Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، استفاده از توانمندی متخصصان ایرانی خارج از کشور یکی از اولویت‌هایی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال تحقق آن است. برنامه جدید همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور در سال ۹۴ هم با همین هدف در معاونت طراحی شد. هر سال ۵ پایگاه برتر همکار در این برنامه براساس شاخص‌های مختلف ارزیابی و معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلتفرم همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور (connect) در سال ۹۴ با تمرکز بر ایجاد ارتباط و همکاری میان متخصصان ایرانی خارج از کشور و پایگاه‌های تخصصی داخل طراحی شده است. این طرح با هدف ایجاد رقابت موثر و همچنین هدایت درخواست‌ها به سمت پایگاه‌ها با عملکرد مطلوب‌تر اجرایی شده است.

در مدل ارزیابی پایگاه های تخصصی همکار، تلاش شده است از طریق استخراج دقیق شاخص‌ها و داده‌های مورد نیاز و با توجه به جزئیات، ضمن برطرف کردن نواقص موجود دوره‌های گذشته فرآیندی طراحی شود که نتایج حاصل از آن با دقت بالایی مورد استناد قرار گیرد به گونه‌ای که بتوان نقشه راه تعامل با پایگاه‌های تخصصی همکار در آینده را بر اساس آن طراحی کرد.

«جمع‌آوری ساختارمند بازخورد متقاضیانی که در قالب این برنامه با پایگاه‌ها همکاری داشته‌اند» یکی از مواردی است که در برنامه جدید طراحی شده مدنظر قرار گرفته است. در این مورد سهم قابل توجهی از امتیاز پایگاه‌ها به این نظرات تعلق گرفته است. بازخوردها می‌تواند حس وفاداری متخصصان ایرانی خارج از کشور به این برنامه را افزایش دهد.

«تعریف شاخص‌های کارآمد و دقیق برای حسن عملکرد پایگاه‌ها» شاخص دیگری است که در بررسی عملکرد پایگاه‌ها به آن توجه شده است. این کار به افزایش رقابت میان پایگاه‌ها و بهبود سطح کیفی برنامه منجر خواهد شد.

«پرهیز از جانب‌داری در ارزیابی پایگاه‌ها» که به افزایش اعتماد به این نظام رتبه‌بندی می‌انجامد و «ایجاد بستری برای تجمیع سالانه آمار همکاری‌های انجام گرفته در قالب این برنامه» از دیگر شاخص‌هایی است که در بررسی نحوه عملکرد پایگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفته است.

کسب رتبه اول پایگاه تخصصی همکار توسط دانشگاه صنعتی شریف

بر اساس شاخص‌های مورد نظر دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و پژوهشگاه دانش‌های بنیادی به ترتیب رتبه های اول تا پنجم را به خود اختصاص دادند.

بهترین عملکرد در بین پارک‌های فناوری به پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تعلق گرفته است و بهترین عملکرد در ستادهای فناوری هم به ستاد نانوفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رسید.

برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (international.bmn.ir) در قالب برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت شامل برگزاری سخنرانی و کارگاه تخصصی، پسادکتری، استاد مدعو، فرصت مطالعاتی، جذب به‌عنوان هیات علمی، اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان و تاسیس شرکت نوپا و پروژه جایگزین سربازی اجرایی می‌شود.

همچنین استفاده از ظرفیت متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارجی از کشور برای رفع نیازهای شرکت‌های منتخب صادراتی و همچنین برون سپاری پروژه های خارجی به توسعه دهندگان داخلی و استفاده از ظرفیت صاحبان ایرانی شرکتهایHigh-tech در خارج از کشور به عنوان شریک تجاری شرکت‌ها داخلی در بازارهای هدف از دیگر برنامه‌های اجرایی این طرح است.

از دیگر محورهای اجرای این طرح می توان به ایجاد دیتا بانک تخصصی از متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور و شبکه سازی دانش‌آموختگان و کارآفرینان برجسته ایرانی بازگشته به کشور با هدف مشورت و همفکری درخصوص پیش برد طرح ها و برنامه های مرکز، تقویت رصدخانه مهاجرت ایران با هدف ارائه تحلیل های واقعی و برنامه ها و پیشنهادهای سیاستی متکی بر شواهد به سیاستگذران و محققان حوزه مهاجرت ایران اشاره کرد.

کد خبر 4948537 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانشگاه شریف نخبگان ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان نوآوری فناوری نانو فناوری فضایی تحقیقات علمی تولید توییتر ماهواره ایالات متحده آمریکا اینترنت گوگل صندوق نوآوری و شکوفایی متخصصان ایرانی خارج از کشور همکاری با متخصصان برنامه ها پایگاه ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

معاون اول رییس جمهور همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

وی با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه، عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

دکتر مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس به عنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملاً در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ، تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.سلمان الغریری وزیر تجارت عراق با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران به عنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: به عنوان وزیر تجارت عراق و رییس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

کد خبر 6098217 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • اعزام سفیران کریمه به خارج و داخل کشور با ۱۳۰ برنامه
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید جمعیت هلال احمر به استان‌های کشور
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • معرفی افراد برتر مسابقات آزاد دارت کارگران کشور