Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور سابق آمریکا و همسرش میشل اوباما در پیامی ویدئویی زمان کنونی در آمریکا را «زنگ بیداری» خوانده و از معترضان خواستند به مسیر خود ادامه دهند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، باراک اوباما رئیس‌جمهور سابق آمریکا و همسرش میشل اوباما در پیامی ویدئویی زمان کنونی در آمریکا را «زنگ بیداری» خوانده و از معترضان خواستند به مسیر خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشروح اظهارات باراک و میشل اوباما بدین شرح است:

چند هفته گذشته به ما نشان داده است که چالش‌های پیش روی ما فراتر از یک ویروس (کرونا) است، به ما نشان داده که شرایط حتی قبل از کرونا هم خوب نبود و همه چیز به خوبی کار نمی‌کرد.

بیماری همه‌گیر (کرونا) به انحاء مختلف باعث جلب توجه ما به مشکلاتی شد که مدت‌هاست وجود دارند، خواه نابرابری روزافزون اقتصادی و نبود مایحتاج اساسی برای میلیون‌ها نفر، خواه تداوم رشد تعصب و جنسیت‌گرایی یا شکاف‌ها و عملکرد‌های اشتباه موجود در نظام سیاسی ما. به طور مشابه، اعتراضات در واکنش به کشته شدن جورج فلوید صرفاً واکنشی به این تراژدی‌ها هستند.

اوباما گفت: اگرچه به خودی خود قلب انسان را به درد می‌آورند. این نشان دهنده دهه‌ها درد و ناامیدی به خاطر برخورد نابرابر و ناکامی در اصلاح اقدامات پلیس و به طور کلی نظام عدالت کیفری است. شوک‌هایی که در حال حاضر به این نظام شاهد هستیم به ما یادآوری می‌کند که نمی‌توانیم مسائل را بدیهی فرض کنیم.

برای بهتر کردن اوضاع باید کار کرد. این‌ها به ما یادآوری می‌کنند که بهروزی فردی به بهروزی اجتماعی وابسته است که در آن زندگی می‌کنیم. صرف‌نظر از اینکه چقدر پول در می‌آوریم، اگر افراد اطراف گرسنه و بیمار باشند، این مسئله به شما یادآوری می‌کند یک کشور یا یک دموکراسی تنها زمانی کارکرد دارد که ما نه تنها در مورد خود بلکه در مورد دیگران هم فکر کنیم. اگرچه شرایط کنونی ترسناک و متزلزل است، اما نوعی زنگ بیداری است. فرصت‌های باورنکردنی برای نسل شما وجود دارد.

در ادامه میشل اوباما، همسر باراک اوباما گفت: بنابراین، مسئله این است که چگونه ما باید پاسخ دهیم. من هیچ پاسخ آسانی برای شما ندارم، اما درس‌هایی در مورد شیوه حرکت به سمت جلو در این شرایط متزلزل برای شما دارم. درس اول به این شرح است: زندگی همیشه مبهم است.

این درسی است که بیشتر ما طی سال‌ها و سال‌ها و حتی دهه‌ها فرصت یاد گرفتنش را به دست می‌آوریم، اما این همان درسی است که شما الآن در حال یاد گرفتن هستید.

برهه کنونی برهه‌ای است که انگار همه چیز وارونه است. شاید شما آرزو کنید که همه چیز مانند گذشته شود. من این شرایط را بار‌ها در زندگی‌ام تجربه کرده‌ام. زمانی که پدر و بهترین دوستم را به فاصله یک سال از هم از دست دادم این شرایط را عمیقاً احساس کردم. من در اواخر دهه بیست زندگی‌ام بودم.

احساس می‌کردم کل دنیا روی سرم آوار شده است. من حاضر بودم هر کاری انجام دهم تا آن‌ها را زنده کنم، اما آن تجربه به من نوعی شفافیت هدیه کرد. با هر چیزی که در پیرامون من بود می‌بایست یک مسیر جدید می‌ساختم، مسیری که خوشبختانه بر معنا و خدمت متمرکز بود.

امیدوارم اتفاقی که اکنون برای شما رخ داده زنگ بیداری شما باشد و باعث شود نه تنها در مورد مسیر حرفه‌ای که می‌خواهید برای خود بسازید فکر کنید بلکه در مورد این مسئله تعمق کنید که چه گونه فردی می‌خواهید باشید. شما این فرصت را دارید که این درس ارزشمند را بسیار سریع‌تر از نسل‌های قبل از خود یاد بگیرید.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: باراک اوباما میشل اوباما زنگ بیداری میشل اوباما زنگ بیداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • استفانو پیولی: برای کسب این نتیجه فداکاری کردیم؛ سعی می کنیم رده دوم را حفظ کنیم
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟