Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@06:45:08 GMT

صنعت در ایران نیازمند نوآوری و خلاقیت بیشتر است

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۰۸۳۹

صنعت در ایران نیازمند نوآوری و خلاقیت بیشتر است

ایسنا/یزد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به رفع مشکلات اقتصادی گفت: صنعت در ایران نیازمند نوآوری و خلاقیت بیشتر است.

آیت الله «محمدرضا ناصری یزدی» در نشست شورای اداری استان یزد اظهار کرد: دو بعدیت مسئله بعد از رمضان و بعد از کرونا را بسیار مهم خواند که باید مورد توجه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این باره تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان همه میهمان خداوند بودیم و مشمول رحمت و عنایت و مغفرت خداوند شدیم و امیدواریم که بعد از این ماه، توفیقات بدست آمده را بتوانیم نگاه داریم.

امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: خداوند قول داده که همه را در ماه مبارک رمضان بیامرزد و ما باید بعد از این ماه مبارک سعی کنیم که دوباره صفحه اعمال خود را سیاه نکرده و سستی و گناه نداشته باشیم؛ باید این توفیق را از خداوند بخواهیم که خداوند به ما عنایت ویژه ای کنیم که به مردم، اسلام، جامعه و انقلاب همچنان خدمت کنیم.

ناصری یزدی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای پس از کرونا گفت: شیوع ویروس کرونا خیلی از معادلات جهانی، رسم و رسوم و عادات را به هم ریخت و قطعا یک تحول جهانی ایجاد شده و ما هم باید در ایران خودمان یک تحولی ایجاد کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه در روایات داریم که انسان ها به هیچ بلایی دچار نمی شوند مگر اینکه در کنار آن برکاتی وجود دارد تصریح کرد: کرونا یک سری مسائل و مشکلاتی برای ما به وجود آورده و یک سری راهکارهایی هم پیش ما به وجود آورده است.

وی خاطرنشان کرد: در مسئله آموزش، پرورش، اعتقادات، اقتصاد، مسائل اجتماعی، ارتباطی، خانواده، فرهنگی و تمام عرصه ها و شئون زندگی باید سعی کنیم نگاه تازه ای داشته باشیم و مشکلاتی که وجود داشته را برطرف کنیم.

امام جمعه یزد تصریح کرد: به ویژه در مسئله آموزش و پرورش، تربیت و کانون خانواده، سبک زندگی و الگوی مصرف حتما باید تجدید نظر داشته باشیم و برخی مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد را کنار بگذاریم.

ناصری یزدی افزود: الان زمان آن است که از آموزش بر اساس سبک تحمیل شده انگلیسی ها دست برداریم و سنت آموزش قرآنی را در جامعه و آموزش و پرورش ترویج کنیم و سه اصل تفکر، تعقل و تدین را در تمام کارهای خود وارد کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: امروز جامعه ما به معنی واقعی کلمه نیازمند این سه اصل است و در صورتی که بتوانیم این موارد را در آموزش و پرورش و اقتصاد خود به درستی وارد کنیم، بسیاری از مشکلات جامعه و کشور برطرف می شود.

وی با بیان اینکه استکبار جهانی در هیچ زمانی نه تنها به ایران بلکه به خودشان هم کمکی نمی کنند گفت: آنها تنها به دنبال تامین منافع خودشان هستند و حتی در برابر همپیمانانشان هم صرفا به منافع خود توجه می کنند.

امام جمعه یزد با اشاره به مشکلات زیادی که در زمان شیوع کرونا برای کشورهای غربی به وجود آمد گفت: در کشورهای غربی به کرات شاهد بودیم که پزشکان و پرستاران کار خود را رها کرده و از بیمارستان ها فرار کردند وی در ایران پزشکان و پرستاران همه در بیمارستا ن ها ماندند و با ایثاری مثال زدنی تلاش کردند تا جان بیماران را نجات دهند و حتی برخی از این پرستاران و پزشکان در حین ماموریت به شهادت رسیدند.

ناصری یزدی با بیان اینکه این کمک ها و ایثارهای جامعه پزشکی و دیگر اقشاری که جهاد وار اقدام به کمک کردند نشات گرفته از سیره امام علی(ع) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است گفت: یکی از درس های کرونا برای ما این بود که بفهمیم سیره غرب و استکباری به هیچ عنوان نمی تواند راهگشای کشور باشد و اگر کشور ما هم رویکرد غرب را داشت در ایام کرونا شاهد این حجم ایثار و از خودگذشتگی نبودیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد یکی دیگر از عرصه هایی که در آموزش و پرورش و اقتصاد ما بسیار کمرنگ است را تفکر دانست و افزود:  نبود تفکر سبب می شود که ما صرفا آنچه که گفته اند و شنیده ایم را انجام دهیم و به هیچ عنوان به فکر یاد گرفتن بیشتر و ایجاد تحول و نوآوری نیستیم.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در بسیاری از عرصه های اقتصادی وقتی یک کارگر را در کارخانه ای استخدام می کنیم، هیچ زمینه ای برای ارتقای وی به وجود نمی آوریم و پس از 30 سال او را با همان پست کارگری بازنشست می کنیم و او با هزاران مشکل وارد دوران بازنشستگی می شود.

امام جمعه یزد گفت: این در حالی است که ما می توانیم به راحتی با ارتقای وی زمینه ای فراهم کنیم که این کارگر پس از چند سال اول کار ارتقا یابد و مسائل مختلف را فرا بگیرد و پس از چند سال خودش به عنوان کارآفرین زمینه اشتغال افراد بسیار دیگری را فراهم کند.

وی با بیان اینکه اقتصاد نیازمند آینده نگری است عنوان کرد: متاسفانه در بسیاری از عرصه های اقتصادی ما شاهد هستیم که آینده نگری نیست و همین موضوع زمینه ای فراهم می کند که مشکلات اقتصادی زیادی گریبان گیر جامعه شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان یزد، ناصری یزدی به موضوع کشتار مرغ و تعطیلی مرغداری ها اشاره کرد و افزود: یکی از مسائلی که در این ایام بعضا شاهد بودیم این بود که مرغداری ها را تعطیل می کردند و جوجه و مرغ را می کشتند که رشد نکند چرا که احتمالا مشتری کمی در شرایط فعلی دارد؛ خب اگر این مرغداری ها فعالیت می کردند و مازاد تولید را منجمد می کردیم، در آینده نیاز نبود که مرغ منجمد از برزیل وارد کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شوراي اداري امام جمعه يزد صنعت نوآوري نماینده ولی فقیه در استان آموزش و پرورش امام جمعه یزد ناصری یزدی استان یزد عرصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه

این کارگاه با تخصیص یک میلیارد تومان توسط بانوی خیر خانم کاظمی تجهیز و در فضای به مساحت ۱۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید.

امام‌جمعه مراغه در این مراسم گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور یک ضرورت است.

حجت الا سلام والمسلمین پور محمدی افزود: افزایش زیر ساخت‌های هنرستان‌ها بهترین امکان برای آموزش نیروی کار ماهر برای کشور است.

مدیر هنرستان شهید شکاری مراغه، گفت: خیران شهرستان در سال تحصیلی جاری برای خرید تجهیزات یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک و مشارکت کرده اند.

هادی فاتح افزود: با توجه به تحصیل ۷۰۰ دانش آموز در این هنرستان توسعه فعالیت‌ها اموزشی نیازمند مشارکت و حمایت خبران است.

وی اضافه کرد: با توجه به عمر ۵۰ ساله این هنرستان پوشش سقف کارگاه‌ها و آسفالت محوطه به شدت نیازمند بهسازی است.

به گفته، تعویض روغنی و کلینیک خودرو و کلاس هوشمند برق برای کرکره برقی، دوربین‌های مدار بسته راه اندازی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: سکوی پرتاب نوآوری و تحول در صنعت خودرو (+گزارش تصویری)