Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده سابق ایران در اوپک روند صعودی قیمت نفت را ناشی از تصمیم اوپک دانست و گفت: با وجود روند صعودی قیمت نفت باید کاهش تولید تا پایان سال ۲۰۲۰ ادامه یابد. تاریخ انتشار: 13:36 - 18 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۶۹۵۶ محمدعلی خطیبی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به طرح کاهش تولید نفت اوپک اظهار کرد: علاوه بر میزان عرضه نفت در بازار عامل تقاضا نیز در قیمت انرژی تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده سابق ایران در اوپک تصریح کرد: بنابر اعلام سازمان اوپک پلاس میزان تعهد اعضا به کاهش تولیدنفت حدود ۸۰ درصد اجرایی شده است.   و‌ی ادامه داد: با وجود روند صعودی قیمت نفت باید کاهش تولید تا پایان سال ۲۰۲۰ ادامه یابد. بیشتر بخوانید: کاهش تولید نفت در اوپک پلاس ادامه دارد خطیبی عنوان کرد: عبور از پیک بیماری کرونا، آغاز فعالیت‌های تجاری و افزایش سفر‌ها میزان تقاضا برای انرژی در جهان را افزایش داده است، اما تا رسیدن به شرایط پیش از کرونا فاصله زیادی داریم.
به گفته وی؛ در صورتی که شرایط عادی شود، بازار نیاز به این حجم از کاهش تولید ندارد.
نماینده سابق ایران در اوپک با اشاره به بدعهدی برخی از تولیدکنندگان نفتی در اجرای توافق عنوان کرد: عراق، نیجریه و قزاقستان عملکرد مناسبی در کاهش تولید و پایبندی به توافق اوپک پلاس نداشته اند.
وی افزود: با توجه به خسارت وارده از جنگ داخلی در عراق، این کشور نیاز مبرمی به منابع مالی برای بازسازی خود دارد و این موضوع در کاهش پایبندی عراق به کاهش تولید تاثیرگذار بوده است.
خطیبی بیان کرد: قرار بود پس از ماه جولای میزان کاهش تولید به ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه برسد، اما در نشست شب گذشته اوپک پلاس کاهش ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت ادامه یافت.
وی افزود: در صورت مدیریت عرضه در بازار، سیر صعودی قیمت نفت تا پایان سال نیز ادامه خواهد یافت.
نماینده سابق ایران در اوپک تصریح کرد: موفقیت در مدیریت بازار نفتی مشروط به همکاری همه کشور‌های تولیدکننده نفتی است و در صورت عدم  اجرای تعهدات بازار نفتی با افزایش مازاد تولید مواجه خواهد شد.
وی افزود: اجرای ۵۰ درصدی توافق از سوی برخی کشور‌های تولیدکننده نفتی می‌تواند در بازار اختلالاتی ایجاد کند.

گفتنی است؛ ۲۳ تولیدکننده عضو و غیرعضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) در نشست روز گذشته با قول مساعد نیجریه، عراق، آنگولا و قزاقستان مبنی بر تعهد صددرصدی در ماه‌های آینده و جبران تعهد کاهش تولید در ماه‌های ژوئیه، اوت و سپتامبر کاهش تولید ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه‌ای را برای یک ماه تمدید کردند.
طی این توافق مکزیک، ایران، لیبی و ونزوئلا از کاهش تولید معاف هستند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت نماینده سابق ایران در اوپک روند صعودی قیمت نفت کاهش تولید اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۴۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین، بهای نفت برنت در معاملات روز جمعه، با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش کرد و به ۸۹.۵ دلار برای هر بشکه رسید. این رشد آرام، یکی از نتایج کاهش نسبی ریسک‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه است که به سرمایه‌گذاران مهلتی داده تا بیشتر به عوامل مثبت اقتصاد جهانی توجه کنند و البته در صورت شعله‌ور شدن دوباره تنش‌ها، آرامش بازار نفت نیز بر باد خواهد رفت.

در این میان، بازار انرژی با تهدید ناشی از تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه نیز روبروست. پاتریک پویانه، مدیرعامل «توتال انرژی» به‌عنوان یکی از ذینفعان پروژه «یامال ال‌ان‌جی» که اروپا به دنبال تحریم آن است، می‌گوید: اگر اتحادیه اروپا، پروژه «یامال ال‌ان‌جی» را تحریم کند، قیمت ال‌ان‌جی به‌سرعت بالا خواهد رفت و در سطح جهانی، به نفع ما خواهد بود. اگر تحریم‌هایی در کار باشند، مثبت است و منفی نیست زیرا درآمد توتال از این پروژه کاملاً محدود است.

در مقابل آرامش بازار نفت، بازار جهانی طلا با ناآرامی روبرو شده و قیمت‌ها در این بازار پایین آمده است. قیمت هر اونس طلای جهانی به ۲۳۳۱ دلار رسیده که تقریباً ۱۰۰ دلار نسبت به بالاترین رکورد تاریخ در ۱۲ آوریل پایین‌تر است. افول ۱۰۰ دلاری قیمت هر اونس طلای جهانی در بازار ناآرام فعلی، ناشی از کاهش نسبی تنش‌های ژئوپلیتیکی است و عمر آن محدود به زمانی است که تنش‌ها در سطح پایین باقی بماند.

کاهش شیب رشد اقتصاد آمریکا، خبر دیگری است که در اقتصاد جهانی دست‌به‌دست می‌شود. داده‌ها نشان می‌دهند که رشد تولید ناخالص داخلی ایالات‌متحده به‌عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد جهان در سه‌ماهه ۲۰۲۴ به ۱.۶ درصد کاهش یافته که بسیار کمتر از برآورد ۲.۴ درصدی است.

همچنین شاخص هزینه‌های مصرف شخصی، به‌عنوان متغیر تورم کلیدی برای فدرال رزرو، با سرعت سالانه ۳.۴ درصد برای سه‌ماهه ۲۰۲۴ افزایش یافته که بزرگ‌ترین افزایش آن در یک سال را رقم زده است.

در این‌سوی جهان، متحد آسیایی آمریکا یعنی ژاپن برخلاف ایالات‌متحده به دنبال بالا بردن نرخ تورم است و آمارها از کاهش ضریب موفقیت آن خبر می‌دهد. طبق اعلام اداره آمار ژاپن، شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برای توکیو بسیار کمتر از انتظار بوده و در ماه آوریل به میزان ۱.۸ درصد رشد کرده است. این رقم در مقایسه با داده‌های سالانه ماه قبل که ۲.۶ درصد محاسبه شده بود، کاهش یافته است.

تثبیت سیاست نرخ بهره بانک مرکزی ترکیه نیز از خبرهای مهم اقتصاد منطقه‌ای است. بانک مرکزی جمهوری ترکیه اعلام کرد که نرخ بهره را پس از افزایش در ماه گذشته بدون تغییر در ۵۰ درصد نگه می‌دارد و البته به‌شدت به ریسک‌های تورمی توجه می‌کند و تا زمانی که شاهد کاهش قابل‌توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه نباشد، موضع پولی فشرده خود را حفظ خواهد کرد.

سقوط سودآوری استخراج‌کنندگان بیت کوین، خبر دیگری است که اقتصاد جهانی به آن توجه نشان داده است. سودآوری استخراج بیت‌کوین پس از هاوینگ چهارم به پایین‌ترین میزان خود رسیده است. خبرها حاکی از این است که شاخص هش‌ریت که میانگین درآمد استخراج‌کنندگان به‌ازای هر تراهش را نشان می‌دهد و معیاری کلیدی برای سودآوری استخراج بیت‌کوین است، پس از چهارمین رویداد هاوینگ در هفته گذشته، سقوط بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده است.

در واقع استخراج‌کنندگان بیت‌کوین پس از چهارمین رویداد هاوینگ برای حفظ سودآوری خود با مشکل مواجه هستند زیرا قیمت هش بیت‌کوین به پایین‌ترین حد خود رسیده است. قیمت هش در جمعه گذشته به ۵۷.۰۹ دلار کاهش یافت.

کد خبر 847593 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها نفت قیمت طلا و فلزات گرانبها - جهان قیمت نفت و گاز

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد