Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان انتقال خون استان همدان گفت:  تاکنون  پلاسما درمانی بر روی ۴ بیمار در همدان انجام شده که نتایج آن مثبت و موفقیت آمیز بوده است. ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

دکتر افشین محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: با توجه به اینکه هنوز دارو و واکسن موثری برای مقابله با ویروس کرونا ساخته نشده، بهترین و نتیجه بخش ترین نوع درمان کرونا  در کشور ما پلاسما درمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از ماه گذشته تهیه پلاسما از بهبودیافته‌گان کرونا را در همدان آغاز کردیم، ابراز کرد: حداقل روزانه یک اهدا کننده پلاسما را پذیرش می‌کنیم.

مدیرکل سازمان انتقال خون استان همدان با بیان اینکه تاکنون 26 واحد پلاسمای خون توسط بیماران بهبودیافته اهدا شده است، گفت: حتما باید یک ماه از زمان بهبودی کامل بیماران  مبتلا گذشته باشد.

محمدی با اشاره به اینکه در روزهای گذشته مجوز استفاده از پلاسما در درمان بیماران کرونایی همدان صادر شد، تصریح کرد: پلاسما درمانی در  شرایطی اثربخش است که بیمار به مرحله شدید و حاد بیماری نرسیده باشد.

پاکستان از موفقیت در مداوای ویروس کرونا با پلاسما درمانی خبر داد"پلاسما درمانی" راهکاری برای بهبود بیماران کرونایی در قم به روایت تصویرآخرین اخبار کرونا در چهارمحال و بختیاری | از کاهش تعداد بیماران بستری تا پلاسما درمانی بر روی مبتلایان

وی با تاکید بر اینکه بهترین زمان انجام پلاسما درمانی در 24 ساعت اول تشخیص و بستری بیمار در بیمارستان است، ابراز کرد: این نوع درمان برای بیمارانی است که نیاز به بستری دارند.

مدیرکل سازمان انتقال خون استان همدان با بیان اینکه از همه بهبودیافتگان بیماری کرونا دعوت می‌کنم به شکرانه سلامتیشان در امر اهدای پلاسما شرکت کنند، اظهار داشت: در موقع پذیرش اهداکنندگان تمامی آزمایشات لازم از آن ها گرفته می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه محدودیت خاصی در نگهداری پلاسمای خون وجود ندارد، گفت: هر فرد بهبودیافته می‌تواند حداقل ماهی یک بار پلاسمای خونش را برای درمان بیماران کرونایی اهدا کند.

وی با بیان اینکه برخی به اشتباه تصور می‌کنند اهدای پلاسما سبب کمخونی و ضعف بدنی در آن‌ها میشود، اعلام کرد: اهدای پلاسما به هیچ عنوان سبب بروز کمخونی نخواهد شد.

انتهای پیام/743/ی

R41405/P/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پلاسما درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۵۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم