Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر توسعه بازار تکنولوژی‌های فضایی گفت: مسئولیت فضایی کشور پرتاب ماهواره و توسعه آن است. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محمدحسن انتظاری عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی و مجری طرح‌های ماهواره‌ای مصباح در برنامه رادیویی «خیابان فرصت» با اشاره به اهمیت و نقش فناوری‌های هسته‌ای در ارتباطات موثرتر رسانه‌ای اظهار کرد: بحثی نیست که یکی از ابزار‌های فضای مجازی، استفاده از ماهواره هاست، اما فضای مجازی به کلی منوط بر خدمات فضایی نیست و در این بحث کاربری‌های خدمات فضایی با فناوری فضایی خلط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن مهم برشمردن ارتباطات رسانه‌ای که پیرامون دانش فضایی شکل می‌گیرد، ادامه داد: فناوری فضایی بسیار حساس، راهبردی و دارای پروژه‌های بسیاری پیچیده و نیازمند مدیریت تخصصی است؛ اما فناوری‌های کاربردی همچون استارتاپ‌های پردازش عکس‌های فضایی –که در جای خود شایسته است- مقوله‌ای کاملا متفاوت هستند.

انتظاری با اشاره به توفیق بی چون و چرای ایران در پرتاب ماهواره اخیر و متحیر ماندن رسانه‌های خارجی و بیگانه در این حوزه اظهار کرد: پرتاب ماهواره جزء فناوری‌های راهبردی و در حوزه اقتدار کشور محسوب می‌شود. بعنوان مثال پرتاب ماهواره «نور» توسط هوافضای سپاه حاوی دو خروجی سنگین در رسانه‌های بین الملل بود. یکی ماهواره بری که ماهواره را به ارتفاع ۴۵۰ کیلومتر رساند و دوم اینکه توانست ماهواره را در مدار قرار دهد.

به گفته انتظاری پرداخت رسانه‌ها به مقوله‌ای از دانش فضایی که به پردازش عکس‌های ماهواره‌ای مشغول است، معطوف نمی‌شود. چنانچه این استارتاپ‌ها عموما از عکس‌های ماهواره‌ای خارج از کشور استفاده می‌کنند و با مقوله فضایی کشور در یک مقال نمی‌گنجد.

وی افزود: ایجاد سازمان فضایی ایران که مورد نظر دغدغه‌مندان کشور است، یکی از ارکان فناوری فضایی و دسترسی به فضاست و این مهم‌ترین نکته‌ای است که باید مورد تبلیغ رسانه‌های داخلی قرار گیرد.

این عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی استارتاپ‌های فضایی را یک مقوله محدود و کوچک خواند و گفت: نمی‌توان منتظر بود تا این شرکت‌ها تکنولوژی فضایی را توسعه دهند. توسعه بازار در این حوزه مسأله‌ای واجب است، مسئولیت فضایی کشور پرتاب ماهواره و توسعه آن است تا بتوان ماهواره‌ای در قد و قواره ۵۰۰ کیلوگرم را در مدار ۳۶هزار کیلومتری قرار دهد و چنین موضوعاتی است که باید در حوزه رسانه بازگو شود؛ نه مقوله‌ای نظیر پردازش عکس‌های ماهواره ای!
وی با اشاره به اینکه پرتاب ماهواره نقش مؤثری در ارتقای دانش رسانه خاصه در حوزه مجازی دارد، افزود: ایران برای ارسال یک ماهواره مخابراتی کم ظرفیت با ماهواره بر‌های داخلی محتاج یک نقشه راه است. در هیئت امنای پژوهشگاه فضایی تاکید کردم تا زمانیکه این نقشه راه در پژوهشگاه و سازمان فضایی ایران روشن نشود و بر آن اساس حرکت نشود، به افق مورد نظر نخواهیم رسید.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تکنولوژی های فضایی استارتاپ ها رسانه های خارجی ماهواره نور ماهواره ای پرتاب ماهواره فضای مجازی فضایی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۹۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟