Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@22:23:08 GMT

نیمروزی برای روابط عمومی

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۰۱۳۳

نیمروزی برای روابط عمومی

 اما آنچه لازم است در این نوشتار کوتاه و در چنین مناسبتی یادآوری شود اینکه مقوله حساس و ظریف روابط عمومی، حقیقتا ساز وکار راهبردی برای تقویت ارتباطات سازمانی به شمار می‌رود و لذا ضرورت دارد دست‌کم در این نیمروز اختصاص یافته برای آن، جزو دغدغه‌ها و در اولویت برنامه‌ریزی‌های مدیران قرار گیرد.

  باید این حقیقت را پذیرفت چنانچه معماری ارتباط‌های درونی و برونی سازمان، به درستی شکل گیرد و پایایی یابد سرمایه اجتماعی آن به شدت افزایش خواهد یافت و در این بین، یافتن پاسخ‌هایی دانشورانه به پرسش‌هایی مانند آیا اعتماد -که به سختی ایجاد اما به راحتی از دست می‌رود - در بین مدیران و کارکنان وجود دارد؟ آیا بخش‌های سازمان تعامل کافی و سازنده با یکدیگر دارند؟ آیا ارتباط بین دستگاه و مخاطبان به خوبی برقرار است یا خیر و پرسش‌هایی از این دست که معمولا از اذهان پویا می‌تراوند و چه بسا دارای سوی‌های گوناگون و گهگاه، ناسازوارگونه باشند، ارتقای دارایی‌های نامشهود سازمان را به دنبال می‌آورد و البته این سخن، به معنای نادیده گرفتن جنبه‌های سخت افزاری سازمان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


   در پس افزون بر دو دهه فعالیت در این حوزه، باور دارم در ایجاد انسجام، همگرایی و مهندسی افکار عمومی، مردمی‌تر کردن سازمان و نیز برطرف ساختن مشکلاتی چون سوء تفاهمات که از مهم‌ترین موانع تحقق اهداف سازمانی هستند هیچ حوزه دیگر نمی‌تواند چونان روابط عمومی نقش ایفا کند زیرا برای دست‌یابی به موضوع حیاتی اقناع افکار عمومی، پاسخ‌های لرزان، به این دلیل که همواره می‌توان با آن‌ها به گمان افتاد راه‌گشا نیستند بلکه برای نیل به آن سرمایه مهم، پاسخ‌های استوار و نغزی برآمده از دیدگاه‌های رایمندانه، برهانی و بُرّا که با نهاده‌های برخاسته از کند و کاوها همساز باشند نیاز خواهند بود.

از سوی دیگر، توفیق مدیران در گرو همراهی بدنه اجرایی با آنان و ایجاد تعامل در بین سطوح عمودی و افقی مجموعه است که بی هیچ تعارف، روابط عمومی در ایجاد و صیانت از آن نیز سهمی بسزا دارد و طبیعتا این بخش، برای ایفای بهین چنین وظیفه سترگی، به برنامه‌ریزی‌های کوتاه، میان و بلند مدت و شبکه‌ای از تخصص‌ها  نیاز دارد تا با بهره‌گیری توامان از گروه متخصصان برخط و آفلاین، در پادار نگاه داشتن ارتباط‌ها و عملی کردن اهداف پیش‌بینی شده دستگاه متبوع، توفیق یابد.

   به عنوان واپسین سخن، آوردن این نکته را بسیار لازم می‌دانم آنانی که خواسته و یا ناخواسته، از فهم ارزش بنیادین این هنر فرجام‌آفرین، علم کشف کننده چیستی‌ها و مدیریت کننده چند و چون‌ها در سازمان، غافل مانده‌اند هرگز نخواهند توانست آن طور که باید ارتباطات دستگاه را با جامعه، به‌ویژه مخاطبان خاص، برقرار و شاداب نگه دارند و به دنبال این ضعف تاسف‌بار، بستر فراهم می‌شود تا انبوهی از سوالات بی‌جواب در افکار عمومی پدیدار گردند و این در حالی است که چونان بسیاری دیگر از حوزه‌ها در این عرصه هم بی‌گمان، پیش‌گیری از بروز مشکلات، بر درمان آن‌ها تقدم دارد. 

 ادغام و یا حذف روابط عمومی از الگوهای سازمانی خصوصا در سیستم‌های دولتی به جای قوت‌بخشی مانا به آن که برخلاف درِ باغ سبز نشان دادن برخی درگهیان، گامی تیره‌فام و ناشی از آگاهی‌های کوتاه‌کانون تصمیم‌گیران بوده، لاجرم به چنان نتایجی منتهی می‌شوند و فریادها، فغان‌ها و توجیهات بعدی در این باره، چیزی جز گردکان بر گنبد افشاندن نیستند.


*فعال حوزه روابط عمومی

برچسب‌ها روز ارتباطات و روابط عمومی ارتباطات اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز ارتباطات و روابط عمومی ارتباطات اردبیل روز ارتباطات و روابط عمومی ارتباطات اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس انجمن روابط عمومی ایران اظهار کرد: روابط عمومی برای تصمیم‌گیرندگان تصمیم‌ساز است و پایه‌ی اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است.

خسرو رفیعی، پنجشنبه، ۶ اردیبهشت ماه، در سمینار تخصصی هوش مصنوعی مولد روابط عمومی که توسط انجمن روابط عمومی آذربایجان‌شرقی و اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، گفت: یکی از وظایف روابط عمومی ارتباط دوستی است چرا که باید سعی کنیم با دوست داشتن همدیگر زندگی آرامی ایجاد کنیم .

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه برای زندگی و دوستی به روابط عمومی نیاز داریم، افزود: روابط عمومی در ایران علم ناشناخته‌ای است و بسیاری از مردم فکر می‌کنند کار آن، تشریفات و تبلیغات است اما روابط عمومی‌ها مسئولیت سنگینی دارند و باید دائم افکار سنجی و تولید محتوا کرده و برای مدیران برنامه ریزی کنند.

وی ادامه داد: روابط عمومی علم پیچیده‌ای است و مانند تبلیغات به زودی دیده نمی‌شود و برای شناخته شدن و انجام کار مثمر ثمر نیاز به زمان دارد.

رفیعی گفت: روابط عمومی‌ها در بخش خصوصی بسیار مهم هستند چراکه یک مجموعه بدون شناخت مسائل روز و نبود روابط عمومی شکست می‌خورد.

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین ابزارهای روابط عمومی، هوش مصنوعی است که اگر آن را یاد نگیریم ناگهان صد سال از دنیای پیشرفته عقب می‌مانیم، تاکید کرد: امیدواریم با راه‌اندازی هوش مصنوعی در روابط‌عمومی بسیاری از مشکلات آسان شود اما جای سوال است که آیا هوش مصنوعی می‌تواند احساسات را بومی سازی کند؟

جعفر محرم پور، دبیر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز نیز در این سمینار گفت: مجموعه‌های ما چیزی جز روابط عمومی نیستند تلاش و تقلا در تمام ارگان‌ها بدون روابط عمومی و رسانه خروجی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: گردش اطلاعات و محتواها در جامعه‌ی امروزی به همت روابط‌عمومی‌ها است و ما برای تقویت نقش آن و رساندن روابط عمومی به جایگاه درست مبتنی بر فرهنگ خودمان تلاش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فعل و انفعالات صورت گرفته در تمام دستگاه‌ها جز با تلاش روابط عمومی‌ها معنا و مفهوم پیدا نمی‌کند، افزود: تا زمانی که حوزه تولید محتوا به ابزاری مثل هوش مصنوعی و ابزارهای مشابه مجهز نشود کارکرد ما از دست می‌رود. 

محرم‌پور اذعان کرد: اگر یک روزی می‌گفتند بازاریابی فلسفه جاری در مجموعه است به نظر من اکنون روابط عمومی هم یک فلسفه جاری در کسب و کارها است که اگر ما به این فلسفه اعتقاد نداشته باشیم به کسب و کار نیز نگاه صحیحی نداریم.

عادل میرشاهی، مدرس دانشگاه نیز در ادامه‌ی این سمینار گفت: روابط عمومی‌ها باید در تولید محتوا یک سری قوانین و تکنیک‌ها را رعایت کنند، برای توسعه سایت نیاز به دانشی به نام هوش مصنوعی وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد تولید محتوا هوشمندانه و خلاقانه داشته باشید.

وی ادامه داد: پرامپت درخواستی است که شما برای هوش مصنوعی ارسال می‌کنید و آن سرویس هوش مصنوعی با بررسی درخواست شما، چیزی که می‌خواهید را می‌سازد و به شما تحویل می‌دهد. اگرچه کار بسیار راحت و آسانی است اما برای کار اصولی نیاز به تخصص و دستورالعمل‌هایی دارد.

وی با بیان اینکه در پرامپت نویسی چند تکنیک وجود دارد، گفت: اولین تکنیک آزمون و خطا است زمانی که دستوری می‌دهید ممکن است اشتباه کند در این زمان باید با دستور مجدد به آن اجازه‌ی اصلاح بدهید. 

وی افزود: هوش مصنوعی با الگو، دستور العمل و استفاده از داده‌ها کار می‌کند که ساده نویسی باید در آن رعایت شود چرا که با کار پیچیده درست عمل نمی‌کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سقوط مرگبار ون در محور صیدون به امامزاده عبدالله
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو که تبلیغاتش در اینستاگرام زیاد است
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • ‌سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • صعوبت کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند