Web Analytics Made Easy - Statcounter

دان رولاندز (Dane Rowlands) استاد اقتصاد دانشگاه کارلتون کانادا است. حوزه تخصصی وی توسعه بین‌المللی، صندوق بین‌المللی پول، سیاست‌های پولی بین‌الملل و مدیریت جنگ و مهاجرت است.

ناآرامی‌های آمریکا بازتاب جامعه‌ای است که می‌خواهد با مشکلات اجتماعی دیرینه مقابله کند

دان رولاندز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، به بیان نظرات خود در مورد تحریم‌ها و روابط ایران و آمریکا پرداخت و درباره وقایع اخیر ایالات متحده عنوان کرد: اعتراض‌های این روزهای آمریکا طور مکرر اتفاق می‌افتد و این ناآرامی‌ها بازتاب جامعه‌ای است که سعی دارد با مشکلات اجتماعی دیرینه مانند نژادپرستی و نابرابری مقابله کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط آمریکا بی‌ثبات و غیرقابل پیش‌بینی است

وی افزود: این وقایع، به صورت جمعی، می‌تواند یک کشور را به سوی اصلاحات سوق دهد، اما این یک روند طولانی است. من فکر نمی‌کنم که این اعتراض‌ها در این مقطع زمانی به رئیس‌جمهور ترامپ کمکی کند، اما هواداران وی فکر می‌کنند که صدمات جدی به وی از نظر انتخاباتی وارد نخواهد کرد. حامیان وی مثل خودش هستند و بعید است که نظر خود را تغییر دهند اما مخالفان وی در مخالفت با وی جدی‌تر خواهند شد. با این حال این شرایط بی‌ثبات و غیرقابل پیش‌بینی است.

شکست ترامپ در برابر بایدن بهترین اتفاق برای برجام خواهد بود

استاد اقتصاد دانشگاه کارلتون کانادا در ادامه در مورد تحریم‌های جدید و آینده برجام گفت: آینده برجام احتمالاً در ماه نوامبر در دست منتخبان ایالات متحده است. در صورت انتخاب مجدد ترامپ، برجام همچنان دچار مشکل خواهد شد اما اگر ترامپ انتخابات را در مقابل  بایدن از دست بدهد، این بهترین اتفاق برای برجام خواهد بود.

سطح انزجار از ترامپ در آمریکا فوق‌العاده بالاست

برخلاف دور دوم ریاست جمهوری اوباما، درباره انتخاب مجدد ترامپ تردید جدی وجود دارد

وی هم چنین گفت:‌ پیش‌بینی این کار دشوار است، رو کاغذ هنوز هم روند اتفاقات می‌تواند به نفع ترامپ پیش برود و این مساله به شرایط آمریکا و حتی کرونا وابسته است. سطح مخالفت سرسختانه و در واقع انزجار از این رئیس‌جمهور فوق‌العاده بالاست. در این شرایط انتخابات فوق‌العاده تلخ و تفرقه‌آور خواهد بود، اما نتیجه بسیار نامشخص است. در دوره قبل همه می‌دانستند اوباما بار دیگر انتخاب می‌شود اما این بار تردید جدی درباره پیروزی ترامپ وجود دارد.

ترامپ هیچ دیدگاه قاطعی درباره ایران و ایرانیان ندارد

دان رولاندز در ادامه اظهار داشت: من فکر می‌کنم ترامپ هیچ دیدگاه قاطعی درباره ایران یا ایرانیان نداشته باشد، سیاست‌های او همه سیاست انتخاباتی است. اگر پرزیدنت اوباما به ایران سخت می ‌رفت و تحریم‌های سختی را اعمال می‌کرد، ترامپ سعی می‌کرد ایران را دوست داشته باشد و با ایران دوستی می‌کرد. این واقعیت که وی قصد دارد با اروپایی‌ها‌ مخالفت کند، امتیاز دیگری برای وی محسوب می‌شود. ترامپ، با هر کاری که پرزیدنت اوباما انجام داد، مخالفت می‌کند و سال‌ها مواضع و سیاست‌های ایالات متحده را نقد می‌کند. ترامپ هیچ نوع استراتژی مشخصی ندارد.

هیچ قانونی نمی‌تواند مانع کمک سایر کشورها به ایران نمی‌شود

وی همچنین تاکید کرد: ایالات متحده از هر سیاست و ابزاری که ممکن است برای آسیب رساندن به ایران در حال حاضر استفاده می‌کند، این ابزارها تحریم‌های تسلیحاتی، تحریم‌های اقتصادی و دیگر تحریم‌ها است. این امر بدو در نظر گرفتن هرگونه توافقنامه یا چارچوب بین‌المللی منع می‌شود. بنابراین ایالات متحده تلاش خواهد کرد تا دیگران را ترغیب و یا اجبار به پیوستن به سیاست‌های خود در مورد ایران کند. در عین حال، هیچ  قانونی مانع کمک سایر کشورها به ایران نمی‌شود. فقط قدرت و نفوذ اجباری ایالات متحده  عامل منع است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران ایالات متحده فوق العاده تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۶۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشورها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشورهای اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشارهای شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشورهای دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.
در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یوآنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآوردها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشورهای مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

کد خبر 847194 منبع: فارس برچسب‌ها ایران و اسرائیل موساد خبر ویژه تحریم

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده