Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دو شرکت بزرگ خودروساز داخلی پس از اتمام مرحله اول فروش فوق العاده محصولات خود و قرعه کشی آن‌ها، اقدام به پیش فروش تعدادی از محصولات با موعد تحویل یکساله کرده‌اند. ثبت نام خودرو‌ها در این طرح از روز گذشته (یکشنبه ۱۸ خردادماه) آغاز شده و تا ساعت ۲۴ روز سه شنبه (۲۰ خردادماه) ادامه خواهد داشت.

همچنین در این طرح فروش خودروسازان، محدودیت‌هایی پیشین همچون هر کدملی یک خودرو، حداقل سن ۱۸ سال، عدم امکان صلح و ممنوعیت فروش وکالتی، دارا بودن گواهی نامه رانندگی و نداشتن سابقه خرید و ثبت نام خودرو از هردو خودروساز برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ضمن اینکه قیمت خودرو‌ها قطعی نیست و پس از پایان مدت زمان ثبت نام در میان متقاضیان، قرعه کشی صورت گرفته و افراد منتخب پس از اعلام اسامی ظرف مدت ۴۸ ساعت پس از انجام فرآیند قرعه کشی، موظف به واریز مبالغ علی الحساب خودروی ثبت نامی خود هستند. تا پیش از فرآیند قرعه کشی و اعلام اسامی برنده شده، هیچ مبلغی از مشتریان درخواست نمی‌شود.

گروه خودروسازی سایپا پیش‌فروش ۹ محصول که سه خودرو جدید نیز در میان آن‌ها وجود دارد از ساعت ۱۴ روز گذشته، پس از مراسم قرعه کشی محصولات فروش فوق العاده آغاز کرد. علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت شبانه‌روزی با ورود به سایت فروش اینترنتی محصولات سایپا به‌نشانی https://saipa.iranecar.com نسبت به ثبت‌نام و انتخاب نوع خودرو اقدام کنند.

خودرو‌های ارائه شده در این طرح با قید مبالغ در نظر گرفته شده برای پیش پرداخت و موعد تحویل آن‌ها در جدول زیر آمده است:



همچنین گروه صنعتی ایران خودرو از ساعت ۸ صبح روز گذشته پیش فروش ۴۵ دستگاه در قالب ۱۲ مدل از محصولات خود با موعد تحویل حداکثر ۱۲ ماهه را آغاز کرد. ثبت نام از طریق سایت رسمی این شرکت به آدرس http://esale.ikco.ir و به صورت ۲۴ ساعته خواهد بود.

در جدول زیر مبلغ علی الحساب پیش پرداخت و حدود زمانی موعد تحویل خودرو‌های ارائه شده در طرح پیش فروش یکساله به تفکیک نوع خودرو ذکر شده است:  




منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایران خودرو سایپا پیش فروش خودرو پارسی خبر پیش فروش خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۳۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • فروش ۲.۹ تن طلا در ۲۱ حراج در ایران
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود