Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد از اجرای برنامه های آموزشی، فرهنگی و پاکسازی، ویژه گرامیداشت هفته محیط زیست و دیدار مسئولین و مدیران شهرستان بخصوص فرماندار ملارد، رئیس جمعیت هلال احمر و کارکنان آن ارگان از اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی محیط زیست استان تهران شیدا اکار با اعلام این خبر گفت : از جمله برنامه هایی که به مناسبت هفته محیط زیست در شهرستان ملارد برگزار شد اجرای چندین برنامه پاکسازی نخاله های ساختمانی و عمرانی در سطح روستاهای شهرستان بود که طی هماهنگی با دستگاه های مختلف انجام پذیرفت و در آن بیش از 200 تن پسماند عمرانی و نخاله از سطح روستاها جع آوری و پاکسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین اظهار داشت: خوشبختانه طرح پاکسازی روستاهای شهرستان ملارد با همکاری ارگان های مرتبط از جمله دهیاری ها مورد استقبال مردم و دوستداران محیط زیست قرار گرفته و اجرای آن در تمام روستاها جزء اهداف اصلی و برنامه های پیش روی این اداره است .
اکار در ادامه افزود: باعنایت به اینکه دانش آموزان به عنوان نسل آینده ساز کشور باید نقطه ثقل هدفگذاری دربرنامه های زیست محیطی باشند، درهمین راستا باتوجه به محدودیت های ناشی از بحران بیماری کرونا ،این اداره باهدف افزایش آگاهی وترویج فرهنگ حفظ محیط زیست اقدام به برگزاری دوره آموزش مجازی با مضمون "بازیافت پسماند درمنازل برای حفظ محیط زیست" ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی کرد که دراین دوره آموزشی، موضوعاتی درخصوص پسماند و انواع آن، بازیافت پسماند و راهکارهای بازیافت پسماند و ... به صورت ساده و عملی ارائه شد .
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد با اشاره به پایش ویژه واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی و همچنین پایش مرکز نگهدای حیات وحش صفادشت درهفته محیط زیست، عنوان کرد: بازدید از مراکز معاینه فنی شهرستان، پاکسازی شهرک صنعتی صفادشت، آموزش چهره به چهره مدیریت پسماند برای عموم مردم درکنار توزیع ظروف یکبار مصرف گیاهی و تجدید پذیرباهدف ترویج فرهنگ کاهش مصرف ظروف پلاستیکی ورسیدگی به شکوائیه های مردمی نیز ازجمله اقدامات انجام شده در این هفته بود .
وی در پایان از اعلام جرم برعلیه متصدیان تولید زغال به صورت غیر مجاز دراین شهرستان خبر داد وگفت: پرونده این متخلفین برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال شده که نتیجه پس از صدورآراء مربوطه اعلام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرستان ملارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های اصلی استان دفع پسماند است، گفت: در این استان عرصه مناسبی برای دفع پسماند وجود ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سعید یوسف‌پور امروز در نشست مدیران کل منطقه 5 سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور و رؤسای مناطق 5گانه اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری تقریبا یک درصد مساحت کشور را دارد، این استان دارای 12 شهرستان، 42 شهر و بیش از 1500 روستا است و سرچشمه سه رود کارون، زاینده‌رود و بخشی از رودخانه دز، این استان است.

وی گفت: در این استان عرصه‌های طبیعی داریم که یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش، 8 تالاب و مناطق حفاظت شده در آن قرار دارد که تالاب چغاخور در سایت کنوانسیون رامسر ثبت شد، امسال نیز در صدد هستیم تالاب گندمان را در این کنوانسیون ثبت کنیم. سابقه حفاظت در چهارمحال و بختیاری به سال 46تا 49 می‌رسد و از سال 1350 حفاظت از محیط زیست به صورت رسمی در استان شکل گرفته و در حال حاضر همه شهرستان‌ها به جز یک شهرستان، واحد اداری مستقر است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بیش از 30 آبشار دایمی و فصلی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست قرار دارند. همچنین حدود 2000گونه از گیاهان تاکنون شناسایی شده که 80گونه بومی استان است.

وی با اشاره به اینکه  4 منطقه فسیلی باارزش در استان وجود دارد، مطرح کرد: همچنین 6 منطقه سبزکوه، زردکوه، سفیددانه، بازفت، گندمان و چغاخور برای ارتقا سطح معرفی شدند که امیدواریم در سال جاری انجام شود. مناطق حفاظت شده سبز کوه و تنگ صیاد به عنوان ذخیره‌گاه زیستگاه هستند و گونه‌های جانوری نظیر خرس قهوه‌ای، کل، بز، میش، غاز پیشانی سفید و... در استان وجود دارد. حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری 185 پرسنل و 24 پاسگاه محیط‌بانی دارد که به علت کمبود نیرو در برخی از پاسگاه‌ها نیرو مستقر نیست.

یوسف‌پور تشریح کرد: تلاش ما بر این است که هر سال با محوریت یک حوزه مسایل را پیگیری کنیم. سال 1401و 1402 تمرکز ما بر حوزه محیط طبیعی بود و تقریبا توانستیم به اهداف خود برسیم در سال1403 تمرکز بر حوزه پسماند است .چهارمحال و بختیاری و استان‌های حوزه منطقه 5توپوگرافی خاص دارند و عرصه مناسب برای دفع پسماند وجود ندارد، یکی از چالش‌های اصلی حوزه منطقه 5 بحث پسماند است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حقوق پرسنل محیط‌زیست متناسب با تورم نیست، خاطرنشان کرد: انتظار داریم از نظر بودجه منطقه 5ویژه‌تر دیده شود، زیرا 40درصد آب شیرین در زاگرس تأمین می‌شود و در مناطق زاگرس‌‍نشین چرای مفرط دام منابع جنگلی و مرتعی را از بین می‌برد و فرسایش خاک وجود دارد.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • دستگیری شکارچی غیرمجاز قبل از شکار در فیروزکوه
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود