Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@21:40:19 GMT

بهترین و بدترین کشورها برای شروع کسب و کار

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۸۲۵۰

بهترین و بدترین کشورها برای شروع کسب و کار

سنگاپور باز هم بهترین کشور جهان برای راه‌اندازی کسب و کار شناخته شد.

به گزارش پول نیوز، موسسه‌ای ام دی امسال نیز به مانند سال‌های گذشته اقدام به معرفی بهترین کشورهای جهان برای راه‌اندازی کسب و کار از نظر رقابت‌پذیری آنها پرداخت. این رتبه‌بندی با مشارکت ۵۸۶۶ مدیرعامل شرکت‌های مختلف سراسر جهان و بر اساس چهار شاخص اصلی: کارایی دولت، کارایی محیط کسب و کار، عملکرد اقتصادی و زیرساخت‌های لازم برای انجام کسب و کار صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرتور بریس، مدیر این موسسه گفت: در حالی که بحران ناشی از شیوع کرونا در جهان، کسب و کارها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است لازم است حکومت‌ها با حفظ ثبات سیاسی و اجتماعی به آنها کمک کنند تا بر این شرایط غلبه کنند.
برترین کشورها
۱- سنگاپور
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: بدون تغییر
۲- دانمارک
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: شش رتبه افزایش
۳- سوییس
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: یک رتبه افزایش
۴- هلند
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: دو رتبه افزایش
۵- هنگ کنگ
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: سه رتبه کاهش
۶- سوید
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: سه رتبه افزایش
۷- نروژ
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: چهار رتبه افزایش
۸- کانادا
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: پنج رتبه افزایش
۹- امارات
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: چهار رتبه کاهش
۱۰- ایالات متحده امریکا
تغییر رتبه نسبت به سال قبل: هفت رتبه کاهش
بدترین کشورها
۱- ونزویلا
۲- آرژانتین
۳- مغولستان
۴- کرواسی
۵- افریقای جنوبی
۶- اردن
۷- اسلواکی
۸- برزیل
۹- اوکراین
۱۰- کلمبیا
رتبه دیگر کشورها
در این رتبه‌بندی همچنین قطر در رده چهاردهم، آلمان هفدهم، استرالیا هجدهم، انگلیس نوزدهم، چین بیستم، عربستان بیست و چهارم، فرانسه سی و دوم، ژاپن سی و چهارم، هند چهل و سوم، ترکیه چهل و ششم و روسیه در رتبه پنجاهم قرار گرفته است. لازم به ذکر است ایران جزو کشورهایی است که در گزارش امسال رتبه‌بندی نشده‌اند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کسب و کار کرونا سنگاپور کشور شاخص رتبه نسبت به سال قبل کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)

آیا شادی قابل اندازه گیری است؟ برخی از رویکردهایی که سعی در پاسخ به این سؤال دارند، بین دو مؤلفه متفاوت شادی تمایز قائل می‌شوند: بخش تجربه روزانه، و ارزیابی کلی‌تر زندگی است که شامل نحوه تفکر مردم در مورد زندگی خود به عنوان یک کل می‌شود.

به گزارش روزیاتو، گزارش شادی جهانی که اولین بار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد با بررسی داده های نظرسنجی گالوپ که از پاسخ دهندگان تقریباً در هر کشوری می خواهد زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند، به طور جدی در تعیین کمیت شادی دست به کار شده است.

از این نظر، آنها یک «امتیاز شادی» از ۱۰ را برای مقایسه میزان شادی یا غمگینی کشورها به دست می‌آورند. اینفوگرافی زیر نشان می دهد که کدام کشورها در سال‌های اخیر غمگین‌ تر شده‌اند.

کدام کشورها از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده اند؟

افغانستان غمگین ترین کشور جهان در حال حاضر است و مردم این کشور نسبت به بیش از یک دهه قبل، ۶۰ درصد ناراضی‌تر هستند، که نشان می‌دهد زندگی در این کشور از سال ۲۰۱۰ تا چه اندازه بدتر شده است.

در سال ۲۰۲۱، پس از نزدیک به دو دهه اشغال افغانستان توسط آمریکا، طالبان رسماً در افغانستان به قدرت بازگشتند. این گروه، زندگی را برای مردم سخت‌تر کرده است، به‌ویژه برای زنانی که از ادامه تحصیل، مسافرت و کار محروم هستند.

در مقیاس وسیع‌تر، اقتصاد افغانستان پس از طالبان متحمل تأثیرات مختلف شده است: بیکاری گسترده، کاهش درآمد، سوءتغذیه و سیستم بهداشتی در حال فروپاشی.

در مجموع ۹ کشور در مقیاس ۰ تا ۱۰ امتیاز شادی خود، یک امتیاز کامل یا بیشتر از دست داده اند.

قابل توجه است که بسیاری از آنها سالها شاهد تحولات اجتماعی و اقتصادی بوده اند. به عنوان مثال، لبنان از سال ۲۰۱۹ با چندین دهه فساد و بحران نقدینگی شدید دست و پنجه نرم می کند که منجر به فروپاشی سیستم بانکی شده و سطح فقر را به شدت افزایش داده است.

در اردن، رشد بی‌سابقه جمعیت – ناشی از خروج پناهندگان از عراق و سوریه – نرخ بیکاری را تشدید کرده است. تغییر تا حدودی ناگهانی در سطح زمامدارن نیز نگرانی هایی را در مورد ثبات سیاسی در این کشور ایجاد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • گاز قسمتی از کرج قطع می‌شود