Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با اشاره به اینکه ویروس کرونا و شرایط حاکم بر مرزها عامل موثر بر کاهش صادرات است، گفت: با بازگشایی مرزها پیش‌بینی می‌شود شرایط به حالت عادی بازگردد.

محمد لاهوتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره دلایل تراز منفی تجارت در دو ماهه ابتدای امسال و کاهش صادرات، گفت: بعد از شیوع ویروس کرونا، تقریبا تمام مرزهای عراق، افغانستان، ترکیه به روی کالاهای ایرانی از اواسط اسفند سال 98 و همچنین فروردین 99 به روی کالاهای ایرانی بسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: همچنین صادرات از طریق لنج به امارات متوقف شد و فقط کالا از طریق کشتی به این کشور منتقل شد. 

وی با اشاره به اینکه عمده صادرات ایران به کشورهای عراق، افغانستان، امارات و چین است، بیان داشت: لذا با بسته بودن تقریبی مرزهای عراق، افغانستان، عمده تجارت ما در ماه‌های اخیر به کشور چین صورت می‌گرفت. 

لاهوتی با تاکید بر اینکه  در این شرایط افت صادرات کاملا قابل پیش‌بینی بود ، بیان داشت: شرایط حاکم بر مرزها پس از شیوع ویروس کرونا، تجارت در دنیا را کند کرده است. 

وی با اشاره به اپیدمی ویروس کرونا در سطح جهان اظهار داشت: این موضوع تجارت در سطح دنیا را تحت تاثیر قرار داده و از آنجا که بازارهای صادراتی کشورمان محدود است در نتیجه اثرات کرونا بر روی تجارت کشورمان بیشتر محسوس بوده است. 

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با اشاره به رشد 60 درصدی صادرات در اردیبهشت امسال نسبت فروردین گفت: از ابتدای خردادماه تقریبا تمام مرزهای کشورهای هدف صادراتی ما بجز مرز زمینی ترکیه و مرزهای ترکمنستان که در چند روز آینده باز خواهد شد، بقیه مرزها باز است. 

وی افزود: رشد صادرات در اردیبهشت ماه امسال نسبت به فروردین هم در نتیجه بازگشایی مرزها بوده است و پیش‌بینی می‌شود با ادامه این روند رشد صادرات در خرداد ماه را نیز شاهد باشیم. 

لاهوتی با اشاره اقدامات انجام شده برای مبارزه با ویروس کرونا و پروتکل‌های بهداشتی، اظهار داشت: تطبیق دادن کشورها با شرایط و رعایت پروتکل‌های بهداشتی روند تجارت را بهبود می‌بخشد و پیش‌بینی می‌شود که صادرات کشور در 6 ماهه دوم سال افزایش یابد. 

وی گفت: اگرچه جبران عقب‌ماندگی سخت است اما امیدواریم با بازشدن مرزها و رعایت سخت‌گیرانه پروتکل‌های بهداشتی در مرزها صادرات در سال 99 به میزان صادرات سال 98 برسد. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: صادرات لاهوتی تجارت صادرات ایران ویروس کرونا پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  ناظر گمرکات مازندران با اشاره به اینکه پاکستان جز ۵ کشور اول مقصد کالا‌های صادراتی گمرکات مازندران در سال ۱۴۰۲ بوده، گفت: از این میزان تجارت ۱۱ میلیون و ۶۸۳ هزار دلار سهم صادرات گمرکات مازندران به پاکستان است. 

امیرجمشیدی، کالا‌های صادرشده به پاکستان را فرآورده‌های لبنی، مواد پلاستیکی، موادنساجی نام برد.

او اظهار داشت: طی سال ۱۴۰۲، ۱۶ هزار و ۸۷۳ دلار کالا از مبدا پاکستان از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شده است.

ناظر گمرکات مازندران با اشاره به صادرات فراورده‌های لبنی طی فروردین ماه سال‌جاری به پاکستان گفت: گمرکات مازندران طی مدت یاد شده ۹۵۱هزار دلاربه این کشور صادر نموده که نسبت به مدت مشابه سال۱۴۰۱. رشد ۱۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • دنیای اقتصاد : در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • ونزوئلا استفاده از ارز دیجیتال را در تجارت نفت افزایش می‌دهد
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت