Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:15:41 GMT

بیماری ام اس ریسک سکته و مشکل قلبی را افزایش می دهد

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۱۹۳۷

بیماری ام اس ریسک سکته و مشکل قلبی را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر، بیماری ام اس یک اختلال در سیستم عصب مرکزی است که می‌تواند موجب ضعف، درد، خستگی و مشکلات بینایی شود.

محققان بریتانیایی دریافتند افراد مبتلا به ام اس حدود یک سوم بیشتر با احتمال ابتلاء به بیماری ماکروواسکولار مواجه هستند. این عارضه بر عروق بزرگ خونی بدن تأثیر می‌گذارد. بیماری قلبی و سکته از نمونه‌های بیماری ماکروواسکولار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد مبتلا به بیماری ام اس ۱.۵ برابر بیشتر با ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته در مقایسه با افراد فاقد این بیماری روبرو بودند. افراد مبتلا به بیماری ام اس همچنین ۳.۵ بار بیشتر با احتمال مرگ به هر دلیلی مواجه هستند.

این شرایط در زنان بیش از مردان مشاهده می‌شود.

محققان در گزارشی اعلام کردند داروهای کاهنده کلسترول، عمدتاً استاتین ها، با کاهش ریسک مرگ در افراد مبتلا به بیماری ام اس مرتبط هستند.

«رافائل پالادینو»، سرپرست تیم تحقیق از کالج امپریال لندن، در این باره می‌گوید: «افراد مبتلا به بیماری ام اس باید به طورمنظم سلامت قلب و عروق خونی شأن را کنترل کنند.»

محققان تاکید دارند درمان‌های بهبوددهنده بیماری ام اس مهم هستند، اما سبک زندگی و رفتارهای سلامت نظیر ترک سیگار، افزایش تحرک فیزیکی، داشتن رژیم غذایی سالم و کنترل سلامت احساسی هم حائز اهمیت است.

به گفته محققان، این رفتارها به پیشگیری از بیماری قلبی و سکته و همچنین به بیماران مبتلا به بیماری ام اس کمک می‌کند.

کد خبر 4933560

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری ام اس ریسک بیماری قلبی مغز ویروس کرونا وزارت بهداشت کیانوش جهانپور کووید 19 فاصله گذاری اجتماعی سعید نمکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان غذا و دارو تغذیه علیرضا زالی چاقی پیوند عضو هفته سلامت گوارش ستاد مقابله با کرونا افراد مبتلا به بیماری ام اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۱۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید.

به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ را کاهش می‌دهد حتی اگر سابقه مشکلات قلبی داشته باشید.

به گزارش ایسنا، دکتر سوفی پادوک(Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند.

متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده‌ جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند.

علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟