Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@03:28:28 GMT

چرا اسرائیل یک تهدید برای امنیت ایرانیان است؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۹۹۴۷

چرا اسرائیل یک تهدید برای امنیت ایرانیان است؟

بین الملل تابناک: ایران و اسرائیل در چهل سال گذشته دشمنی آشکاری با یکدیگر داشته اند و هر کدام دیگری را تهدیدی برای خود در نظر دارند. ایران رژیم اسرائیل را دشمن خود و مسلمانان و غاصب سرزمین فلسطین می داند. 

در این میان، ممکن است عده ای این سوال را مطرح کنند که آیا اسرائیل تهدیدی علیه امنیت ایران است؟ در واقع از نظر ملاحظات امنیت ملی چرا باید مقابله با اسرائیل را ادامه داد؟ 

در همین رابطه، دکتر رضا نصری کارشناس سیاست خارجی و حقوق بین الملل در رشته توییتی به این مسئله پرداخته و  درخصوص تاثیر اقدامات رژیم صهیونسیتی بر امنیت ایران و ایرانیان نوشت:

‏۱) در کنار سلاح شیمیایی و بیولوژیک، تخمین زده شده اسرائیل بین ۱۵۰ تا ۴۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ سازوکار و نظارت بین‌المللی نیز شامل حال آن نمی‌شود. این یک تهدید جدی نه فقط برای ایرانِ امروز و تحت حاکمیت جمهوری اسلامی که تهدیدی برای نسل‌های آینده ایران است.

‏۲) این ادعا که با تغییر حکومت در ایران یا با «به‌رسمیت شناختن اسرائیل» این تهدید رفع می‌شود نیز ادعای خام و ساده‌لوحانه‌ایست که با اصل احتیاط و دوراندیشی و منطق قدرت هیچ تناسبی ندارد!

‏۳) در هر شرایطی، مادام که اسرائیل «سلاح کشتار جمعی» دارد، ایران ناگزیر است برای ایجاد توازن و بازدارندگی در منطقه هزینه کند! خلع سلاح اسرائیل و کاهش برد موشکی آن هم باید به مهم‌ترین مطالبه ایران، از مهم‌ترین مطالبات جامعه مدنی و به یک درخواست «رسمی» در مجامع بین‌المللی تبدیل شود.

۴) در این راستا، انگ «یهودستیزی»، تهمت حمایت از «تروریسم» و فضاسازی و حساسیت‌آفرینی در مورد «هزینه حمایت» از فلسطین و غزه و لبنان و سوریه نیز نباید خللی در طرح و پافشاری بر این مطالبه ملی وارد سازد.

‏۵) این تهمت‌ها و فضاسازی‌ها - و القا اینکه تکاپوی ایران در منطقه صرفاً ریشه در ایدئولوژی نظام و ماجراجویی ایران دارد - دقیقاً به این منظور طراحی شده که بحث «خلع سلاح» به حاشیه کشانده شود.

هر حکومتی در ایران - و هر شهروند ایرانی - که ذره‌ای دوراندیشی و دغدغه امنیت خود و نسل‌های آینده را داشته باشد از کنار توان کشتار جمعی اسرائیل با اغماض عبور نمی‌کند.

‏۶) هر حکومتی در ایران - و هر شهروند ایرانی - که ذره‌ای دوراندیشی و دغدغه امنیت خود و نسل‌های آینده را داشته باشد از کنار توان کشتار جمعی اسرائیل با اغماض عبور نمی‌کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: روز قدس بیت المقدس اسرائیل فلسطین دعای روز بیست و هشتم رمضان ایران اسرائیل تهدید امنیت فلسطین روز قدس بیت المقدس اسرائیل فلسطین دعای روز بیست و هشتم رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۹۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت

عثمان خان جدون طی سخنانی در نشست شورای امنیت با موضوع فلسطین و خاورمیانه تاکید کرد که توقف نسل‌کشی در غزه، جلوگیری از تشدید جنگ و احیای روند صلح برای حل مساله فلسطین از وظایف اصلی شورای امنیت سازمان ملل است.

وی اظهار داشت: ما شاهد آنچه بیم آن را داشتیم، هستیم. اسرائیل درصدد گسترش جنگ غزه است که به شدت صلح و امنیت خاورمیانه و صلح جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

سفیر پاکستان افزود که پس از تجاوزات اسرائیل به کرانه باختری، لبنان، یمن و عراق، تجاوز به سرکنسولگری ایران در دمشق نیز صلح منطقه‌ای را به خطر انداخته است.

وی خواستار خویشتنداری و تنش‌زدایی در خاورمیانه شد و تاکید کرد: تا زمانی که ماشین جنگی اسرائیل در کشتار مداوم مردم غزه متوقف نشود، خطر بزرگی برای گسترش خشونت و جنگ وجود خواهد داشت و نه تنها خاورمیانه بلکه فراتر از آن را فرا خواهد گرفت.

عثمان جدون افزود: عضویت فلسطین در سازمان ملل گامی در جهت اصلاح بی عدالتی تاریخی و تایید حق تعیین سرنوشت آنها خواهد بود. همچنین این یک واقعیت سیاسی ایجاد خواهد کرد که می‌تواند به حل و فصل مناقشه فلسطین شامل تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف کمک کند.

وزارت بهداشت غزه با انتشار تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • عضو کابینه جنگ اسرائیل : اگر کابینه نتانیاهو توافق تبادل [اسرا] را نپذیرد، سرنگون می‌شود
  • نتانیاهو توافق را نپذیرد سرنگون می‌شود
  • وزیر دارایی اسرائیل «نتانیاهو» را تهدید کرد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»
  • ۲۰۰ روز پس از جنگ اسرائیل علیه غزه: تحلیلی از مهمترین سلاح‌های مقاومت فلسطین علیه ارتش اسرائیل (فیلم)
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت