Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتمع خدمات فناوری و نوآوری استان اردبیل در سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به این استان افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در جمع خبرنگاران و فعالان فناور اردبیل ضمن ابراز رضایت از روند کلی توسعه زیست بوم مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان در استان اردبیل، گفت: سفر‌های دیگری نیز به استان اردبیل داشتم و اقدامات فناورانه انجام شده در این استان باعث خوشحالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این موضوع و حمایت‌های انجام شده توسط استاندار و دیگر مسئولان استان از مجموعه فعالیت‌های فناورانه در این خطه از کشور، وظیفه معاونت علمی و فناوری را سنگین‌تر می‌کند.

ستاری ادامه داد: در هر سفر به استان اردبیل رشد گام به گام شرکت‌های دانش بنیان، فناور و کلیه مراکز نوآور استان محسوس و قابل رصد است، هر چند این میزان رشد با پتانسیل‌ها و توانایی‌های این استان فاصله دارد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به افتتاح چند طرح و مرکز نوآوری در این سفر یک روزه از جمله مرکز رشد مشترک پارک و دانشگاه و مرکز نوآوری انیمیشن و بازی‌های رایانه‌ای، افزود: محور اصلی حمایت‌های معاونت علمی و فناوری، جوانانی صاحب ایده و خلاق هستند، این نیروی انسانی فناوری و نوآوری را در استان و سطح کشور توسعه می‌دهند. همچنین همه مراکز رشد، نوآوری و شتابدهنده‌ها نیز باید بر اساس این راهبرد، فعالیت خود را تنظیم کنند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری درباره وضعیت شرکت‌های دانش بنیان استان، افزود: تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان با انتظارت ما فاصله دارد، این استان ظرفیت بالایی در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری دارد و روندی رو به رشد را در این زمینه شاهد هستیم.

ستاری همچنین به موضوع منابع طبیعی قابل توجه استان اشاره کرد و گفت: تلفیق داشته‌های طبیعی با منابع انسانی کار آمد رمز موفقیت این استان و هر نقطه دیگر از ایران است. خام فروشی نمی‌تواند ارزش افزوده پایدار به همراه داشته باشد.

رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان همچنین بیان کرد: افتتاح مراکز رشد و نوآوری در این سفر گامی علمی برای رهایی از اقتصاد نفتی و خام فروشی است. با این اتفاق اقتصاد دانش بنیان رونق می‌یابد و مردم استان نیز از دستاورد‌های این اقتصاد بهره مند می‌شوند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ادامه سفر به استان اردبیل از شرکت شیمی پژوهان ناصر خسرو بازدید کرد.

این شرکت دانش بنیان تولید کننده کربن اکتیو است و توانسته بسیاری از نیاز‌های واحد‌های صنعتی به انواع کاتالیست‌ها را تامین کند. این شرکت دانش بنیان در حال حاضر توانسته است با برخی از تولید کنندگان خارجی از جلمه رقبای آلمانی به رقابت بپردازد. در حال حاضر تولید این شرکت ۳۰۰۰ تن در سال است.

همچنین عملیات فاز اجرایی شرکت تولیدی اشجع باطری، دیگر پروژه‌ای بود که توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهوری آغاز شد. این طرح با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیارد ریالی ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۱۵۰ نفر را دارا است. توسعه واحد‌های تولیدی دانش بنیان در مراکز استان‌ها یکی از راهبرد‌های معاونت علمی در حوزه فناوری است تا علاوه بر توسعه تولید محصولات دانش بنیان و فناور، بتواند تقویت اشتغال محلی را نیز تسریع کند.

در ادامه این سفر مرکز طراحی‌های صنعتی نوآورانه، مرکز رشد مشترک پارک و دانشگاه، مرکز نوآوری انیمیشن و بازی‌های رایانه‌ای و آزمایشگاه صنایع غذایی و بیوتکنولوژی توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری افتتاح می‌شوند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه سفر به استان اردبیل از چند مرکز فناوری و شرکت دانش بنیان از جمله شرکت شیمی پژوهان نیز بازدید کرد.

همچنین مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مشترک با پارک علم و فناوری استان اردبیل تاسیس شده است که با حضور ستاری آغاز به کار خواهد کرد. این مرکز در فضای در حدود ۲۸۰۰ متر تاسیس شده است و در حال حاضر میزبان ۴۵ واحد فناور است. علاوه بر این، دانشگاه، صنایع نوآوری در حوزه انرژی، و فناوری‌های نرم را در خود جای داده است. رشد این گونه مراکز می‌تواند رشد همه جانبه زیست بوم مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان را در پی داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سورنا ستاری دانشگاه محقق اردبیلی معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اقتصاد دانش بنیان استان اردبیل فناوری و نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی