Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@01:29:10 GMT

واکسن کووید ۱۹ تا اواسط مرداد در دسترس قرار می گیرد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۹۹۶۷

واکسن کووید ۱۹ تا اواسط مرداد در دسترس قرار می گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، اوگور شاهین، برگزیده سومین دوره جایزه مصطفی(ص) در نشست تبادل تجربیات علم و فناوری جایزه مصطفی که امروز به صورت آنلاین برگزار شد در خصوص واکسن ویروس کرونا گفت: این واکسن برای مبارزه با کووید ۱۹ در حال گسترش است زیرا تعداد افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند، هر روز افزایش می‌یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این بیماری برای ما یک چالش محسوب می‌شود، افزود:پیش بینی می کنیم که کرونا حداقل تا دو سال آینده پیش روی ما باشد و تنها راه پیشگیری آن واکسن است.

اوگور شاهین با اشاره به واکسنی که با همکاری دو شرکت در حال توسعه است، گفت: آنتی ژنی که از ویروس می‌آید را کد گذاری و فرموله کردیم تا به بدن انسان تزریق کنیم. واکسن می‌تواند به صورت تزریق عضلانی باشد. ویژگی این واکسن، امکان تولید سریع آن است و می تواند به عنوان راه حلی برای این بیماری باشد.

برگزیده جایزه مصطفی با تاکید بر اینکه واکسن‌ها بسیار ایمونولوژیک هستند و عوارض جانبی چندانی نیز ندارند، خاطر نشان کرد: روش بعدی ما برای طراحی واکسن استفاده از مقیاس های کوچک و اختصاصی برای طراحی است زیرا به عنوان آنتی ژن می‌توانند سلول‌های ایمنی را فعال کنند.

در دسترس بودن واکسن در مردادماه

وی با تاکید بر اینکه در اوایل مرداد امسال این واکسن در دسترس خواهد بود،  بیان کرد: ما در نظر داریم این واکسن را گسترش دهیم و در حال حاضر با دو شرکت برای توسعه آن در حال همکاری هستیم که یک شرکت در چین است و واکسن را توسعه خواهد داد.

اوگور شاهین در خصوص زمانبندی تولید این واکسن گفت: ما تولید این واکسن را شروع کرده‌ایم، این واکسن جهت دسترسی میلیاردها انسان است؛ در تلاش هستیم این واکسن در مقیاس کلان‌تری تولید شود.

وی با بیان اینکه اگر واکسن موفقیت‌آمیزی باشد می‌توانیم دوزهای بیشتری تولید کنیم، گفت: اگر بتوانیم واکسنی داشته باشیم، مقدار یک کیلو از آن برای صد میلیون نفر است که تولید آن یک ماه زمان لازم دارد اما اگر دوز پایینتر باشد، می‌توانیم به افراد بیشتری خدمت‌رسانی کنیم.  

وی تاکید کرد: ما بسیار مشتاقیم واکسنی تولید کنیم که در دسترس همه کشورها باشد؛ براین اساس با سازمان‌های مختلفی از جمله سازمان بهداشت جهانی صحبت‌هایی شده است که این واکسن رایگان در دسترس همه باشد.

کد خبر 4936178 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا جایزه مصطفی ص واکسن ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان نوآوری تحقیقات علمی فناوری نانو فناوری فضایی اینترنت تولید صندوق نوآوری و شکوفایی شبکه ملی اطلاعات گوشی هوشمند محمد جواد آذری جهرمی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۹۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک باید تا مرداد نهایی شود

استاندار لرستان گفت: مسائل و انتظارات برای ثبت جهانی قلعه باید تا مردادماه نهایی و مرتفع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد،  ابوطالب شفقت عصر امروز در حاشیه بازدید از قلعه فلک الافلاک خرم آباد گفت: تا قبل از این که تیم بازرسی برای ثبت جهانی از مجموعه قلعه فلک‌الافلاک بازدید کند فرصت داریم شرایط ثبت را به وجود آوریم که تا مرداد ماه خواهد بود.

وی افزود: امیدواریم با ایجاد شرایط لازم و ثبت جهانی، این اثر ارزشمند مورد بهره‌برداری مردم جهان قرار گیرد.

استاندار لرستان عنوان کرد: این منطقه گردشگری و تاریخی شناسنامه قوم لر و لرستان است و استحکام‌بخشی، آزاد‌سازی حریم و ثبت جهانی قلعه فلک افلاک به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

شفقت با بیان اینکه ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک یکی از مصوبات سفر دور اول رئیس جمهور به لرستان است گفت: تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته و آزادسازی اطراف قلعه به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد. 

وی تصریح کرد: با توجه به این که بسیاری از موارد توسط وزارتخانه در تهران برطرف می‌شود، امیدواریم به زودی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی به لرستان سفر کرده و از نزدیک در جریان روند امور قرار گیرد.

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • تفال به حافظ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به جان او که گرم دسترس به جان بودی...
  • روند ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک باید تا مرداد نهایی شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • وزش باد در زنجان شدت می‌گیرد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد