Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد عباس نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به عدم اتصال اراضی شالیزاری تالش به شبکه انتقال آب سفیدرود، اظهار کرد: آب مورد نیاز اراضی شالیزاری این شهرستان از طریق ۱۱ رشته رودخانه دائمی تأمین می‌شود.

وی به احداث ۹۹ سر دهنه بزرگ و کوچک کشاورزی بر روی این رشته رودخانه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: در همین راستا پنج ایستگاه پمپاژ برای آبیاری ۳۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی با میانگین دبی ۶۸ لیتر بر ثانیه فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مدیریت منابع آب تالش با اشاره به خاکی بودن ۹۰ درصد سردهنه های موجود در این شهرستان، گفت: متأسفانه با سیلابی شدن رودخانه‌ها این سردهنه ها آسیب دیده و تخریب می‌شود.

وی با بیان اینکه این موضوع سبب افزایش هزینه مرمت و بازسازی شده و همچنین وقفه در امر آبرسانی به مزارع را به دنبال دارد، ادامه داد: با دستور کار قرار دادن بازسازی انهار و سردهنه ها در سال زراعی جدید شاهد پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی در اجرای این طرح هستیم.

عباس نیا با اشاره به وجود حدود ۱۳۵ حلقه چاه عمیق برای آبرسانی به حدود سه هزار و ۱۵۶ هکتار از اراضی کشاورزی، گفت: با توجه به آبگذاری سردهنه ها حدود ۱۱ حلقه از ۶۲ حلقه چاه عمیق متعلق به شرکت سهامی آب منطقه‌ای گیلان در حال بهره برداری است.

وی به بهره برداری و آب گذاری ۹۷ سردهنه سازی در شهرستان تالش، افزود: در روزهای آینده نیز شاهد بهره برداری از سایر سر دهنه‌ها خواهیم بود.

لازم به ذکر است؛ شهرستان تالش دارای ۱۶ هزار هکتار اراضی شالیزاری، ۴ هزار هکتار اراضی باغی و ۴ هزار هکتار سایر محصولات کشاورزی است و بیش از ۲۳ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی شهرستان فعال هستند.

کد خبر 4936127

منبع: مهر

کلیدواژه: آب منطقه ای گیلان تالش اراضی شالیزاری ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد عید سعید فطر گرگان شیوع کرونا قزوین روز جهانی قدس نماز عید سعید فطر بیرجند راهپیمایی روز قدس روابط عمومی سردهنه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یکپارچه سازی اراضی استان ضروری است چرا که کشاورزی علمی بر روی اراضی خرد امکان پذیر نیست.

سید عماد شاهرخی ششم اردیبهشت در همایش روز مزرعه شهرستان سلسله و معرفی این شهرستان به عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی، اظهار کرد: همه ما تکلیف قانونی در بحث امنیت غذایی داریم که راه رسیدن به آن تناوب است تا جهش تولید ایجاد شود و باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم و روز مزرعه ها همین فلسفه را دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود تناوب را در تولیدات خود بکار گیریم، عنوان کرد: امروز شهرستان سلسله به عنوان قطب تولید کلزا معرفی شده و از سه هزار و ۵۰۰ هکتار کشت کلزای استان حدود یکهزار و ۷۰۰ هکتار متعلق به سلسله است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سالانه چهار میلیون دلار ارز برای واردات روغن هزینه می‌کنیم، بیان کرد: باید کشور را از واردات روغن بی نیاز کنیم و در این راستا بحث یکپارچه سازی اراضی بسیار مهم است و هرکس که می تواند باید در این زمینه فرهنگ سازی کند.

شاهرخی یادآور شد: میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور چهار و نیم تن است در حالی که در استان پنج و نیم تن در هکتار است و یکهزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • رفع تصرف ۱۲ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • صدور بیش از یکهزار و 200 سند مالکیت زراعی سال گذشته در اشنویه