Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  هوشنگ بازوند در جلسه امروز (۱۶ خرداد) کارگروه اشتغال استان کرمانشاه که با موضوع بررسی شیوه نامه پرداخت تسهیلات کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا برگزار شد، اظهار کرد: سهم در نظر گرفته شده برای کرمانشاه از این تسهیلات ۶۸۰ میلیارد تومان است که باید برای شیوه درست توزیع این تسهیلات کارگروهی با حضور دستگاه‌های مربوطه تشکیل شود و طی هفته آینده جمع‌بندی نهایی در زمینه اصلاحاتی که ممکن است برای این شیوه نامه نیاز داشته باشیم، پیشنهاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بر اساس آنچه مطرح شده پرداخت این تسهیلات به بانک‌ها از ۲۳ و یا ۲۴ خرداد آغاز خواهد شد و اگر بتوانیم روند اداری پرداخت تسهیلات را از اول تیرماه آغاز کنیم، باید کار پرداخت تسهیلات به همه واحد‌ها ظرف مدت دو ماه به پایان برسد.

استاندار کرمانشاه در نظر گرفتن این زمان دو ماهه را ضروری دانست و عنوان کرد: فقط در این صورت می‌توانیم اگر کسری داشتیم از اعتبارات استان‌هایی که نتوانستند تسهیلات جذب کنند استفاده کنیم و اگر بیش از این دو ماه تاخیر داشته باشیم این استان‌های دیگر هستند که از سهم ما استفاده خواهند کرد.

بازوند با بیان اینکه بر اساس شیوه نامه پرداخت تسهیلات در زمینه وثایق بانکی بخشی از کار به تشخیص بانک‌ها واگذار شده، از بانک‌ها خواست برای جلوگیری از فرصت سوزی حتما در این زمینه تسهیل‌گری کنند تا مبادا واحدی فرصت دریافت تسهیلات را از دست بدهد.

او همچنین خواستار مشخص شدن سهم هر شهرستان از این تسهیلات شد.

بازوند با اشاره به موانعی که برخی فرمانداران شهرستان‌های زلزله زده مطرح کردند که باعث شده استفاده از تسهیلات بانکی زلزله در گذشته مانع ثبت نام مجدد واحد‌ها در سامانه "کارا" برای دریافت تسهیلات کرونا شود، تاکید کرد: این موضوع که واحد‌های زلزله زده نتوانند به جهت آنکه در گذشته از تسهیلات زلزله استفاده کرده‌اند از تسهیلات حمایتی کرونا بهره‌مند شوند، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و این موضوع حتما باید پیگیری شود.

استاندار کرمانشاه نظارت دقیق بر شیوه پرداخت این تسهیلات برای جلوگیری از هدررفت آن را نیز ضروری دانست و عنوان کرد: دفتر جذب سرمایه‌گذاری استانداری باید متولی این موضوع شود تا روند پرداخت بر اساس شیوه نامه و بدون هیچگونه انحراف صورت گیرد.

بازوند یادآور شد: باید بدانیم که قرار نیست با این پول افراد را در واحد‌های تولیدی و صنعتی بیمه کنیم، بلکه پرداخت تسهیلات برای جبران خسارت اقتصادی ناشی از کرونا است و واحد‌هایی که نیرو‌های بیمه شده خود را با وجود همه مشکلات تعدیل نکرده‌اند باید در اولویت باشد.

او اظهار کرد: بر اساس شیوه نامه، برای واحد‌هایی که بیش از ۵۰ نفر نیروی کار دارند ۵۰ درصد از تسهیلات پرداختی صرف دستمزد و ۵۰ درصد صرف سایر هزینه‌ها و در واحد‌هایی که زیر ۵۰ نفر نیرو دارند ۷۰ درصد تسهیلات صرف دستمزد و ۳۰ درصد صرف سایر هزینه‌ها خواهد شد.

بازوند در ادامه از پایین بودن پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان نیز انتقاد کرد و گفت: برای افزایش پوشش بیمه برنامه ویژه‌ای داریم.

انتهای  پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه بیکاری ویروس کرونا پرداخت تسهیلات خسارت مالی پرداخت تسهیلات شیوه نامه واحد ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۳۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ کردلو گفت: سه هزار و ۶۹۰ نفر از متقاضیان تحت پوشش نهاد‌های بهزیستی و کمیته امداد استان در شهرستان زنجان سکونت دارند.

وی افزود: هم اکنون ۶۱۷ نفر از متقاضیان در مرحله تأیید نهایی هستند که از این تعداد ۴۹۹ نفر هم افتتاح حساب کرده اند.

رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان گفت: درخواست ۲ هزار و ۸۳۱ نفر از متقاضیان تحت پوشش نهاد‌های حمایتی طرح نهضت ملی مسکن به دلیل احراز نشدن شرایط آن ها رد شد.

کردلو ادامه داد: راه و شهرسازی استان برای خانه دار شدن افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی مدیریت و برنامه ریزی لازم را دارد و برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن بسیار جدی است.

وی با بیان اینکه استان زنجان برای چهار سال ساخت ۶۸ هزار واحد مسکونی را در دستور کار دارد، خاطر نشان کرد: برش استانی در نهضت ملی مسکن در بخش حمایتی ۲۷ هزار واحد، خود مالکی ۱۲ هزار واحد و در بافت فرسوده ۹ هزار واحد است.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • اجتماع حمایتی مردم کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد
  • اجتماع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • برگزاری تجمع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاهی از اجرای «طرح نور»
  • افزایش تسهیلات ازدواج در هرمزگان