تا به حال ۲۴۳۶۹۵ نفردر این کشور به کرونا مبتلا شده و ۳۴۶۳۶ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

بر اساس آمار‌های منتشر شده در ایتالیا هم تا به حال ۲۲۵۴۳۵ نفر به کرونا مبتلا شده و ۳۱۹۰۸ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

در فرانسه هم تا به حال ۱۷۹۵۶۹ نفر به کرونا مبتلا شده و ۲۸۱۰۸ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

آلمان هم به شدت تحت تاثیر این بیماری قرار داشته و تا به حال ۱۷۶۶۵۱ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۸۰۴۹ نفر هم در اثراین ابتلا جان باخته اند.
تشدید دعوا‌ها در خانواده‌های آلمانی
نتایج یک بررسی هم نشان می‌دهد که بحران کرونا درگیری‌ها در خانواده‌ها را تشدید کرده است. بر این اساس از هر سه کودک آلمانی در سنین بین ۳ و ۱۵ سال یک نفر برای کنار آمدن با بحران کرونا مشکل دارد.

بر اساس این بررسی که انستیتو جوانان آلمان در مونیخ منتشر کرده است به طور قابل ملاحظه والدین بیشتری از مشکلات در رابطه با فرزندان خود در این بحران گزارش می‌دهند. بخصوص خانواده‌های با در آمد پایین‌تر در این شرایط بیشتر تحت فشار قرار دارند.
هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره موج مرگبار دوم کرونا در اروپا
سازمان بهداشت جهانی هم اعلام کرده است که کشور‌های اروپایی باید خود را برای یک موج دوم مرگبار کرونا آماده کنند.

"هانس کلوگ"، رئیس بخش اروپایی سازمان بهداشت جهانی روز دوشنبه در گفتگو با یک رسانه انگلیسی در واکنش به کاهش تدریجی محدودیت‌های ضد کرونایی در بسیاری کشور‌های اروپایی گفت: اکنون زمان آماده شدن و نه جشن گرفتن از بهبود اوضاع است.

وی از کشور‌های اروپایی خواست از زمان استفاده کنند و وضعیت بهداشتی و سلامت خود را تقویت کنندو ظرفیت‌ها در بیمارستان‌ها را افزایش دهند.

در دانمارک نیز محدودیت‌های ضد کرونایی کاهش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هشدار سازمان بهداشت جهانی محدودیت های کرونایی کرونا مبتلا شده سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده کشور های اروپایی محدودیت های سفر شرکت هواپیمایی نشان می دهد جان باخته اند بحران کرونا بهبود اوضاع تا به حال آلمان هم بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جماران؛ ​جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه گفت انتظار می‌رود چند کشور اروپایی تا پایان ماه مه میلادی کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان 27 کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشورها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشورهای ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این 8 کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند