Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوشین شمس‌الهی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره لزوم اجرای تاریخ شفاهی بر روی وقایع و پدیده‌ها اظهار کرد: تاریخ شفاهی یکی از شیوه‌های پژوهش در تاریخ معاصر است که از تکنیک مصاحبه و گردآوری اطلاعات و شواهد برای مستندسازی رویدادها و اتفاقات به‌کار می‌رود. در این روش افراد که در معرض رویدادها و اتفاقات قرار گرفته‌اند مصاحبه می‌شوند و محتوای مصاحبه مستندسازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محصولی که از تاریخ شفاهی حاصل می‌شود یک برونداد جمعی است که تفاوت‌های بسیاری با خاطره‌نگاری دارد. تاریخ شفاهی بامحوریت سوالات مصاحبه‌گر شکل می‌گیرد که دارای یک هدف و مقصد مشخص از قبل پیش‌بینی شده است که در نهایت کتاب و سندی برای آینده خواهد بود که مورد استفاده سیاست‌گذاران و دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد.

مسئول طرح تاریخ شفاهی هنرهای سنتی ایران و وب‌یاد کرونا بیان کرد: اتفاقات و تهدیدات بسیاری در طول تاریخ تجربه شده که طاعون یکی از آنهاست. بیماری‌های همه‌گیر بسیاری نیز در طول اعصار اتفاق افتاده که ندانسته‌های بشر در مورد آنها بسیار زیاد است درصورتی که هیچ سندی از تجربیات و نحوه بروز اتفاقات در آن دوران در دسترس نیست.

شمس‌الهی روش‌های درمان و نحوه مقابله بشر در برابر بیماری‌ها را برای آیندگان ضروری دانست و گفت: آیندگان باید بدانند روزگاری بشر با قرنطینه و پدیده‌ای مانند فاصله اجتماعی مواجه شده و نسبت به رفتار گذشتگان تصمیم‌های عبرت‌آموزی بگیرند. شیوع کرونا یک اتفاق جهانی و پاندمیک است ولی اتفاقات و تجربیاتی که در حوزه‌های مختلف آموزشی، سبک زندگی و غیره صورت گرفته باید ثبت و در آینده مورد بررسی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: وب‌یاد کرونا مجوعه خاطرات و مواجهه‌های هنرمندان و اساتید هنر در برابر وبروس کرونا است که این بیماری را از منظر اهالی هنر نمایان می‌کند. رویکردهای فردی و جمعی در مقوله تاریخ شفاهی حاکی از تاثیرات بیماری کرونا در زندگی و روابط اجتماعی افراد است. وب‌یاد تلاش می‌کند عصاره ذهنی و آثار خلق شده هنرمندان را در روزهای قرنطینه و کرونا به‌تصویر بکشد.

مسئول طرح تاریخ شفاهی هنرهای سنتی ایران و وب‌یاد کرونا خاطرنشان کرد: هر پدیده‌ای که ارزش ثبت شدن را داشته باشد باید با دیدگاه تاریخ شفاهی به سراغ آنها رفت. موضوع شیوع کرونا و اتفاقات حاشیه‌ای و تاثیرات آن در زندگی مردم به اندازه‌ای مهم تلقی می‌شود که به دنبال ثبت آن رفت. تاریخ شفاهی کمک می‌کند نقاط ضعفی که امروز در مدیریت بحران یا روند مقابله دیده می‌شود در آینده تقویت و جبران شود.

شمس‌الهی با اشاره به روند موفقیت‌آمیز گروه مستندنگاری دانشگاه استاد فرشچیان پیرامون وقایع کرونا عنوان کرد: گردآوری و ثبت مستندات وقایع هر دو موضوعات جداگانه‌ای است که در روند انجام تاریخ شفاهی باید صورت بگیرد. اکنون مرحله گردآوری اطلاعات و مصاحبه با پیشرفت مطلوبی درحال پیشروی است که در نهایت به کتابی برای استفاده آیندگان تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

358 / 167 وب یاد کرونا تاریخ شفاهی کرونا دانشگاه فرشچیان دانشگاه آزاد علیه کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وب یاد کرونا تاریخ شفاهی کرونا دانشگاه فرشچیان وب یاد کرونا تاریخ شفاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۰۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقیه حسن‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، کتابی با عنوان «روش تحقیق در مدیریت» را تألیف کرد.

علی‌ خانی، معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  درباره این کتاب اظهار کرد: کتاب روش تحقیق در مدیریت گام کوچکی بوده که در راستای پژوهش و تحقیق برداشته و حاصل برخورداری از منابع، آثار و تجارب ارزشمند دیگران و چندساله نگارنده در زمینه تحقیقات، آموزش روش تحقیق و مسئولیت‌های پژوهشی دانشگاه است.

وی ادامه داد: کتاب روش تحقیق در مدیریت، مشتمل بر هشت فصل، با تیراژ ۵۰۰ نسخه با موضوعات مختلف در ۱۴۰ صفحه، توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه امروزه لازمه بهره‌گیری و استفاده از نتایج و یافته‌های تحقیقات در جوامع بشری بر کسی پوشیده نیست، عنوان کرد: تحقیقات جنبه‌های متعددی از زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و انجام پروژه‌های تحقیقاتی می‌تواند بسیاری از مشکلات و مسائل بشری را مرتفع سازد.

خانی بیان کرد: به دنبال تحولات علمی که در کشور و جامعه به‌ویژه در سال‌های اخیر به وجود آمده آثار زیادی در قالب تألیف و ترجمه به چاپ رسید که هر یک به سهم خود توانسته دانش و معرفت افراد علاقه‌مند، به‌ویژه تحصیل‌کرده‌ها و دانشگاهیان را در زمینه روش‌های تحقیق علمی افزایش دهد.

وی با تأکید بر اینکه در آینده نیز شاهد غنی‌تر شدن ادبیات روش تحقیق علمی در کشور خواهیم بود، گفت: تحول و خیز علمی بدون آشنایی با روش‌ها و آداب تحقیق علمی و بدون برخورداری از ابزار مورد نیاز و کارآمد مقدور نیست.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تحقیق، پژوهش و روش بهینه مطالعه کتاب و منابع تحقیق را ازجمله راهکار‌های موفقیت در هر تحقیق و پژوهشی برشمرد و مطرح کرد: از آنجایی که مطالعه منظم و روش‌مند در هر پژوهش، نظری و میدانی، لازمه هر پژوهش پویاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا + فیلم
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • پشیمانم!
  • میدان شهرت در ایران
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد