Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیسی قبادی روز سه شنبه در ستاد همدلی و کمک مومنانه که به تجلیل از خبرنگاران فعال استان در مدت شیوع کرونا اختصاص داشت، افزود: اگر رسانه‌ها و خبرنگاران استان درخصوص کاستی‌ها و کمبودها در این مدت دست به قلم می‌بردند و جامعه را ملتهب می‌کردند وضع بدتری برای کشور و استان رقم می‌خورد.

وی افزود: ما به نقش رسانه‌ها در ایجاد نظام اجتماعی، ثبات جامعه و همراهی مسوولان و مردم آگاه هستیم و متوجه هستیم نقش رسانه در توسعه کشور به چه میزان است و امروز در کجای کار قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبادی گفت: خبرنگاران استان در این مدت، تمام قد و تمام عیار در کنار مسوولان بودند و باید از تلاش‌های آنها برای آگاهی بخشی به مردم برای مقابله با بیماری کرونا تقدیر کرد.

وی با بیان اینکه خبرنگاران قزوین در مدت شیوع کرونا با رعایت اخلاق رسانه‌ای در کنار مسوولان بودند، افزود: خبرنگاران استان می‌توانستند در این مدت، انتقادات بیشتری را به مسایل کشور و استان وارد کنند اما با رعایت اخلاق رسانه‌ای و اصل امانتداری به درستی در کنار مسوولان برای مقابله با بیماری کرونا قرار گرفتند.

این مسوول افزود: یک خبرنگار از سه ویژگی ذوق، آموزش و تخصص کاری و مسوولیت اجتماعی برخوردار است و با توجه به این ویژگی‌ها در تمامی مسایل جامعه در زمان جنگ و مشکلات ورود کرده و نقش خود را در پیشرفت، توسعه و ترقی کشور ایفا می‌کند.

قبادی گفت: ما در این مدت علیرغم کمبودها و کاستی‌ها شرایط خوبی را پیشت سر گذاشتیم که نشان از فهم و درک فعالان رسانه استان و مردم است.

وی افزود: در این دوران حتی یک بیمار پشت درها نماند و همه پذیرش شدند و توجه نظام درمان و بهداشت ما به همه بیماران به شکل یکسان بود.

قبادی گفت: با تمامی سختی‌ها و مشکلات موجود در این مدت، خبرنگاران درک درستی از موضوع داشتند و اخلاق رسانه‌ای را رعایت کردند که نشان از فهم و درک بالای آنها است.

معاون استاندار افزود: یک خبرنگار متعهد ضمن اینکه نگاه انتقادی به موضوعی دارد از نگاه کارشناسانه و موشکافانه نیز غافل نمی‌شود و با فعالیت و پویایی خود، روحیه مطالبه گری را به جامعه تزریق می‌کند.

وی با اشاره به راه اندازی ستاد کمک مومنانه در استان به تبعیت از دستور مقام معظم رهبری، افزود: این ستاد با یک حرکت مردمی و برپایه یک بستر دینی و اعتقادی شکل گرفت و تلاش شد که برپایه کمک‌های مردمی با همکاری رسانه‌ها و دعوت از عموم مردم فعالیت خود را پیگیری کند.

معاون استاندار با اشاره به اجرای طرح کمک مومنانه در استان، افزود: در این طرح،  در مرحله اول ۲۲ هزار بسته معیشتی، در مرحله دوم ۲۵ هزار و مرحله سوم ۳۰ هزار سبد غذایی میان اقشار آسیب پذیر توزیع شد که این آمار به جز بسته‌های معیشتی توزیع شده در شهرستان‌ها و توسط دستگاه‌های اجرایی استان است.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان قزوین کمک های مردمی استانداری قزوین همدلی پروندهٔ خبری رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان قزوین کمک های مردمی استانداری قزوین همدلی ویروس کرونا استان قزوین کمک های مردمی استانداری قزوین همدلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اعلایی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار داشت: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم بندی لازم در این زمینه هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی افزود: معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان ها حضور پیدا کنند و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

اعلایی اضافه کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تایید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و ایشان این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کردند.

استاندار قزوین اضافه کرد: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقمندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: جریان های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش آموزان به کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، افزود: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه های ماموریتی خود در حوزه های تربیتی هم خدمت رسانی کند.

اعلایی گفت: جا دارد در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

استاندار قزوین اضافه کرد: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار موثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه یانس آباد است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6090298

دیگر خبرها

  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت