Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-29@05:01:07 GMT

وکیل ویلموتس نمی تواند مثل تلویزیون از او دفاع کند!

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۲۱۱۳

وکیل ویلموتس نمی تواند مثل تلویزیون از او دفاع کند!

پرونده پر و سر و صدای ویلموتس هم چنان در محافل فوتبالی مورد بحث و نقد است. خیلی ها دوست دارند بدانند این پرونده چه سر انجامی خواهد داشت و در حالی که فیفا هنوز رایی در این باره صادر نکرده می گویند ویلموتس برنده خواهد شد. 

به گزارش "ورزش سه"، جالب اینکه در این پرونده رسانه ها بیشتر از فدراسیون فوتبال انتقاد می کنند تا مارک ویلموتس که یک تیم خوب را به تیم بازنده در برابر عراق و بحرین تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید به این دلیل که مارک ویلموتس در تهران نیست و نمی تواند شنونده این حرف ها باشد. حالا اسلامیان از اعضای هیات رییسه در و دل های فدراسیون فوتبال را مطرح می کند و البته به نکات جالبی هم اشاره می کند. 

 

او که در این باره با خبرگزاری فارس صحبت می کرد، گفت: به نظر می‌رسد این روزها اگر قرار باشد بدانیم عدالت چیست باید گفت که برنامه‌های صدا و سیما را ببینند. آنطور که در صدا و سیمای ملی در مورد پرونده ویلموتس صحبت می‌شود و یک گروهی از آن دفاع می‌کنند خود وکیل ویلموتس نمی‌تواند به این راحتی و به این خوبی از موکلش دفاع کند و اینطور حرف بزند. خدمت بزرگی صدا و سیما به ویلموتس کرد. در هر صورت مهم نیست. این روزها هر کسی می‌خواهد با فوتبال خودش را مطرح کند. تا قبل از این مسابقات برگزار می‌شد و به تیم‌ها و داوران گیر می‌دادند و الان همه چیز حاشیه شده است و کاری هم نمی‌شود کرد. بهر صورت این که ویلموتس مربی خوبی است شکی نیست، از لحاظ رزومه کارنامه خوبی داشت. اینکه نماینده مجلس به صراحت می‌گوید حکم این پرونده علیه ایران است حرف درستی نیست در حالی که همه ما باید در یک جبهه باشیم اما اکنون طوری برنامه می‌سازند که فدراسیون ایران محروم شود. من یک سؤالی می‌پرسم چرا ویلموتس در صحبت‌هایش گفت سرم کلاه گذاشتند؟ این نشان می‌دهد که ما قرارداد محکم و قوی‌ای بستیم که او احساس می‌کند سرش کلاه رفته. یعنی هنگام عقد قرارداد متوجه نبوده چه چیزی امضا می‌کند. حالا از این بحث بگذریم در مجلس آیا به وزیر اشتباهی رای مثبت نمی‌دهند؟ به نظر شما وقتی در انتخاب وزیر صنایع به طور مثال اشتباهی رای می‌دهند در این وزارتخانه چند میلیون دلار ضرر به کشور نمی‌زند؟ من باز هم می‌گویم انتخاب ویلموتس خوب بود ولی در ایران جواب نداد. او دید نمی‌تواند به موقع پولش را بگیرد و انگیزه‌اش کم شد. شما وقتی به یک کارمند هم به موقع حقوق ندهید انگیزه‌اش را از دست می‌دهد.

 

 

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه مارک ویلموتس با علم به تحریم ایران قرارداد امضاء کرده بود، گفت: درست است اما یکی مثل کی‌روش این شرایط را تحمل می‌کند و یکی تحمل ندارد. همین کی‌روش را صبح تا شب در همین تلویزیون ملی زدند. همین آقای میثاقی که اکنون تریبون دار شده در همان جام جهانی با گرفتن مصاحبه با کی‌روش علیه برانکو این دو را به جان هم انداخت.


و در نهایت رای این پرونده چه خواهد شد؟ اسلامیان در پاسخ به این سوال می گوید: اگر آقایان در رسانه ملی بگذارند و مصالح کشور را اولویت قرار دهند پرونده ویلموتس را تلاش می‌کنیم به سمت شکست نخوردن پیش ببریم. همه مشکلات فوتبال ما چیست؟ آیا غیر از این است که باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و همین فدراسیون و تیم ملی و سایر باشگاه‌ها پول است.210 عضو فیفا دارای حق پخش هستند و مشکلات مالی خود را با حق پخش برطرف می‌کنند اما در ایران این اتفاق نمی‌افتد و جالب اینجاست که صدا و سیما حق پخش نمی‌دهد و به انتقاد از فوتبال هم می‌پردازد. اینجای ماجرا خوشمزه و قشنگ است. اکنون مسئله اصلی ما اصلا اساسنامه است. گاهی اوقات که برنامه‌های ورزشی صدا و سیما را می‌بینم وگوش می‌دهم انگار در حال گوش دادن و دیدن رسانه‌های بیگانه هستم. بعضی صحبت‌ها نادرست است . این را هم در نظر بگیرید در یک مقطع آقای تاج مریض شد و نتوانست به کارش به فدراسیون ادامه دهد. مگر کالدرون و استراماچونی در استقلال و پرسپولیس به مشکل نخوردند؟ آیا غیر این است که مشکلی اصلی آنها پول بود. طبق برآورد AFC صدا و سیما باید 150 میلیون دلار به فوتبال پول دهد. آیا این پول کمی است؟ تا زمانی که حق پخش درست نشود ما در این فوتبال مشکل داریم.

سازمان لیگ برتر محمود اسلامیان فدراسیون فوتبال

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: سازمان لیگ برتر محمود اسلامیان فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال صدا و سیما حق پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش قدس آنلاین، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در این باره گفت: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

دیگر خبرها

  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • اظهارات تازه وکیل توماج صالحی درباره پرونده موکلش
  • خبر مهمی که وکیل توماج صالحی درباره او اعلام کرد
  • وکیل توماج صالحی: موکلم از فسادفی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • وکیل توماج صالحی : موکلم از فساد فی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۷ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی