Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@01:36:35 GMT

زنگ خطر شیوع مجدد ‌کرونا در کاشان به صدا درآمد

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۵۹۳۹

زنگ خطر شیوع مجدد ‌کرونا در کاشان به صدا درآمد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه زنگ خطر شیوع مجدد ویروس کرونا در کاشان به صدا درآمده است گفت: تعداد تست‌های مثبت ویروس کرونا در کاشان بیش از ۱۰ برابر شده است. ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

سیدعلیرضا مروجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در منطقه کاشان موجب افزایش تعداد مثبت آزمایشات کرونا شده است اظهار داشت: کاهش حساسیت مردم نسبت به موضوع کرونا و عدم رعایت صحیح فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی از مهمترین دلایل افزایش تعداد نتایج مثبت ویروس کروناست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا این لحظه 49 بیمار حاد تنفسی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بستری هستند، افزود: در روزهای اخیر و با توجه به نتایج تست‌های تشخیص ویروس کرونا مشخص شده است که تعداد نتایج مثبت بیش از 10 درصد افزایش داشته است که این مهم نوعی زنگ خطر محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان کاشان ضمن درخواست از تمامی شهروندان مبنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم ترددهای غیرضروری ابراز داشت: از تمامی شهروندان درخواست می‌شود تا در حد امکان در منزل بمانند و برای حضور در تجمعات حتما از ماسک استفاده کنند.

نماینده اصفهان در مجلس: کرونا تاثیرات وسیعی بر خانواده و اجتماع گذاشتروحانی: از برگزاری تجمع‌ها که از مهم‌ترین عوامل شیوع کروناست ممانعت شودابتلای تعداد کثیری از مردم یک روستا در خلخال به «کرونا»/ اجتماع مردمی خطرساز شد

وی با بیان اینکه روند بستری بیماران حاد تنفسی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان همچنان ادامه داشته و تصور اتمام ویروس کرونا غلط است گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در منطقه کاشان تست یک هزار و 354 نفر از شهروندان کاشانی و آران و بیدگلی تاکنون مثبت اعلام شده است و این موضوع نشان می‌دهد کرونا همچنان در جامعه وجود دارد.

مروجی ضمن اشاره به کمک 700 میلیارد ریالی خیران به حوزه بهداشت و درمان با شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: خیران کاشانی در مهار ویروس کرونا نقش به‌سزایی داشتند و بسیاری از امکانات و تجهیزات فراهم شده در این ایام با لطف و عنایت خیران بوده است.

انتهای پیام/801/ح

R7760/P/S6,1369/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۵۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد