Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد دهقان در جلسه هماهنگی ساخت هلی پد بیمارستان شهید بهشتی تفت با اشاره به ضرورت احداث یک جایگاه فرود استاندارد در این بیمارستان اظهار داشت: لازم است مباحث فنی در ساخت این جایگاه و ضرورت‌های موجود با کار کارشناسی ویژه مدنظر قرار گیرد.

وی عنوان کرد: بیمارستان شهید بهشتی تفت به دلیل مسافت نزدیک با مرکز استان، به عنوان توان ظرفیتی حوزه درمان شناخته شده و این بیمارستان، مرکز دولتی ارجاع بیماران مسمومیت در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقان تاکید کرد: این ویژگی، احداث جایگاه ویژه و استاندارد برای بیمارستان این شهرستان را ضروری کرده است.

به گزارش مهر، جلسه هماهنگی ساخت هلی پد بیمارستان شهید بهشتی شهرستان تفت، با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفت، مدیر بیمارستان، مهندسین دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی یزد، مسئول اورژانس هوایی یزد و مسئول واحد EOC برگزار شد.

در این جلسه مباحث فنی ساخت پد استاندارد و ضرورت‌های موجود مورد بحث و تبادل نظر کارشناسی قرار گرفت.

بازدید تخصصی از محل احداث پد انجام و برنامه ریزی های انجام شده به صورت میدانی مورد توافق قرار گرفت.

کد خبر 4946930

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد اورژانس هوایی احمد دهقان ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا قزوین ایلام گرگان سالروز ارتحال امام خمینی بیرجند آتش سوزی آتش سوزی جنگل ها امام خمینی ره یاسوج بیمارستان شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۲۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • موفقیت آمیزبودن عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • رکورددار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • رکوردار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • علت عدم ساخت بیمارستان در سلطان آباد شهرستان خوشاب
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد