Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان کرمان از دستگیری مدیرکل غله استان کرمان و معاون این اداره به اتهام فساد اداری و اخذ رشوه خبر داد. ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۴ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

یدالله موحد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به دستگیری مدیرکل و معاون اداری مالی اداره کل غله استان کرمان اظهار داشت: در پی رصد و گزارشات واصله به اداره کل اطلاعات استان کرمان مبنی بر فساد اداری در یکی از ادارات کل استان کرمان و ارزیابی و صحت گزارشات و رصد اطلاعاتی با هماهنگی و دستور قضایی توسط بازپرس ویژه و تکمیل تحقیقات؛ مدیرکل مذکور به همراهی معاون این اداره دستگیر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری یزد: حکم اخذ رشوه معاون یکی از مدیران استان یزد قطعی شدتوضیح کدخدایی از تخلفات برخی نمایندگان ردصلاحیت شده؛ از دریافت رشوه برای قاچاق سیگار تا دلالی در پرونده گوشت‌های یارانه‌ایفساد اقتصادی با «ف-الف» مستند شد/ اکتسابی: فساد اقتصادی را در "قانون‌گریزی" جست‌وجو کردم

دادخدا سالاری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان نیز در تشریح این خبر با اشاره به اینکه در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که مشارالیه جهت انجام امور اداری تاکنون میلیاردها ریال از ارباب رجوع تحت عنوان هدیه و رشوه دریافت کرده است اظهار داشت: این اقدامات با همکاری معاون این اداره انجام شده است.

وی ادامه داد: با این وجوه یک منزل چند واحدی در شهر کرمان احداث و در بازرسی از منزل وی در یکی از شهرستان‌ها تعداد 30 قطعه سکه طلا که داخل اسباب بازی جاسازی و از طریق نامشروع تحصیل شده بود کشف و توقیف شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان افزود: متهمین به اتهام اخذ رشوه در بازداشت و اموال حاصل از جرم از جمله منزل مسکونی به عنوان اموال حاصل از جرم توقیف شد و امر تحقیق از سایر متهمین و شرکاء و معاونین جرم ادامه دارد.

وی بیان کرد: اموال توقیف و کشف شده از متهمین میلیاردها ریال ارزیابی و کار شناسایی سایر اموال حاصل از جرم متهمین ادامه خواهد داشت.

سالاری در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه اداره کل اطلاعات در امر برخورد با مفسدین اداری و اقتصادی اعلام کرد: در راستای تحقق اوامر ریاست قضائیه مبنی بر برخورد با مفاسد اقتصادی و اداری این راه با قاطعیت ادامه و با مجرمین در هر پست و مقامی باشند برخورد انقلابی صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به تاکیدات ریاست قوه قضائیه در برخورد با فساد، خاطرنشان کرد: براساس تاکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر اینکه هاضمه نظام اسلامی فساد را نمی پذیرد و فسادناپذیر است، اقدامات لازم برای شناسایی و برخورد با متهمان ایجاد فساد در جامعه با پشتیبانی کامل قضائی در چارچوب قانون و توسط مراجع اطلاعاتی و انتظامی انجام می شود و هیچ فردی از هیچ گروه، حزب و طبقه اجتماعی، در صورت انجام اقدامات خلاف و فسادبرانگیز نباید خود را مصون از برخورد قضائی بداند.

به گزارش تسنیم دستگیری متهمان این پرونده ظهر پنجشنبه 8 خرداد ماه جاری از محل اداره کل غله استان کرمان و دفتر کار توسط اداره کل اطلاعات استان کرمان انجام شد.

انتهای پیام/511/ش

R7860/P/S6,67/CT15 واژه های کاربردی مرتبط مفاسد اقتصادی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مفاسد اقتصادی استان کرمان مفاسد اقتصادی اخذ رشوه اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه "سرویسِ اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آن‌ها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته منتظرالمهدی در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آن‌ها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به "پروژه کینگ" که شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آن‌ها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده "چَتِر بِیت" که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه "چَتِربِیت" که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده "لِوِل آپ دنس" که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و ... می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده "سایه" همان خانه‌ی فسادِ یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشته ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • بحران دولتی در اسپانیا در سایه اتهام فساد علیه همسر سانچز
  • کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از ۲۰ میلیاردی در استان یزد
  • کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از ۲۰ میلیارد در یزد
  • کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از ۲۰ میلیاردی
  • معاون وزیر دفاع روسیه به اتهام دریافت رشوه برکنار شد
  • شورای اداری ایتان کرمان
  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس
  • انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در کرمان
  • واکنش باشگاه لیگ برتری: بازیکنان ما مجرم نیستند