Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@22:22:01 GMT

آخرین قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۰۱۶۴

آفتاب‌‌نیوز :

مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار ، از رونق بازار میوه و صیفی خبر داد و گفت: با بازگشایی رستوران‌ها بعد از عید سعید فطر، تقاضا برای خرید سیب زمینی و پیاز افزایش می‌یابد که این امر در بهبود رونق بازار تاثیر گذار است.

او با اشاره به قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار گفت: در حال حاضر هر کیلو هلو با نرخ ۷ هزار تا ۸ هزار تومان، زردآلو کاشان ۷ هزار تومان و زردآلو شیراز ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار تومان در میدان مرکزی میوه و تره بار عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هلو ۷ هزار تا ۸ هزار تومان
زرد آلو کاشان ۷ هزار تومان
زرد آلو شیراز ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار تومان
دارایی نژاد ادامه داد: با توجه به شرایط مساعد بارندگی، تولید میوه‌های باغی به قدری مناسب است که اگر از ۲۰ خرداد برای صادرات برنامه‌ریزی نشود با چالش مازاد تولید مواجه خواهیم شد.

این مقام مسئول با انتقاد از افزایش چشمگیر تعرفه صادرات هندوانه بیان کرد: دولت ترکیه برای هندوانه صادراتی ۳۰۰ دلار تعرفه گذاشته است، در حالی که هر کیلو هندوانه صادراتی را ۷ هزار و ۵۰۰ تومان از تاجران خریداری می‌کنند، افزایش چند برابری تعرفه لطمه جدی به تاجران وارد می‌کند.

رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی با اشاره به اینکه ۷ هزار تن هندوانه در ترکیه مانده است، بیان کرد: در شرایطی که کشور نیاز به ارزآوری دارد، کشورهای عراق و پاکستان جلوی صادرات را گرفته‌اند که انتظار می‌رود رایزنی با تجار این کشورها صورت گیرد.

به گفته او، با توجه به فراوانی تولید محصولات باغی اعم از هلو، زردآلو، شلیل شبرنگ و توت فرنگی از ۲۰ خرداد پیش‌بینی می‌شود که قیمت این اقلام ۲۰ درصد کاهش یابد.

دارایی نژاد با اشاره به دلایل گرانی موز در بازار بیان کرد: دولت ترکیه به سبب شیوع ویروس کرونا مرز را بست، از این رو موزهای وارداتی پشت مرز ماند، به این خاطر واردکنندگان از مرز دیگری اقدام به واردات کردند که این امر در قیمت تمام شده تولید تاثیر به سزایی داشت.

این مقام مسئول ادامه داد: در شرایط فعلی دولت ترکیه اجازه واردات داده است و ۳ کشتی ۵ هزار تنی هم در بوشهر لنگر انداختند که با این وجود قیمت هر کیلو موز ۲ تا ۳ هزار تومان کاهش می‌یابد.

دارایی نژاد در پایان تصریح کرد: با وجود آنکه تا ۲ سال قبل تنها کشورهای فیلیپین و اکوادور موز تولید می‌کردند، اما هم اکنون کشور هندوستان هم موز تولید می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: میوه میوه و تره بار هزار تومان ۷ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است

به گزارش خبرنگار مهر، شروع سال جدید تأثیر زیادی در قیمت بازار میوه نداشت اما نرخ‌ها را در بازار سبزی و صیفی‌جات افزایش داد.

سال گذشته در نیمه اسفند ماه هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، هویج ۹.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۹.۸۰۰، سیب زمینی ۱۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۱۵.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۴.۸۰۰ تومان بود.

این قیمت‌ها از اواخر فروردین ۱۴۰۳ تغییر کرده و به این ترتیب هر کیلو گرم گوجه فرنگی در خرده فروشی‌های سطح شهر بین ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۲.۸۰۰، کاهو ۲۵، سیب زمینی ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۹.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۶.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در کمتر از دو ماه شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار صیفی‌جات هستیم که اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار در این خصوص به مهر گفت: قیمت‌ها در میوه فروشی‌های سطح شهر دارای یک نرخ متعارف بوده و سود آن مشخص است. فروشندگان نمی‌توانند از سود متعارف تعریف شده افزایش قیمت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در میوه فروشی‌های سطح شهر با موضوع گران فروشی مواجه نیستیم بلکه با گرانی محصولات رو به رو هستیم، افزود: گرانی نیز از مبدا رخ می‌دهد. اگر خرده فروشی مبادرت به فروش محصولات با قیمت نامتعارف کند قطعاً با آنها برخورد می‌شود.

کارگر عنوان کرد: افزایش قیمت عمده فروشی‌ها منجر به افزایش صیفی‌جات شده زیرا فروش در اتحادیه بار با قیمت و سود مشخص نبوده و عرضه و تقاضا نرخ‌ها را مشخص می‌کند.

این فعال بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا، نوعی هرج و مرج به وجود می‌آورد و در برخی مقاطع زمانی بدون دلیل موجه موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.

کارگر با گلایه عنوان کرد: در حال حاضر نرخ محصولات در میدان بارفروشان در ساعت‌های مختلف، متفاوت است در حالی که نه زمان عرضه مشخص است و نه قیمت‌ها؛ اینکه مثلاً عنوان شود از ساعت ۲۲ تا ۸ محصولات با نرخ مصوب عرضه شود. بنابراین قیمت‌ها در بارفروشان ساعت ۱۶ یک قیمت است، ساعت ۱۸ یک نرخ دیگر و همین قیمت‌ها در ساعت ۲۲ تغییر می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار علت گرانی صیفی‌جات از جمله پیاز و گوجه فرنگی را مربوط به قیمت محصولات در مبدا بارفروشان اعلام کرد و گفت: اما شهروندان در صورت مشاهده هر نوع گران فروشی در سطح خرده فروشی‌های شهر، با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام دهند تا با افراد خاطی برخورد شود. ‌

کد خبر 6090097 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»