Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت دانشجویی محبان اهل بیت (ع) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در بیانیه‌ای خطاب به مسئولان دانشگاه نوشت: کارشکنی و بی‌توجهی مسئولان نسبت به فعالیت‌های این هیئت و ممانعت از انجام آن‌ها چه دلیلی دارد؟

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هیئت دانشجویی محبان اهل بیت (ع) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در بیانیه‌ای از کارشکنی‌های مسئولان این دانشگاه برای ممانعت از فعالیت این هیئت دانشجویی انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است:
هیئت‌های مذهبی در طول تاریخ به خصوص تاریخ تشیع در ایران عامل اصلی گسترش فرهنگ اسلامی در بین مردم و نهادینه کردن آن بوده اند. مقام معظم رهبری (مدظله عالی)
هیئت دانشجویی محبان اهلبیت (ع)، هیئتی مستقل دانشجویی بوده و از فعال‌ترین تشکل‌های مذهبی دانشجویی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان می‌باشد که فعالیت رسمی خود را از سال ۸۷ مطابق اساسنامه‌ای که مصوبه مسئولین وقت دانشگاه می‌باشد، شروع کرده است. این تشکل تاکنون فعالیت‌های بسیاری در زمینه‌های معرفت افزایی و شناخت سیره اهلبیت (ع) از جمله مراسمات عزاراری واعیاد مربوط به اهلبیت (ع)، اعتکاف دانشجویی، برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان، برگزاری ادعیه هفتگی، دعوت از مبلغ و مبلغه و جلسات قرآنی و... انجام داده است. همین طور در شرایط فعلی جامعه و بحران کرونا با توجه به بیانات مقام معظم رهبری همچنان برنامه‌ها و فعالیت‌های خودرا با استفاده از فضای مجازی در قالب برنامه هیئت مجازی و مسابقات مجازی و... برگزار می‌کند.
اکنون در شرایطی که امواجی از تبلیغات ضد و نقیض و اندیشه‌های خرافی و انحرافی افکار عمومی جامعه را در هم پیچیده و راه تشخیص حق از باطل را بسیار دشوار کرده است بیش از هر زمان دیگری نیاز به احیای تفکر ناب محمدی و رو شنگری و تبیین سیره اهلبیت (ع) به عنوان پناهگاه و مامن بشر احساس می‌شود.
با توجه به اسناد بالا دستی موجود همچون سند دانشگاه اسلامی (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی) و کتاب قوانین و مقررات نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و همچنین آیین نامه کانون‌های فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه ها، انتظار می‌رود در چنین مسائلی دانشگاه به عنوان مبدا تحولات و محل نخبه پروری جامعه با دقت تمام و تیزبینی خاص عمل کند تا بلکه بتواند بیشترین و بهترین نقش را در جهت پرورش جوانان انقلابی و متدین ایفا کند.
این در حالی است که متاسفانه مسئولین دانشگاه علوم کشاوزی ومنابع طبیعی خوزستان بیش از ۱ سال می‌باشد که به طریق مختلف از جمله عدم اختصاص کمترین بودجه به فعالیت‌های این تشکل سعی در به انزوا کشیدن فعالیت‌های آن را دارند و هیچگونه حمایت مالی از این حرکت جمعی دانشجویی ندارند تا جایی که تصور می‌شود هیئت دانشجویی را جدا از سایر تشکل‌ها و کانو ن‌ها فرهنگی هنری می‌دانند. در حالی که ما انتظار داریم مانند دیگر کانون‌ها و تشکل‌هایی دانشجویی توسط مسئو لین دانشگاه مورد حمایت و پشتیبانی قرار بگیریم. حال آن که هیئت تنها جایی می‌باشد که در آن اقشار مختلف دانشجویی به راحتی و با میل و رغبت در کنار هم فعالیت می‌کنند چرا که همگی به یک نقطه مشترک که آن هم مبحث اعتقاد به خدا و پیامبر و اهل بیت (ع) متصل اند.
سوالی که ما از مسئولین دانشگاه داریم این می‌باشد که با توجه به این که هیئت دانشجویی محبان اهل بیت (ع) وظیفه انجام دادن فعالیت‌های مذهبی، قرآنی، اعتقادی و دینی دانشگاه را برعهده دارد این همه کار شکنی و بی توجه ای‌های مسئولین دانشگاه و ممانعت از این گونه فعالیت‌ها چه دلیلی دارد؟
آیا مسئولین دانشگاه ما اعتقادی به فعالیت کردن در راستای سیره اهل بیت (ع) ندارند یا این که مراسمات مذهبی هیئت با شعائر دینی آن‌ها در تضاد است؟
لذا این تشکل مطابق اساسنامه و مسئولیت خطیری که در راستای تعظیم شعائر دینی برعهده دارد و با توجه به این که بخش فرهنگی موظف به تامین اعتبار لازم برای انجام برنامه‌های می‌باشد دست از فعالیت‌های خود باز نمی‌دارد و این حرکت مسئولین دانشگاه را مغایر با قوانین دانشگاهی دانسته و خواهان پاسخ گویی مسئولین دانشگاه به این موضوع می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه رامین خوزستان مطالبه گری دانشجویی هیئت دانشجویی مسئولین دانشگاه طبیعی خوزستان دانشگاه علوم فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح آموزش مبلغان حجاب | ۴۰۰ نفر برای «استقناع هنرمندانه» آماده می‌شوند

محمد حسین زاده در حاشیه برگزاری دوره آموزشی طرح طوبی اظهارداشت: عفاف و حجاب دو مقوله‌ی جدایی ناپذیر است که درآمیخته با فرهنگ دیرینه اسلامی-ایرانی است؛ امروز قریب به ۴۰۰ نفر از مبلغان و مروجان عفاف و حجاب، در طرح طوبی گرد هم آمدند تا روش‌های استدلال و استقناع هنرمندانه در مسیر تبلیغ و ترویج عفاف و حجاب در جامعه را فرا بگیرند.

 

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه استان ما نخستین استان مجری طرح آموزش مبلغان عفاف و حجاب است، گفت: طرح طوبی برنامه مرجع و ملی آموزش و توانمندسازی بانوان برای تبلیغات عالمانه و هنرمندانه حجاب و زیست عفیفانه از سوی وزارتخانه است که در خراسان رضوی مؤسسه رایحه جان مهر برگزاری این دوره را بر عهده گرفته است.

حسین‌زاده افزود: این دوره آموزشی با حضور استادان کشوری در مجتمع فرهنگی- هنری امام رضا (ع) مشهد با حضور ۴۰۰ متقاضی در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه متقاضیان پس از گذراندن دوره حضوری در دوره مجازی و آزمون مربوط به آن شرکت می‌کنند، عنوان کرد: پس از این دوره افراد به صورت حضوری مصاحبه و گزینش می‌شوند تا از میان آنان افراد مستعد با روابط عمومی بالا و فن بیان و ظاهر مناسب انتخاب شوند تا به مدت چهار ساعت در طول هفته فعالیت مفید و مداوم داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین خصوصیتی که در طرح طوبی پیگیری می‌شود این است که مروجان حجاب مسلط به استدلال‌های عقلی و منطقی، اخلاقی، شرعی و قانونی در ترویج حجاب شوند.

حسین‌زاده ادامه داد: در این دوره‌ها افرادی آموزش می‌بینند که روابط عمومی بالایی دارند و با روی باز و زبان خوش با آحاد جامعه به ویژه نسل نوجوان و جوان وارد گفتگو می‌شوند و می‌توانند اقناع کافی و لازم برای پذیرش حجاب انجام دهند.

وی یادآور شد: محتوا‌های مختلف فکری در قالب کلاس‌ها، سخنرانی‌ها، کتاب‌ها و جزوه‌ها در دوره‌های مختلفی به علاقه‌مندان ترویج حجاب ارائه می‌شود و امیدواریم این سطح از آموزش‌ها روی تولیدات فرهنگی و هنری نیز اثرگذاری و جهت‌دهی داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هر کدام از مروجان حجاب دایره ارتباطاتی دارند که سطح اول این اثرگذاری، دایره ارتباطی اطراف خودشان است و برای ارتباط‌گیری با مردم قشر‌ها و مکان‌های خاصی پیش‌بینی می‌شود.

حسین‌زاده با تأکید بر این موضوع که اصل فعالیت مبتنی بر جریان مردم و برنامه‌ریزی مردمی است، گفت: سیاست اصلی ما در اداره فرهنگ و ارشاد بسترسازی برای فعالان مردمی برای نقش‌آفرینی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری است.

وی افزود: فعالان حوزه حجاب نیز از جمله این فعالان مردمی هستند که بسترسازی لازم و زمینه فعالیت را برایشان فراهم می‌کنیم تا بتوانند فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی کنند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی طرح آموزش مبلغان حجاب | ۴۰۰ نفر برای «استقناع هنرمندانه» آماده می‌شوند
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • آیا مسئولان از هلی کوپتر اورژانس استفاده می‌کنند؟!
  • ادامه حمایت تشکل‌های دانشجویی از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است