Web Analytics Made Easy - Statcounter

«غلامرضا نوری» معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاحیه مجلس یازدهم امروز چهارشنبه، گفت: خداوند منان را شاکریم که توفیق عنایت فرمود تا در جهت تحقق مردم سالاری دینی و استقرار مجلسی دیگر در گام دوم انقلاب به همراه مجموعه همکاران خدوم و صدیق خود در بخش اداری و اجرایی مجلس شورای اسلامی در این اتفاق پرافتخار سهیم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی خطاب به هیات رییسه سنی جلسه؛ امنای ملت و حضار در صحن خاطرنشان کرد: اکنون بخش اداری و اجرایی مجلس شورای اسلامی  با تجربه ۱۰ دوره خدمت به مجالس گذاشته از آن درجه قوام و ظرفیت برخوردار است که جزو ۱۰ پارلمان اول دنیا در بهره گیری از فناوری اطلاعات به شمار می‌آید به طوری که تداوم جلسات صحن و کمیسیون‌ها در قالب ارتباط تصویری نمایندگان از شهرستان‌ها و حوزه‌های انتخابیه در دوره تشدید شیوه ویروس کرونا در ماه‌های گذشته از دستاوردهای شاخص این حوزه بود.

نوری افزود: حذف کاغذ در حوزه‌های نظارتی، اداری و اجرایی و برقرای ارتباط الکترونیکی دفاتر شهرستان نمایندگان با تهران، تسهیل فرآیندهای مجلس، تقویت ارتباطات مردمی و امکان بهره گیری از نظرات نخبگان و کارشناسان کشور در قانون نویسی و نظارت از نتایج تلاش‌های این بخش است. همچنین در حوزه‌های توسعه نیروی انسانی، امور مهندسی و پشتیبانی و خدمات نیز،  معاونت اجرایی به نقطه ای رسیده که قادر است وظایف ذاتی خود را که همانا پشتیبانی و تسهیل امور برای انجام رسالت سنگین نمایندگی ملت توسط امنای مردم است بدون وقفه به سرانجام برساند به طوری که وکلای ملت بتوانند در مجلس بدون داشتن کوچکترین دغدغه ای در امور جاری،  اداری و پشتیبانی تمام وقت و انرژی خود را صرف حل مشکلات اساسی جامعه نمایند.

وی گفت: در حوزه مالی انضباط بیش از پیش و انطباق با شرایط کشور و توجه به اصل صرفه جویی چندسالی است که نهادینه شده است؛ اولین جلسه مجلس یازدهم در شرایط ویژه و در دوران تداوم شیوع ویروس کرونا برگزار می‌شود که این ویژگی فرآیند افتتاح مجلس را برای منتخبان و عوامل اجرایی سخت کرده است، مضافا اینکه متاسفانه دو تن از از منتخبان ارجمند به  نام‌های «فاطمه رهبر» منتخب تهران و «محمدعلی رمضانی دستک» نماینده منتخب آستانه اشرفیه را بر اثر این بیماری از دست داده‌ایم.

معاون اجرایی مجلس ادامه داد: دوره‌ها و نشست‌های آشنایی منتخبان با فرآیندهای قانونگذاری و نظارت تحت شرایطی دشوار برگزار شد که حضور فعال و مشتاقانه منتخبان محترم گذر از این موانع و محدودیت ها را تسهیل کرد به طوری که در این همایش‌ها که کاملا با رعایت پروتکل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار شد از تعداد ۱۷۰ منتخب بدون سابقه نمایندگی و ۱۰۶ منتخب دارای سابقه نمایندگی، تعداد ۲۳۲ تن یعنی ۸۵ دصد منتخبان حضور یافتند، افزون بر این در سه ماه گذشته سعی در برقرار کردن ارتباطات و تعاملات غیر حضوری و غیر کاغذ ی و به صورت الکترونیکی بوده است.

رییس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون به فضل خدا و عنایات حضرت ولی عصر، به مدد حضور مردم و هدایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی شاهد تشکیل مجلس یازدهم هستیم امیدواریم به حول و قوه الهی در این دوره شاهد وضع قوانین و نظارت‌های سازنده در برآوردن نیازها و انتظارات به حق مردم گام‌های بلند برداشته شود.

نوری افزود: سازمان توانمند و ولایتمدار مجلس نیز در این مسیر کاملا همراه و در نمایندگان محترم خواهد بود تا وظیفه ذاتی خود را در هموار سازی این مسیر به انجام رساند. توفیقات اشاره شده با تلاش تمامی همکارانم در مجلس شورای اسلامی محقق شده و شایسته است از زحمات ارزشمند روسای ادوار مجلس به ویژه زحمات آقای دکتر لاریجانی در دوره دوازده ساله ریاست بر مجلس شورای اسلانی قدردانی کنم.

رییس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ادامه داد: لازم می‌دانم از زحمات دستگاه‌های ذی‌ربط و  عوامل محترم اجرایی، انتظامی و حفاظتی به ویژه از اعضای  ستاد استقبال از مجلس یازدهم و مجموعه همکارانم در مجلس شورای اسلامی که در تمهید مقدمات برگزاری افتتاحیه مجلس یازدهم خالصانه خدمت کردند، تشکر کنم. حضور همه بزرگواران در این مراسم با شکوه ملی که به برکت نیم قرن مجاهدت و جان افشانی هزاران شهید و جانباز و آزاده و ایثارگران مخلص و با بنیانگذاری کبیر انقلاب اسلامی  و تداوم خط ولایت به دست آمده است را گرامی می دارم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا مجلس یازدهم پروندهٔ خبری مجلس یازدهم و اولویت های آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا مجلس یازدهم اجرایی مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۳۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود

«مجتبی یوسفی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اولویت‌های مهمی که باید در مجلس دوازدهم پیگیری شود، گفت: از آنجایی که در یک دهه گذشته حوزه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، باید مجالس و دولت‌های مختلف، اولویت اساسی خود را رفع مشکلات اقتصادی کشور بدانند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی همه مسؤولان باید حل مشکلات اقتصادی مردم باشد، چرا که مردم نجیب ما در همه عرصه‌ها مانند انتخابات ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به اقتصاد، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم توجه اساسی شود. متأسفانه رقابت نهادهای دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی باعث شده است که شاهد بهره‌وری پایین باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران واقعی نتوانند آن طور که باید و شاید فعالیتی در حوزه‌های اقتصادی داشته باشد. برای مثال، می‌بینیم که انحصار در حوزه خودرو چه مشکلاتی را برای مردم و بخش صنعت کشور ایجاد کرده است.

اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد، اما توجه به مسائل اجتماعی و نقش مردم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها هم باید مورد توجه جدی باشد.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم در ادامه درباره نقاط ضعف مجلس یازدهم، یادآور شد: قطعاً مجلس یازدهم یکسری اشکالات داشت، اما نظام مسائل کشور را به خوبی شناخت و در آن ریل حرکت کرد. برای مثال، مجلس یازدهم قوانین اقتصادی خوبی به تصویب رساند و مصوبات خوبی در حمایت از اقشار مختلف جامعه داشت که می‌توان به مصوباتی چون رتبه‌بندی معلمان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد. اصلاح قانون بانکداری و اصلاح نظام ارزی باید باز هم در دستورکار باشد و مجلس آینده هم باید به آن بپردازد.

زیرساخت‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم نبود

یوسفی متذکر شد: البته در تصویب برخی از قوانین در مجلس یازدهم تعجیل شد؛ درست است که «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی» پیشنهاد دولت بود، اما چون زیرساخت‌های این کار فراهم نبود نباید در مجلس به تصویب می‌رسید.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین شاهد اطلاع رسانی ضعیف در مجلس یازدهم بودیم، به این معنا که بعضاً شاهد برخی حاشیه سازی‌ها برای این مجلس بودیم. همچنین برخی از مصوبات مجلس در این دوره و آثار آن به خوبی برای مردم تبیین نشد.

وی درباره این انتقاد به مجلس یازدهم که قوانین مهمی را تصویب کرد اما بر اجرای آن به خوبی نظارت نکرد، گفت: این مشکل مربوط به همه مجالس ما در ادوار مختلف است، البته مجلس یازدهم یک تفاوت اساسی با مجالس قبلی داشت و این بود که یک روز را برای نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های نظارتی» در نظر گرفت.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته به اعتقاد بنده باید دو روز در مجلس تحت عنوان روزهای نظارتی باشد. بر این اساس بهتر است که روزهای نظارتی در مجلس آینده توسعه پیدا کند و به صورت تخصصی موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6093076 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • راند دوم
  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • پخش دور دوم مناظرات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود