Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده باید ۳۰ درصد منابع آبی استان‌ ساحلی بوشهر از طریق شیرین‌سازی آب دریا تامین شود. ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۱ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

عبدالحمید حمزه‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با بیان اینکه بیش از 80 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر با مشکلات فراوانی از طریق خطوط طولانی از دیگر استان‌ها به استان بوشهر منتقل می‌شود اظهار داشت: اکنون بیش از 80 درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر از طریق سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد و رودخانه شاهپور کازرون استان فارس تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اکنون کمتر از 20 درصد منابع آب آشامیدنی از طریق چاه‌های آب و پروژه‌های آب شیرین‌کن استان بوشهر در نقاط مختلف تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه شهرستان دشتستان بعد از بوشهر از بزرگترین شهرستان‌های پرجمعیت استان است تصریح کرد: تامین آب آشامیدنی دشتستان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر است.

حمزه‌پور برنامه راهبردی استان بوشهر در تامین منابع آب آشامیدنی را کمتر شدن وابستگی به دیگر استان‌ها دانست و گفت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های مهم در تامین منابع آبی از جمله شیرین‌سازی آب دریا است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 900 کیلومتر سواحل خلیج فارس در استان بوشهر قرار دارد افزود: باید از این ظرفیت در تامین منابع آب آشامیدنی مردم حداکثر استفاده شود و در این راستا بر اساس برنامه پنجم توسعه باید 30 درصد منابع آبی استان‌ ساحلی بوشهر از طریق شیرین‌سازی آب دریا تامین شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از صدور مجوز اجرای پروژه‌های آب شیرین‌کن به ظرفیت 150 هزار مترمکعب خبر داد و خاطرنشان کرد: عمده پروژه‌های شیرین‌سازی آب دریا در استان بوشهر یا در حال اجرا و یا در مرحله انتخاب سرمایه‌گذار است و این در حالی است که اکنون 32 هزار و 500 مترمکعب آب در شبانه‌روز از طریق شیرین‌سازی آب دریا تولید و وارد شبکه آبرسانی استان بوشهر می‌شود.

حمزه‌پور با بیان اینکه به ظرفیت  40 هزار مترمکعب پروژه آب شیرین‌کن در دشتستان در حال اجرا است افزود: با حمایت‌های استاندار بوشهر، نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان آب و فاضلاب کشور بتوانیم پروژه‌های آب شیرین‌کن براساس برنامه زمان‌بندی تکمیل و افتتاح شود.

وی نوسازی و اصلاح شبکه‌های آبرسانی را از دیگر برنامه‌ها دانست و تاکید کرد: برای جلوگیری از پرت آب از شبکه‌های آبرسانی هر ساله براساس اعتبارات تخصیصی استانی و ملی طرح‌های نوسازی شبکه‌ها اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با تاکید بر ساخت مخزن ذخیره آب در دشتستان تصریح کرد: شهرستان دشتستان دارای کمبود مخزن ذخیره آب است که تلاش می‌شود از محل اعتبارات تنش کم‌آبی مخازن مورد نیاز در دشتستان ساخته شود.

طرح‌های آب شیرین‌کن بوشهر با 1000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرا شدپروژه آب‌شیرین‌کن 35 هزار مترمکعبی بوشهر سال آینده وارد مدار تولید می‌شوداعتبارات آبرسانی استان بوشهر به 270 میلیارد تومان افزایش یافت

حمزه‌پور به طرح آب شیرین‌کن 17 هزار مترمکعبی برازجان پرداخت و تصریح کرد: پس از صدور مجوز اجرای پروژه آب شیرین‌کن 17 هزار مترمکعبی برازجان و اخذ مجوزهای زیست محیطی منابع آب و تامین زمین در کنار ساحل بوشهر، مناقصه انتخاب پیمانکار و سرمایه‌گذار برگزار شد که پس از تایید اسناد ارسالی به مرکز به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

انتهای پیام/190/ح

R41363/P/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر طریق شیرین سازی آب دریا منابع آب آشامیدنی آب شیرین کن بوشهر از طریق درصد منابع آب منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به ساخت نرم افزار شبیه ساز هدایت نرم افزاری شناور توسط فناوران این شرکت گفت: این سامانه به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناور‌ها طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناور‌ها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است این سامانه به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کند.

فرهاد فتوره چی افزود: در این نرم‌افزار عوامل فیزیکی مؤثر تا حد بالایی مد نظر بوده است و کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجهند، دست می‌یابند، این موضوع را چندین قایقران حرفه‌ای تأیید کرده اند.
فرهاد فتوره چی افزود: این سامانه همچنین دارای سه گزینه دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم افزار این سامانه از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال‌ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.

وی فهم الکترونیک از دوربین ضدانفجار را به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت نام برد و گفت: این شرکت دوربین‌های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی ودفاعی ساخته که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.

این فعال فناور اضافه کرد: بدنه این محصول از جنس استیل و آلومینیوم دریایی و کاملاً ضدآب است به طوری که باعث شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکستگی داشته و قابل نصب بر روی ادوات دفاعی نیز باشد.

این مدیر دانش بنیان با اشاره به ساخت پایه‌های پایدار و شبیه ساز نوسانات دریایی در این شرکت گفت: شبیه سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریا از اهداف ساخت این محصول است. راستی آزمایی حسگر‌های دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی‌های رایانه‌ای و تجهیزات بازی‌های مکانیکی از دیگر موارد استفاده این شبیه ساز به شمار می‌رود.

بیشترین فعالیت این شرکت دانش بنیان در دو زمینه محصولات دانش بنیان و دیگری ارائه راه حل‌های فناورانه و دانش بنیان برای حل مسائل صنایع بالاخص صنعت دریایی است.

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت در زمینه الکترونیک دریایی، تولید کننده انواع نمایشگر دید در روز، دوربین ضدانفجار، موتور ژنراتور، پایه‌های شبیه ساز امواج دریا، رایانه استاندارد دریایی، آنتن بیسیم و پردازش تصویر فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر